Beoordelingen Camping International****

International****
Beoordelingen Camping International****
RD 4085, F-04120, Castellane
Accommodatie site
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping International**** in Castellane, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping International**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Camping International scoort een 7,3 uit 10, op basis van 121 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping International**** in Castellane, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping International****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Camping International**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 186 vakantiefoto's van Camping International**** vinden. Je kunt 2 video's van Camping International**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Provence - Alpes - Cote d'Azur. Vergelijk Camping International**** met andere accommodaties in Castellane.

104 beoordelingen over International****

6,4
met jonge kinderen, 2012
"Top-camping. Prachtig gelegen."
F. de Groot
19-6-2013 Niet al te grote nette, gemoedelijke camping midden in de bergen. Plekken zijn niet al te groot, maar ruim genoeg om ook je auto nog te parkeren.
Vriendelijk en behulpzaam personeel. Sanitair is schoon, maar oud, met hier en daar wat gebreken. Maar vonden wij geen enkel probleem.
Zeer geschikte camping voor ouders met kinderen.
Animatie voor de kleintjes op sommige momenten wat minder. Om onverklaarbare redenen gingen bepaalde spel-onderdelen plotseling niet door.
Ik lees dat veel mensen het zwembad vonden tegenvallen. Lijkt mij dat je een camping eerst bekijkt (google-earth, brochure, etc) voordat je boekt...
Wij boeken nl juist op eenvoudige zwembaden. Dan willen de kinderen ook nog wel een keer iets anders doen dan de hele dag in dat zwembad liggen.
Maar over-all: Top-camping!

met oudere kinderen, Aug. 2012
"Te vol"
Anne Marie Holwerda
13-9-2012 Vanaf de camping heb je mooi uitzicht op de bergen rondom maar het was er zo propvol. Dunne hagen tussen de plekken zodat we alles konden horen en zien van de mensen om ons heen. Veel mensen hadden de radio aan. De eigenaar is aardig maar wij zijn toch eerder weggegaan richting een camping die ruimer en rustiger was.

met oudere kinderen, Juli 2012
"Aardige camping 1 km van Castellane"
Sophie de Jong
31-7-2012 Caravan gehuurd via een touroperator. Wat ons tegenviel is dat de caravans verspreid over het terrein staan, midden tussen de veelal gedateerde caravans van vaste gasten. Dit maakt dat het geheel een rommelige indruk geeft. Zwembad is te klein en druk en was voor onze kinderen een tegenvaller. Onze zoon zwemt altijd en is hier maar 1 keer geweest. Waarom heeft deze camping 5 sterren? Wij vinden deze camping 3 sterren waard (als we deze vergelijken met andere campings waar wij zijn geweest).
Tips voor trips: Gorges de Daluis en du Cians, de parfumstad Grasse (Fragonard parfumfabiek en eten op de Place aux Aires) en de lavendelroute.

De beste prijzen en lastminutes voor Camping International**** bij:

met jonge kinderen, Juli 2012
"Leuke gezinscamping in een mooie omgeving"
Rudy
25-7-2012 Wij zij hier, met onze zoontjes van 8 en 10 jaar, 14 dagen in een stacaravan.
Ondanks dat wij altijd op zoek zijn naar campings met een zwembad en glijbanen is het zwembad hier voldoende. Er is ook op de camping van alles te doen, de kinderen hebben zich prima vermaakt met de animatie. Ook worden wandeltochten vanuit de camping georganiseerd.
Op. Er wordt bij de receptie en animatie ook nederlands gesproken. Mensen zijn erg vriendelijk. In de omgeving is veel te doen voor kinderen zoals,
Raften, canyoning, aquarendo (vanaf 7 jaar).
Castellane is een gezellig dorpje waar je goed kunt eten. Volgend jaar weer?

met partner, Juli 2012
"Rustige camping in prachtige omgeving"
c.pierik
16-8-2012 Camping international is een camping met grote staanplaatsen, waarvan een aantal met aarding schuin hoogteverschil , bij de receptie zijn extra vulblokken te vragen .De kleine sanitair hokjes staan tussen de plaatsen, dit sanitair is erg krap en verouderd. Alles wordt wel netjes schoon gehouden. Het sanitair in het grotere gebouw is beter . restaurant is goed te doen met vriendelijke bediening , ook het receptie ( nederlands sprekend )en winkel personeel is heel vriendelijk met elke dag vers gebakken broodjes en ruime sortering, Het zwembadje is klein met wel verfrissend koud water. De omgeving is erg mooi, maar alles is lang rijden door de bergen, reken op 45 km p/u rijden. Grasse en Cannes op redelijke afstand bereikbaar. Casino supermarkt op 1 km dichtbij. zwemmen en waterfietsen/kanoen in Lac de Castillon op 5 minuten rijden van de camping

met oudere kinderen, Juli 2012
"Dit nooit meer !!!"
Edwin
19-8-2012 In maart al gereserveerd voor twee weken op deze camping. Plekken zijn erg klein en op elkaar gepropt. Auto's stonden daarom noodgedwongen op de straat. Onze plek was nog geen 60 m2. Caravan met voortent of bijzet-tentje en auto paste er niet op. We hebben de tent niet opgezet anders moesten we op straat ontbijten. Het caravan-raam kon niet open anders raakten we de caravan van de buren. Het sanitair waren zeer kleine polyester hokjes en niet schoon. De stank kwam regelmatig met vlagen voorbij. Sanitair bij de ingang was redelijk. Het zwembad is veel te klein, te ondiep (75 cm tot 1.20 m) en te druk voor deze camping. Omgeving is best mooi, maar wij zijn na 1 dag meteen vertrokken. Personeel was wel behulpzaam. De camping moest bij aankomst meteen voor de gehele periode betaald worden. Wij hebben het volledige bedrag min 1 overnachting meteen terug gekregen.

met partner, 2012
"Prima camping, wat aandachtspunten"
blommetjes
15-7-2012 Prima camping, mooie omgeving. Wij hebben ons hier twee weken goed vermaakt. Wij kwamen hier met een eigen tent, hadden gereserveerd maar mochten zelf een plek uitzoeken. Veel grind en weinig gras, ruime plaatsen. Sanitair was onvoldoende. Klein, lopen achter bij de huidige tijd en als het drukker wordt op de camping is het vies. De eerste week (nog geen hoogseizoen) was het frisser. Wij gebruikten het toiletgebouw bij de ingang. Dat is nieuwer en ruimer. Campingwinkel was niet duur en had een uitgebreid assortiment. Restaurant was gezellig en goed eten. Zwembad niet gebruikt. Camping ligt op loopafstand van castellane maar niet aan de rivier. Je zit hier veel in de auto, gemiddeld 45min om iets te zien. Vriendelijk, Nederlands sprekend personeel.

met partner, Juli 2012
"Mindere camping, schitterende omgeving!"
bartrossiau
10-9-2012 Wij,jonge kampeerders,hebben hier 12 dagen doorgebracht in een tent van tourop.Plaatsen zijn ons inziens ruim,wisselend met schaduw/zon.
Sanitair in hoofdgebouw matig,kleine sanitairblokjes op de rest van de camping echt ontzettend smal/krap en erg oud!Alles deed het nog,maar daar is het mee gezegd. Voor een 5(!) sterrencamping wat ons betreft ver onder de maat.Ook het poetsen van deze sanitair blokken gebeurde wisselend,vaak werd het afgespoten met een waterslang en that's it.Niet heel fris ons inziens.
Restaurant op de camping prima,maar niets aparts.Verwacht er niet teveel van, zoals de prijs al zegt (lage prijs).Winkeltje op de camping is top!Vriendelijk personeel en erg vers brood.Prijs/kwaliteit top.
Omgeving is geweldig naar onze mening,veel water/bergen met slingerweggetjes/activiteiten.Genoeg te doen,voor ieder wat wils ons inziens.Al met al een erg leuke vakantie gehad,doordat de omgeving echt ontzettend leuk is.Camping is 5 sterren niet waard vinden wij,3 is meer dan genoeg.

met partner, Juni 2012
"Zeer mooie rustige camping"
Fam. Daems
17-7-2012 Camping heeft een mooie liging en is zeer rustig, veel mogelijkheden voor dagtochten wandelen of met de auto.
Mensen zijn zeer vriendelijk en camping is goed onderhouden.
zou er zeker nog eens terug gaan.
Wij hadden een caravan van touroperator een aanrader.

met partner, Juni 2012
"Prima camping in fantastische omgeving!"
Jack
20-7-2012 Camping ligt op een heuvel ten noorden van Castellane. Aan het begin van de George du Verdon. Camping heeft ruime plaatsen zowel zonnig als in de schaduw. Onze voorkeur ging uit naar lage nummering van de plaatsen omdat die het dicht bij de ingang liggen waar de recepteie, gratis telefoon cellen en het nieuwste sanitairblok zich bevindt. Verdeeld over camping aantal kleine santairbblokken, echter deze zijn gedateerd.
maar worden wel goed schoon gehouden (in juni) Castellane leuk dorp
2 x per week markt met streekproducten.
Op camping niet verwarmd zwembad aanwezig, lijkt mij op hoogseizoen wat aan de kleine kant. Doordat dan ook alle stacaravans bezet zullen zijn.
Winkel aanwezig redelijke prijzen! Restaurant zal ook goed zijn, want men komt ook uit het dorp het restaurant bezoeken.
Plaatsen en sanitair lijkt mij een 3 sterren waardering, maar inmiddels heeft de camping een 5 sterren waardering, mogelijk voor WIFi , gratis telefoneren. en Nederlands sprekende receptiepersoneel.

Gebruik jij zonnebrandcrème in de zomer?