Camping Le Frejus*** in Fréjus Frankrijk beoordelingen 5.7 | Zoover

Camping Le Frejus*** Fréjus

Beoordelingen Camping Le Frejus***

4 Route de Bagnols , 83600, Fréjus
Camping Le Frejus scoort een 5,7 uit 10, op basis van 54 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Le Frejus***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Le Frejus*** in Fréjus, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 15 vakantiefoto's van Camping Le Frejus*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Provence - Alpes - Cote d'Azur. Vergelijk Camping Le Frejus*** met andere accommodaties in Fréjus.

1 2 3 4 5 volgende

44 beoordelingen over Le Frejus***

6,1
6,5
6,5
4,7
"Wat een herrie"
Johan
1-9-2011 Wij hebben niet op deze camping gestaan maar, maar aan de overkant op les Pin
Parasol, en toch konden wij meegenieten van alsmaar terugkerende herrie, de een noemt het levendig, maar wij vonden het herrie.

"Onpersoonlijke camping"
annamieke_
28-8-2011 Wij zijn net weer terug van twee weken vakantie in Frejus. Wij hadden een stacaravan aan een doodlopend straatje tussen vaste bewoners en een verlaten toiletgebouw. Onze mobile-home was letterlijk tussen de andere gepropt, de caravans staan verticaal opgesteld, dus onze uitkijk was het raampje van de buurman. Tussen onze veranda en de muur van de buurman was nog geen 1.30 m, ik kon bijna de raampjes aanraken. Ook was er geen enkele plek voor onze auto, was de weg vol kiezels. Door de opstelling van onze mobilehome hadden we alleen zon om 9 uur 's morgens en daarna niet meer.
De mobilehome was trouwens prachtig, gloednieuw en mooi schoon. Ook het zwembad viel bij mijn zoontje van 4 in goede aarde al zijn er nog wel wat gevaarlijke situaties daar, zoals de trappen van de glijbanen. De animatie is echt lachwekkend, nog nooit zo'n verveelde animator gezien.
Het restaurant is niets, doe geen moeite om daar wat te eten.
Het winkeltje is prima! Geen last van de snelweg trouwens

met vrienden, Aug. 2011
"Nooit weer"
trienke
18-9-2011 Deze camping is alles behalve leuk. Sanitair smerig, zwembad klein en gevaarlijk, restaurant hoef je eigelijk niet eens heen. Ze hebben er mooie lokbordjes hangen, wat ze niet eens hebben (zoals broodje carero). Personeel onbeschoft, we maakten een melding van diefstal, wat ze eigelijk niet eens konden schelen.
De caravanplaatsten waren erg klein, konden er net met een kleine kip caravan en bijzettentje staan. Verder de omgeving is mooi, we zijn er veel op uit geweest.

"Gaan niet meer terug"
bubbels1402
11-4-2012 Aankomst was redelijk... Er zat een man die nederlands kon maar dit gewoon niet wilde en dus met gebrekkig engels alles kunnen rond krijgen.
Caravan was zeer netjes en echt niks mis mee... Plekje was ook erg mooi alleen jammer dat er pas de laatste 2 dagen van ons verblijf nederlanders kwamen en de overige 2 weken alleen maar fransen!
Sanitair was niet echt schoon en zo ook bij het zwembad.
Voor de kinderen was het een domper want die mochten niet op alle glijbanen wat ook niet gemeld was op de boekingsite!
Bij vertrek moet je wachten op eindcontrole en daarvoor een afspraak maken en bij goedkeuring krijg je de borg van 150 euro terug... Dit netjes gedaan maar er kwam niemand en dus zelf naar de receptie gegaan.
Dit waren ze vergeten en dus konden we weer terug met het hele gezin want 1 persoon mee rijden met hun karretje zodat ze dit snel konden doen was niet mogelijk!
Veel van de omgeving bekeken wat heel mooi is maar om te zeggen dat we terug willen naar deze camping... NEE

met vrienden, Aug. 2011
"Erg rommelig, saai en oud"
broere
1-9-2011 Wij zijn in aug 2011 een week op deze camping geweest. met z'n tweeën, maar wel een stacaravan voor 4 personen. Dus ook twee tweepersoons bedden, twee badkamers en twee toiletten, dus dat was luxe. Op de stacaravan niets aan te merken. Al viel het ons wel op dat de stacaravans voor de nederlande vakantiegangers een stuk nieuwer en mooier waren als die voor de overige gasten. Het zwembad was erg klein en vies. Wij hebben er dan ook geen gebruik van gemaakt. Horeca op de camping was erg slecht. Je kon wat drinken op een ongezellig terrasje met te harde muziek en je kon er een pizza bestellen, maar dat was het ook. De camping ligt vlak bij het strand en een leuke boulevard. Wel heb je daar de auto voor nodig. helaas staan alle wegen (vooral provinciaal) altijd erg vol. Dus de weg naar St. tropez, Monaco of Cannes lijkt daardoor extra lang. 1,5 uur reistijd is niets. Het personeel was overigens zeer onaardig en niet bepaald behulpzaam. Zeg maar gerust heel onaardig.

"Redelijke camping voor zijn geld"
Anton
30-7-2011 Redelijke camping voor zijn geld. Sanitair op de juiste momenten op de dag schoon alleen waterdruk en temperatuur niet altijd even goed. Restaurant erg duur. Animatieteam is bedroevend. Badpersoneel maakt zich drukker om lange zwembroeken en dat het looppad naar hun hok toegankelijk is dan om de gasten. De badjuf liep de hele vakantie met een nekbrace om, dus hoe die je gaat redden uit het zwembad mag de spreekwoordelijke Joost weten.
Plaatsen hadden allemaal wel zon en schaduw en zijn voldoende groot.

Afstand tot het strand is goed te doen en ook uitstapjes richting Monaco St Tropez etc zijn goed te doen.
Campingwinkel heeft voldoende en erg liggen meerdere grote supermarkten op een paar km.

"Zeer middelmatige camping"
Robert
27-7-2011 1e week viel het nog mee, maar 2e week begon de ellende. Veel nieuwe ordinaire (grote) Franse gezinnen op de camping die elkaar proberen te overstemmen. Harde muziek, geschreeuw, drankgelal en hard rijdende auto's over camping die je van je sokken rijden.

De camping is sowieso luidruchtig. Elke avond tot 24.00 uur dezelfde (foute) Franse discomuziek. Als je in de buurt van de ingang staat, moet je de ramen en deuren dicht doen anders doen je kinderen geen oog dicht. Vreselijk als je kleine(re) kinderen hebt en het bloedheet is. Verder doorveel achterstallig onderhoud slechte faciliteiten (zwembad/speeltuin/tennisveld etc).

En dan 't personeel. Aan de receptie viel het nog mee, maar in restaurant/bar was personeel gewoonweg onbeschoft. Ook de badmeesters waren verschrikkelijke lui die graag potserig rondlopen en maar al te graag mensen terugfluiten voor pietluttige dingen. Het zwembad was vanaf 2e week overvol en de camping ligt aan een drukke weg. Voor ons eens en nooit weer...

"Mindere camping maar prachtige omgeving"
L. Andeweg
11-8-2011 10 dagen op deze camping verbleven. Zelden een camping meegemaakt met zulke slechte sanitaire voorzieningen. De WC: geen wcbril, douche kwam met moeite een koude straal uit. Op sommige dagen was er zelfs geen water om toilet door te spoelen. Andere negatieve punten: campingplaats zonder beschutting (warm!), geen kraantje/water op de plaats, hiervoor moesten we bij de bungalows op de plekken achter ons terecht. Geen goede electriciteitspunt op onze plek. Navraag bij de receptie wees uit dat wij als enige plek in ons rijtje een franse stekkeraansluiting hadden, de eurostekker was er niet op aan te sluiten. Gelukkig was er een franse omvormer te huur. Ook het zwembad is niet top, nooit op een ligbed gelegen omdat mensen de hele dag hun handdoek erop laten liggen en de 5 banen brede glijbaan is gevaarlijk! Het bad erachter is zo kort dat je zo op de kant knalt.
Positief: omgeving,prachtig!Leuke uitstapjes gemaakt (cannes (via corniche d'or), st. tropez, waterpark, gorges du verdon!)

"Ongezellige camping"
Cyril Slenter
3-8-2011 Voor ons een ongezellige camping, er hangt weinig sfeer. Foto's op internet doen meer voorkomen dat het uiteindelijk is.
Minpunten: Overlast van snelweg, zeer trage bediening in restaurant, stacaravan slecht ingericht (te weinig stopcontacten en op onhandige plaatsen, onder het bed en slechte bedden) geen horregaas voor ramen, zeer weinig ligruimte bij zwembad, badpersoneel dat zich druk maakt om onzinnige dingen,
Pluspunten: leuk klein zwembad, Ned. sprekend personeel op receptie, klein maar complete winkel, over het algemeen vriendelijk personeel, controle na 20u op toegang camping, goedkoop internet (als internet het doet), voldoende grote supermarkten in de buurt.
Normaal gesproken gaan wij uit van: Wat er is, daar gaan wij van uit en maken er iets leuks van. Maar op deze camping is er weinig te beleven.

"Nooit meer"
Van Trappen Eddy
6-8-2011 Camping Le Fréjus is zelfs geen 3 sterren waard. Rechtover de camping is een 4 sterren camping gelegen voor dezelfde prijs namelijk Le Pin Parasol. Onze staanplaats, als Belg, voor de caravan nummer 143 was veel te klein, konden op normale manier niet meer uitrijden zodat wij tussen 2 chalets door moesten rijden met medewerking van die bewoners. Voor die oplossingen konden we zelfs niet te recht bij de receptie. Franse jongeren zijn daar zeer ongemanierd. Het enige pluspunt van deze camping was het vernieuwd sanitair, dat door personeelslid ZEER goed onderhouden werd. Het is wel een prachtige streek maar zeer druk.

1 2 3 4 5 volgende