Beoordelingen Camping Chasteuil Provence***

21 mei 2013

Chasteuil Provence***
Beoordelingen Camping Chasteuil Provence***
Route des Gorges du Verdon, 04120, Castellane
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Chasteuil Provence*** in Castellane, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Chasteuil Provence*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Camping Chasteuil Provence scoort een 7,5 uit 10, op basis van 72 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Chasteuil Provence*** in Castellane, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Chasteuil Provence***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Camping Chasteuil Provence*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 56 vakantiefoto's van Camping Chasteuil Provence*** vinden. Je kunt 2 video's van Camping Chasteuil Provence*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Provence - Alpes - Cote d'Azur. Vergelijk Camping Chasteuil Provence*** met andere accommodaties in Castellane.

1 2 3 4 5 6 volgende

60 beoordelingen over Chasteuil Provence***

6,1
6,3
met jonge kinderen, Aug. 2012
"Mooie camping maar sanitair onvoldoende"
erwin
25-8-2012 Wij hebben er deze zomer 2 weken gestaan. Plaatsen zijn groot genoeg en de camping is prachtig gelegen aan de rivier de Verdon. De camping is te bereiken via de weg die door de Gorge loopt; deze is smal en het vergt dus tijd bij uitstapjes en boodschappen halen. Castellane heeft een vrij dure Casino-supermarkt (20 min). Rivier is prachtig voor de kinderen, vooral als de stuwdam sluizen opengaan op di-vr. Met banden/bedjes met de stroom mee. Het sanitair wordt redelijk goed schoongehouden maar er zijn in het hoogseizoen te weinig toiletten/douches. De boiler kan het als het druk is niet aan, de douches/afwaswater zijn dan lauw. Personeel vriendelijk, wat ook gold voor de Nederlandse scholier die de animatie met veel enthousiasme ondersteunde. Pizza's zijn goed (gemiddeld 10 euro). IJsje (magnums) 3 euro, veel te duur. In de Gorge kun je prachtige wandelingen maken (boekje bij de receptie te koop). Veel Nederlandse gezinnen met kinderen tussen 6-15. Verder Fransen (Ned-Fr 50-50%).

met een groep, Aug. 2012
"Blijft me vooraltijd bij"
Luca
4-2-2013 Geweldige camping. Als ik er aan terug denk, mis ik echt alles, de natuur, de rivier, het uitzicht, het zwembad... Alles...

"Leuke nederlandse camping"
Miranda Bekkers
5-11-2012 De camping ligt hoog net achter een berg en de weg erheen is erg vervelend. Daardoor zijn wij weinig tot niet naar beneden geweest. Het uitzicht is mooi. Jammer dat het zwembad voor het aantal mensen te klein is. Het drinken in de bar is wel aan de dure kant. Tevens zijn er veel nederlanders, naar mijn idee te veel. Je ziet en hoort alleen maar nederlands om je heen en dat is toch wel erg jammer als je denkt in Frankrijk te zijn. Doordat er te veel mensen gebruikt maken tegelijk van het sanitair kan je wel eens hebben dat het water koud is. De studenten die in de bediening zitten doen het erg goed en tevens ook de animatie. Jammer dat dit door het management team qua salaris niet zo wordt gezien en beoordeeld. Jammer dat als er wordt gemeld dat je voor minimaal 25 meter aan elektrischeteit moet meenemen dat bij aankomst je nog eens 25 meter nodig heb. Hiervoor dien je dan bij de receptie te betalen. Toch een beetje vreemde situatie dan.

De beste prijzen en lastminutes voor Camping Chasteuil Provence*** bij...

met oudere kinderen, Juli 2012
"Hele leuke camping zeker met kinderen!"
Fam. H. van Boxtel
25-7-2012 Wij hebben 2 weken op deze camping gezeten in een van de Chalets. Deze zijn perfect, gloednieuw en een groot overdekt terras, wat erg fijn is bij 30 graden. We zaten boven in op de camping, waardoor we een leuk uitzicht over de terassen hadden. De (Nederlandse) animatie was simpel maar erg leuk voor de kinderen. Er zijn veel Nederlandse maar ook Fransen op de camping. Veel kinderen vanaf 4 t/m 18 jaar. Erg goed ontvangst bij de receptie, heerlijk ongedwongen, alles op het gemakje. Voor de kinderen is het geweldig om met banden van de rivier af te gaan en het zwembad is ook prima.
Een minpuntje, het restaurant was onderbezet. Een serveerster op het hele terras was echt te weinig. Het arme ding werkte zo hard als ze kon maar het was achter de feiten aanrennen. Het eten was ook niet zo byzonder.
Het santitair hebben wij niet gezien, daar we een chalet hadden.

met partner, Juli 2012
"Heerlijke camping in een fantastisch gebied!"
Malou
13-5-2013 Als jong stel zaten wij perfect aan de rand van de camping (zone Cerisier), dichtbij de weg (waar 's nachts een enkele auto passeert), maar ook direct aan de rivier. Rond 23.00uur komt de groep Nederlandse jongeren langs om zich ergens buiten de camping te vermaken. Wij hadden hier geen last van. Het wat oudere toiletgebouw (op 3 min. lopen) was prima, netjes en schoon. Misschien wat weinig toiletten voor in het hoogseizoen. Er zijn veel Nederlanders op de camping, maar desondanks hadden wij erg veel privacy. Personeel van de camping sprak Nederlands (pré), was behulpzaam en erg vriendelijk.
Naast de camping is de Verdon een waanzinnig mooi gebied voor wandelingen, watersporten en fietstochten. Castellane een schattig dorpje met een goede, betaalbare supermarkt (beide wel erg druk, dus vermijdt dit in de weekenden). Gratis parkeren in het dorp. Boodschappen op maandag doen ivm voorraad is een aanrader.

met jonge kinderen, Juli 2012
"Goede camping voor natuurliefhebbers"
V H
28-7-2012 Chasteuil de Provence is een leuke camping. De eigenaar spreekt Nederlands. De plaatsen variëren nogal van grote en vorm. De ligging aan de rivier is super, een klein keienstrandje . de rivier is zeer geschikt voor jonge kinderen om in te spelen en te zwemmen, op din en vrij staan de sluizen open en is de rivier vol rafters.Het restaurant en de winkel zijn niet in beheer van de camping. De kaart is eenvoudig en niet goedkoop (3,60 ijsje, 3,70 frietje) De pizza"s zijngeweldig, uit een eigen houtgestookte steenoven. Het winkeltje is prima. Castalane heeft een grotere casino, maar is de enige grotere winkel in de regio, het is onprettig om daar je boodschappen te doen De omgeving is geweldig, wat een natuurkracht!!!! Helaas komen er op de camping veel gezinnen met jeugd. Veel ouders houden hen niet in de gaten en die geven in het begin van de nacht veel geluidsoverlast. Het sanitairgebouw wordt heel goed schoongemaakt, maar het zijn de campeurs die vervuilen .Wij hebben genoten.

met oudere kinderen, Juli 2012
"Mooie camping in een prachtige omgeving"
fam_kuijpers
8-8-2012 Wij zijn 3 weken in het hoogseisoen op deze camping geweest en hebben een fantastische vakantie gehad. We hadden een grote schaduwrijke plaats(center) nabij een netjes toilletgebouw. Als er iets vies was kwam dit door de gasten zelf. De toilletten hebben geen bril en toilletpapier moet je zelf meebrengen. Er werd voldoende schoon gemaakt en de afvalcontainers elke dag geledigd. Ons is deze camping 100% meegevallen en we durven hem iedereen die weet wat kamperen is aan te raden.
Omgeving; raften op de Verdon. Castellane met de rotskapel. Het dorpje Rougon met prachtig uitzicht. Point Sublime (uitzicht). Zeker doen; route des Cretes (krijtroute) met de auto (prachtige uitzichten op de Canyon en vale gieren). Het dorpje Moustier-Sainte-Marie. Waterfietsen de Canyon in vanuit Lac de Sainte-Croix. Aan de andere zijde van Castellane ligt Lac de Castillon waar je ook kunt zwemmen en waterfietsen. Dagje Monaco, Cannes of St.Tropez.
Zie Tips op deze site (meer leuke dingen in de omgeving)

met oudere kinderen, Juli 2012
"Goede camping in prachtige omgeving"
maarten
6-8-2012 Deze camping is prachtig gelegen in de Gorges du Verdon, echt een prachtige streek. Castellane is een leuk en mooi stadje, Lac St. Croix is een echte aanrader en St. Tropez of Cannes zijn op dagtrip afstand. De kampeerplekken zijn heerlijk ruim en schaduwrijk. Het zwembad is niet heel groot, maar wel schoon en niet zo druk: altijd wel een bedje vrij als wij kwamen. De Verdon die langs de camping stroomt is leuk, vooral op dinsdag en vrijdag als er meer water doorheen stroomt (dan staat de stuw open). Het restaurant is simpel en de kwaliteit van het eten ook. De (gratis) wifi werkte vaker niet dan wel, lastig als je even wilt internetten of whatsappen. Het sanitair in het sanitairgebouw waar wij vlakbij zaten (centre) is oud en armoedig, dat was het enige wat ons echt tegenstond (zelfs de kids klaagden erover). Maar over het algemeen een goede en nette camping met vriendelijk personeel. En aardige gasten! We hadden bovendien mooi weer en hebben echt een geweldige vakantie gehad.

met een groep, Juli 2012
"Kloppen deze reviews wel?"
steephje
6-8-2012 Als ik de reviews van deze camping bekijk krijg ik enorm het gevoel dat belanghebbenden reviews plaatsen.
De camping is zijn 3 sterren niet waard. Het sanitair is ronduit slecht. De douches zijn koud of veel te heet. Het werkt op een soort boiler systeem, als er rond 6 uur al wat mensen hebben gedoucht kun je uit gaan van een koude douche. Dit systeem werkt ook voor het afwaswater wat dus ook altijd koud is als je hebt gegeten. Schoon is het ook zeker niet. Regelmatig sta je je tanden te poetsen in een wasbak gevuld met duizenden vliegjes en andere narigheid. De WC is simpel, een pot zonder bril die dagelijks werd afgespoten. Onze plek was een zandbak van enkel stoffig zand. Animatie is gewoon een Nederlandse scholier van een jaar of 17 die in de avond enkel met meisjes van een jaar of 12 bezig was. Pizza's in restaurant zijn erg karig voor het geld. De rivier en Castellane zijn het pluspunt. De omgeving is mooi en midden in de bergen, houd daar rekening mee met reizen.

met jonge kinderen, Juli 2012
"Geweldige camping in een fantastische omgeving"
Fam. Driessen
21-7-2012 we zijn de 1e twee weken van juli op deze camping verbleven. We hebben ontzettend genoten. Onze kinderen (9 en 7) vonden het er ook fantastisch. De animatie is eenvoudig maar onze kinderen hebben er erg van genoten Zwemmen en spelen in de rivier is erg leuk voor jong en oud ook het zwembad is netjes. Het sanitair is zo goed als nieuw en erg schoon en netjes. De afhaalpizza's zijn heerlijk en gebakken in een echte steenoven.
De kampeerplekken zijn erg ruim en schaduwrijk met een natuulijke afbakening. Wij lagen in zone Centre en dit zijn hele centrale plekken, dichtbij rivier, sanitair, zwembad, speeltuintje, restaurant en winkeltje.
Castellane ligt op ongeveer 10 min. rijden van de camping en is een leuk stadje met een gezellige markt. Veel te zien en te doen in de adembenemend mooie omgeving. We kunnen het iedereen aanbevelen.

1 2 3 4 5 6 volgende

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit