Camping La Pierre Verte**** in Fréjus Frankrijk beoordelingen 7.5 | Zoover

Camping La Pierre Verte**** Fréjus

Beoordelingen Camping La Pierre Verte****

Rue des anciens combattants, 83600, Fréjus
Camping La Pierre Verte scoort een 7,5 uit 10, op basis van 153 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping La Pierre Verte****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping La Pierre Verte**** in Fréjus, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 127 vakantiefoto's van Camping La Pierre Verte**** vinden. Je kunt 1 video van Camping La Pierre Verte**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Provence - Alpes - Cote d'Azur. Vergelijk Camping La Pierre Verte**** met andere accommodaties in Fréjus.

133 beoordelingen over La Pierre Verte****

6,6
met oudere kinderen, Apr. 2012
"Prachtige Camping in een super mooie omgeving"
Fam. Peeters
7-5-2012 Wij komen al ruim 10 jaar in de meivakantie op deze camping. Prachtige 6 persoons caravan met airco. Er is de afgelopen jaren erg veel geinvesteerd in vernieuwing zoals o.a. het zwembad met terras, restaurant en winkel. De camping ligt ongeveer 15 min. rijden van het strand, supermarkten, markt enz. Leuke en mooie omgeving met veel bezienswaardigheden.

met vrienden, 2011
"Vraag?..."
Anja
15-11-2011 eigenlijk heb ik een vraag voor diegene die op deze camping zijn geweest, wij willen graag naar deze camping toe ,maar nu hebben we gezien via touroperator dat er geen gas BBQ zijn toegestaan. kunnen de camping gasten van deze camping mij vertellen of de skottelbraai ook hier onder valt,wij koken hier nl altijd op tijdens op de vakantie het lijkt ons zo onlogisch dat dit niet mag. Ik heb al een mail en gebeld naar de camping gestuurd ,maar krijg er geen reactie erop
Groet,Anja

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Leuke camping"
christ
24-8-2011 Er geweest van 13/08 tot 20/08.

Mooie camping maar wel wat veel klimwerk op deze terassencamping.
Zwembaden ok maar zijn aan renovatie toe.
Goede ligging om de streek te ontdekken. Zeer druk in de regio maar dit hinderde ons niet.

Caravan van to, was ok maar bedden kunnen beter en airco zou ook wel mogen.

al bij al goede camping

"Goede uitvalbasis voor strand en sight seeing"
Johan
17-8-2011 De eerste twee weken van Aug 2011 hier in stacaravan 408 gezeten. Liggen en staat van de caravan was goed. Vrij nieuwe mobile home en veel schaduw.
De zwembaden op de camping zijn in orde, niet spectaculair maar dat maakt voor ons niet uit omdat we toch meestal op pad gaan en liever in zee en riviertjes zwemmen.

Van de animatie hebben we geen gebruikt gemaakt dus daar geen oordeel over.
Het restaurant was goed voor een camping, smakelijk eten en voldoende variatie op menu. Prijzen ook niet te hoog. Supermarktje had genoeg producten voor de dagelijkse behoefte. Ook hier de prijzen niet te hoog.

Ons gezelschap bestaat trouwens uit 2 volwassen en drie kinderen van 8, 7 en 2.
We hebben ons prima vermaakt, totaal niets gemerkt van de naastgelegen kazerne.
Wel wat herrie van overige gasten op de camping maar echt overlast hebben we daar niet van gehad.

Al met al een hele leuke vakantie met lekker weer. Voor herhaling vatbaar en zullen wij dat niet doen omdat wij daar niet van houden

met oudere kinderen, Aug. 2011
"JAMMER"
Kees
5-9-2011 2 jaar geleden zijn we ook op deze camping geweest en dit jaar weer omdat onze zoon voor de laatste keer mee moest en hij de camping mocht kiezen. We stonden toevallig op dezelfde plaats en dus ook bij hetzelfde sanitairgebouw. Nog steeds dezelfde bende. De vloertegels lopen op naar de afvoerroosters dus er staat heel de dag water op. De werksters maken 3 maal per dag de boel schoon, maar als er 3 man in het gebouw is geweest is het weer een grote baggerzooi. onderhoud is ook slecht, 2 van de 3 urinoirs kapot, diverse kranen kapot, tegels en leidingen zijn wit van de kalk. Absoluut geen 4 sterren waardig! Doodzonde van zo'n mooie camping die voor de rest perfect in orde is. voor ons dus rede om volgend jaar uit te wijken naar iets anders.

"Super plek caravan"
Sandra
11-8-2011 Wij hadden een caravan gehuurd , perfect! Een pluim voor Nico en Marlies!
Wij hadden de eerste dag op de camping gegeten... Waardeloos snap niet dat iemand voor het eten een 9 kan geven?. Salade met gamba's .. Koud met rauwe champignons en daarna vlees met friet, vlees was niet te eten zo taai... Dus de volgende dagen in Fresjus gegeten , superrr
Was voor ons ook maar 1 x deze camping.

met oudere kinderen, Juli 2011
"Leuke camping"
jos
17-8-2011 Op camping La Pierre Verte zijn we eind juli 2 weken geweest. Hadden via touroperator een caravan gehuurd en lagen op een mooie rustige plek. Is een camping met goede uitvalsmogelijkheden als je op de koop toeneemt dat het vaak erg druk op de wegen kan zijn. Ligt echter ook een beetje aan het tijdstip waarop je gaat. Camping is groot maar als je weinig van de avondanimatie wilt horen moet je nummer boven de 300 reserveren. Daar lig je het rustigst.

"Niet meer, te veel overlast van camping er naast"
Geen
29-7-2011 Mooi terrein onder de bomen maar vies en slecht sanitair. Wel heel nieuw maar verkeerd gemaakt, water loopt bv niet goed weg en er zijn geen prullebakken en daardoor zie je veel viezigheid in het sanitair. Vol ongeloof waren wij over de geluidsoverlast van de camping er naast, wat een herrie en dat tot 00.30 uur! Sommige dagen waren rustiger. Ook af en toe om 6.30 uur last van de kazerne waar de camping naast ligt, de mannen beginnen dan met luid gezang. Sfeervolle camping maar erg onrustig.

"Midden in de natuur!"
roel_dangreau
12-8-2011 pluspunten: ligt midden in een bos, geeft een zeer natuurlijk gevoel van écht kamperen (stacaravans liggen samen op een ander deel van het domein); centrale ligging aan de côte d'azur (aan te raden: Saint-Tropez, Fréjus dorp en haven, vuurwerk op vrijdagavond, st-Jean Cap-Ferrat, Saint-Raphaël is 's avonds zeer levendig, Port grimaud, binnenland Esterelgebergte, corniche d'or); goed restaurant met zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding; animatie (zeker ook voor jongeren en volwassenen); rustig op de camping met controle gedurende de hele dag; ruime kampeerplaatsen; prima speelplein voor klein en groot (in de schaduw) en vrij volledig campingwinkel
werkpunten: sanitair en zwembad is aan vernieuwing toe; lawaai van nabijgelegen camping (holiday green); files om Fréjus buiten te geraken

met oudere kinderen, Juli 2011
"Goed bevallen!"
Ton
5-8-2011 In juli zijn wij met 2 kinderen van 12 jaar op deze camping geweest. We hebben een Stacaravan Colorado gehuurd, die prima beviel. Mooie, ruime camping. Wel wat hoogteverschillen, maar na een paar dagen ben je daar aan gewend. Zwembad is keurig netjes en vooral het restaurant en de snackbar bij het zwembad zijn goed en vooral gezellig. Ontvangst op de receptie is zeer goed, ook een klein probleempje werd snel opgelost. Vooral voor de kinderen is het geweldig geweest. Voldoende hangplekjes op de camping en heel veel sportmogelijkheden. Nadeel vond ik inderdaad het geluid dat je tot 00.30 uur hoorde en om 06.30 uur de militairen die begonnen te zingen op een aantal dagen. Verder is de afstand naar zee niet ver in kilometers, maar duurt wel lang voordat je er bent. De animatie is allemaal in het Frans, voor mijn kinderen niet leuk, maar die hadden genoeg ander vertier met andere kinderen. De losse campingplaatsen waren speels ingericht en erg ruim. Verhouding Fransen-Nederlanders:70-30