Hotel Sandton Domaine Cocagne**** in Cagnes-sur-Mer Frankrijk beoordelingen 8.5 | Zoover

Beoordelingen Hotel Sandton Domaine Cocagne****

29 mei 2012

Hotel Sandton Domaine Cocagne**** Cagnes-sur-Mer

Beoordelingen Hotel Sandton Domaine Cocagne****

30 chemin du pain de Sucre, 06800, Cagnes-sur-Mer
Hotel Sandton Domaine Cocagne scoort een 8,5 uit 10, op basis van 23 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Sandton Domaine Cocagne****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Sandton Domaine Cocagne**** in Cagnes-sur-Mer, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 36 vakantiefoto's van Hotel Sandton Domaine Cocagne**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Provence - Alpes - Cote d'Azur. Vergelijk Hotel Sandton Domaine Cocagne**** met andere accommodaties in Cagnes-sur-Mer.

23 beoordelingen over Sandton Domaine Cocagne****

met vrienden, Sept. 2011
"Heerlijke uitvalsbasis in gevarieerde omgeving."
M. Klosters
16-9-2011 Sandton Domaine Cocagne ligt verscholen in de heuvels van Haut Cagnes, op een paar minuten van Cagnes sur Mer met verrassende strandpaviljoens en helder, schoon zwem-zeewater. Maar bij het heerlijke grote zwembad van het hotel kun je de dag ook perfect doorbrengen. Die begint met een riant ontbijt naar keuze, op het zonnige terras of binnen; 's avonds zit je tot laat gezellig in het knusse semi-open restaurant. De menukaart is klein, maar oké. De hotelkamers zijn ondergebracht in kleinschalige gebouwen en verschillen qua ligging. De meeste zonnig en/of aan het zwembad, een paar wat kleiner/donker. Een tikkeltje benauwd. Maar het privéterras vergoedt veel. De ligging is ideaal t.o.v. luchthaven Nice en uitstapjes in de omgeving. Tip: boek direct bij de vlucht ook een auto. Wij huurden ter plekke, bleek aanzienlijk duurder. Simone en Jean Pierre, het Nederlandse echtpaar dat het hotel bestiert, is super aardig, hulpvaardig en onvermoeibaar als er extra handjes nodig zijn.

"Een paradijsje"
lizette Dorssers
14-11-2011 Een prachtig Sandton Hotel waar we 6 nachtjes vertoeft hebben. Het hotel ligt vrij rustig maar je bent met de auto zo aan het strand +/- 10 min..
Ook cannes en Nice liggen mocht je willen shoppen heerlijk dicht in de buurt
Het ondernemersechtpaar Jean-pierre en Simone, zijn behulpzaam, gemotiveerd en zeer vriendelijk. De kok had ik wel mee willen nemen, wat hebben we daar voorteffelijk gegeten, maar ook heerlijke wijnen gedronken.
Het was er vrij rustig, maar dat vonden wij aangenaam, de drukte heb je daar zo opgezocht.
Fijne ligbedden bij het zwembad, waar je ook lekker bediend werd.
Kamer was prima, werd 2 x verschoond en handdoeken elke dag.
Wij hebben genoten. Jean-Pierre en Simone bedankt voor het medeslagen van een super vakantie.Wij komen zeker nog eens terug

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Persoonlijke service, top!"
Maurice & Mietzie
8-8-2011 Wat een warme ontvangst, complimenten! Het is fijn om in zo'n heerlijke, rustige omgeving te genieten van alle faciliteiten, super relaxed. Prachtige kamers, lekker glas wijn en mooie gerechten, heerlijk zwembad en uitstekende service. Echt een aanrader voor iedereen die van luxe, persoonlijke service en kwaliteit houdt en een zorgeloze vakantie kan gebruiken. We gaan snel weer terug, al is het maar voor een lang weekend. Met vliegveld Nice vlakbij, ideaal.

"Wij hebben in dit hotel 2 fantastische"
Francis en Jules
3-8-2011 Hotel Domaine Cocagne is een zeer aangenaam hotel op een mooie locatie.
Als gast voel je je zeer gewaardeerd, met een uitstekend evenwicht tussen aandacht en rust.
De service is zeer klantgericht, de kamers goed, met uitstekende bedden en hygiëne.
Het ontbijt is prima, lunches en diners ook.
Dit hotel heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan onze geslaagde vakantie aan de Cote d'Azur.
Francis en Jules.

met vrienden, 2011
"100% genieten!"
Stannie
16-6-2011 Net terug na een verblijf van 3 nachten. Een unieke locatie, een prachtige hotelkamer met fijn balkon. Een mooi zwembad waar je echt tot rust komt. Heerlijk gegeten en gedronken mede dankzij het gastvrije personeel. Er wordt een nieuw terras aangelegd maar de bouwvakkers doen erg hun best om dit zo rustig mogelijk te laten verlopen. Een dikke 10 voor gastvrouw en gastheer Simone en Jean-Pierre; dank je wel voor jullie hartelijkheid!

"Luxueuze plek"
bart
28-6-2011 Van 13 juni t/m 16 juni verbleven in dit prachtige hotel. We hadden een prachtige kamer met eigen balkon ( kamers zijn eigenlijk een "mini"appartementje) fris en ruimtelijk. Heelijk gegeten in het restaurant,vriendelijke personeel. Heerlijk vakantie gevoel als je 'smorgens buiten in nabijheid van het zwembad kunt ontbijten. Wat opviel was het heerlijke bruine brood waar je zelf een stuk van af kunt snijden! Super gastvrouw en gastheer. We komen graag terug

"Geen herhaling, niet geschikt voor minder-validen"
Peter en Els
6-6-2011 Wonderlijke ontvangst, glimlach verdween nadat wij vertelden dat wij niet met het vliegtuig maar met eigen auto waren gekomen. De kamer is de zogenaamd Suite Superieure, echter zijn zowel de slaapkamer als de mezzanine niet geschikt voor mensen langer dan 1,60m ivm het sterk schuin aflopende plafond/dak.Geen stahoogte.Door de zeer smalle trap en de doorgang naar de mezzanine is het vrijwel onmogelijk om een koffer mee naar boven te nemen.2 kleine badkamers, 1 is voorzien van een ligbad en toilet ( toilet moet je eerst bukken en dan pas gaan zitten ivm schuine dak), ligbad is spiegelglad.Badkamer 2 is voorzien van een douchecabine, inclusief bijbehorende aanslag en troep in de naden. Stoelen en banken zijn voorzien van de nodige vlekken en slijtplekken, de kringloopwinkel in NL zou het afvoeren met grofvuil.Afzuiging keuken boven ons terras.Hoop achterstallig onderhoud, inmiddels zijn de Biereco's begonnen met het herstel van een oprit, inclusief breek-en sloopgeluiden( zagen,boren etc)

met partner, Mei 2011
"Wat een ontdekking..."
Gerben en Jorg
31-5-2011 Fijn, persoonlijk en gastvrij onthaal! De ligging van dit hotel is overigens ook uniek! Ook de keuken is een proficiat waard; een fijne, dagelijks afwisselende keuken, sfeervol kader en attentvolle bediening. Waarom zoeken, als je na 't eten zó naar je kamer kan wandelen?
Jullie horen 't al, we kijken zeer enthousiast terug op een fijn verblijf en zien er al naar uit om zo spoedig mogelijk nog eens 't vliegtuig te nemen naar Nice mèt of zonder familie en vrienden.

met partner, Apr. 2011
"Super genieten!"
Berna en Peter
6-5-2011 Een geweldig hotel in een geweldige omgeving. Het hotel is een heerlijke rustige oase om na een dag veel gezien te hebben lekker bij te komen en te genieten van het uitzicht en de rustige omgeving. Simone (gastvrouw) en Jean Pierre (gastheer) zijn erg vriendelijk en staan altijd voor je klaar. Ook voor goede tips om de omgeving te verkennen. Eten in het hotel is erg lekker en ontbijt is voor iedereen wat wils.

met partner, Feb. 2011
"Heel goed hotel"
Wil de Beer
24-3-2011 Wij zijn van 24 t/m 26 februari 2011 bij dit hotel geweest. Wij hadden geboden op een veiling en voor weinig geld 3 nachten incl. ontbijtbuffet bemachtigd. Het is werkelijk een klasse hotel als het gaat over kamers, ligging en uitstraling. De kamers zijn ruim en voorzien van alles wat je nodig hebt en de kwaliteit van het bed is wat ons betreft onovertroffen. Nog nooit zo heerlijk geslapen in een hotel. Omdat wij gebruik maakten van onze veilingbon was voor ons de prijs/kwaliteit verhouding super. Als je de normale prijs moet betalen, wordt dat wellicht een ander verhaal. Het ontbijt was goed zoals je van een 4 sterren hotel mag verwachten. Het diner vonden wij aardig, maar zeker niet geweldig. Een minpuntje (voor mijn echtgenote) was de vaste douchekop. Je moet wel een auto tot je beschikking hebben als je dit hotel boekt. Vliegen via Brussel is, mits tijdig geboekt, goedkoop..