6-6-2011
Wonderlijke ontvangst, glimlach verdween nadat wij vertelden dat wij niet met het vliegtuig maar met eigen auto waren gekomen. De kamer is de zogenaamd Suite Superieure, echter zijn zowel de slaapkamer als de mezzanine niet geschikt voor mensen langer dan 1,60m ivm het sterk schuin aflopende plafond/dak.Geen stahoogte.Door de zeer smalle trap en de doorgang naar de mezzanine is het vrijwel onmogelijk om een koffer mee naar boven te nemen.2 kleine badkamers, 1 is voorzien van een ligbad en toilet ( toilet moet je eerst bukken en dan pas gaan zitten ivm schuine dak), ligbad is spiegelglad.Badkamer 2 is voorzien van een douchecabine, inclusief bijbehorende aanslag en troep in de naden. Stoelen en banken zijn voorzien van de nodige vlekken en slijtplekken, de kringloopwinkel in NL zou het afvoeren met grofvuil.Afzuiging keuken boven ons terras.Hoop achterstallig onderhoud, inmiddels zijn de Biereco's begonnen met het herstel van een oprit, inclusief breek-en sloopgeluiden( zagen,boren etc)