Beoordelingen Cannes / Cannes la Bocca

Waardering
8,4
Uitgaansleven
8,4
Cultuur
7,9
Omgeving
8,6
Sfeer in stad
8,5
Stranden
8,4
Zorg voor natuur
8,5
Het weer

31  °C

23 augustus 2014

Cannes / Cannes la Bocca
8,4
102 beoordelingen
Beoordelingen Cannes / Cannes la Bocca

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Cannes / Cannes la Bocca. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Cannes / Cannes la Bocca. Ben je zelf op vakantie geweest naar Cannes / Cannes la Bocca? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Cannes / Cannes la Bocca scoort een 8,4 uit 10, op basis van 102 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 108 Appartementen, 1 Camping, 125 Hotels, 6 Vakantiehuizen, 7 Aparthotels, 1 en 4 Villas in Cannes / Cannes la Bocca. Op Zoover vind je bovendien 224 vakantiefoto's van Cannes / Cannes la Bocca. Je kunt 5 video's van Cannes / Cannes la Bocca bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Cannes / Cannes la Bocca. Bekijk ook andere accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Provence - Alpes - Cote d'Azur.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

78 beoordelingen over Cannes / Cannes la Bocca

8,4
102 beoordelingen
Waardering
8,4
Uitgaansleven
8,4
Cultuur
7,8
Omgeving
8,6
Sfeer in stad
8,5
Stranden
8,2
Zorg voor natuur
8,3
Toon score en beoordelingen van:
met jonge kinderen, Juli 2014
"Cannes is perfect. Prijzig, maar dat is het waard"vertalen
Erik
Waardering
10,0
Uitgaansleven
10,0
Cultuur
10,0
Omgeving
10,0
Sfeer in stad
10,0
Stranden
10,0
Zorg voor natuur
10,0

23-07-2014 Hier verblijven de rijken der aarde. Maar ook voor de gewone mens is het een prima plek en iedereen wordt gelijkwaardig behandeld.

met oudere kinderen, Juli 2014
"Cannes is luxe"vertalen
cageling
Waardering
9,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
9,0
Omgeving
10,0
Sfeer in stad
10,0
Stranden
10,0
Zorg voor natuur
10,0

08-08-2014 In Cannes is alles luxe, mooie auto's, prachtige boten en de natuur is ook geweldig.

met partner, Mei 2014
"Er geboren worden lijkt mij geen straf"vertalen
verkerk
Waardering
10,0
Uitgaansleven
9,0
Cultuur
9,0
Omgeving
10,0
Sfeer in stad
10,0
Stranden
10,0
Zorg voor natuur
10,0

12-06-2014 er is in de omgeving zoveel te beleven.
er is ook een mooie bus baan bijgekomen
de manier van aanleg kunnen ze in nederland nog veel van leren.

met partner, Apr. 2014
"Te vol"vertalen
arija
Waardering
6,0
Cultuur
6,0
Omgeving
6,0
Sfeer in stad
6,0
Stranden
6,0
Zorg voor natuur
6,0

26-05-2014 Wij zijn niet zo enthousiast over Cannes. De stranden zijn klein en overvol -waarom zou je daar willen toeven - alles staat propvol gebouwd en het was er in mei al veel te druk. Natuurlijk heeft de badplaats een naam, maar de glorie en allure is toch van vervlogen tijden. Nu is het alleen het filmfestival. We zijn enkele uren gebleven en toen snel de stad weer uit - als dat al snel kon met het drukke verkeer.

zakelijk, Mrt. 2014
"Cannes is luxe en duur"vertalen
L willems
Waardering
5,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
7,0
Omgeving
5,0
Sfeer in stad
7,0
Stranden
6,0
Zorg voor natuur
5,0

01-04-2014 Oude mensen verouderd gebouw en dure luxe bestemming.

met partner, Sept. 2013
"Schitterende stad!"vertalen
Pascale Kaptein
Waardering
10,0
Uitgaansleven
9,0
Cultuur
9,0
Omgeving
10,0
Sfeer in stad
10,0
Stranden
5,0
Zorg voor natuur
9,0

19-06-2014 Een horror vakantie (smerige accomodatie, klein, geen service, geen geld terug) Gelukkig konden we naar het Renoir in Cannes, wat een verademing en service! Heel veel tips gekregen voor de leukste avondjes weg, cocktails drinken, natuur/cultuur tripjes, ik zou zo weer gaan.

In deze stad kan je vanillestokje doen. Dagje aan het water, met de boot naar het monnikeneiland, uit eten, cocktails, filmfestival en enorm luxe jachten bekijken, of gewoon heerlijk op je slippers door de stad struinen

met partner, Juli 2013
"Mensen veels te gestrest"vertalen
veronique
Waardering
7,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
7,0
Omgeving
7,0
Sfeer in stad
7,0
Stranden
7,0

30-08-2013 Niet erg breed strand, maar het is niet prive en genoeg ruimte. Opvallend is het spoor achter het strand. Toch geen last van gehad.

Het verkeer in de stad is wel erg 'stressig' en gehaast. Even de auto er nog voor duwen etc.

met jonge kinderen, Juli 2013
"Prachtig stuk. Kustwegen in augustus erg druk."vertalen
Van dam
Waardering
8,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Sfeer in stad
8,0
Stranden
8,0

12-08-2013 Mooie stranden bij juan les pins en een prachtig kasteel in mandelieu van henry clew. Gebergte esterel mooi en natuurlijk ook dorpen als grasse ( wel erg druk) en valbonne. Mougins met z'n ateliers is iets te gekunsteld.

met partner, Juli 2013
"Erg leuk"vertalen
Tropic
Waardering
9,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
8,0
Omgeving
9,0
Sfeer in stad
10,0
Stranden
9,0

13-08-2013 Ik ben al een aantal keer in Cannes geweest, ook dit keer was het weer leuk. Verschillende mensen die optreden op de boulevard, het vuurwerk dat eens in de 2 weken in Cannes is (op maat van de muziek) en de vele gezellige restaurantjes en winkeltjes

met oudere kinderen, Juli 2013
"Prachtige mondaine stad"vertalen
Max
Waardering
10,0
Uitgaansleven
10,0
Omgeving
10,0
Sfeer in stad
10,0
Stranden
10,0

28-07-2013 Mooie stranden met goede strandtenten. Bedden voor een dag incl. Parasol ca 20 euro per bed.
Geen dag is hetzelfde in Cannes.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

Terug van vakantie?

Aanbiedingen

Last minute

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Waarmee schiet jij de meeste vakantiefoto’s?