Marineland Antibes (Alpes Maritimes) Frankrijk. Informatie & Beoordelingen Marineland ~ Zoover

Beoordelingen Marineland

30 mei 2012

Marineland

Beoordelingen Marineland

avenue Mozart, F-06600, Antibes (Alpes Maritimes)
Wil je weten wat anderen vonden van Marineland in Antibes (Alpes Maritimes)? Op deze pagina kun je beoordelingen raadplegen van Marineland.
Wil je weten wat anderen vonden van Marineland in Antibes (Alpes Maritimes)? Op deze pagina lees je beoordelingen van Marineland. Je kunt 6 vakantiefoto's van Marineland bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Provence - Alpes - Cote d'Azur. Bekijk alle accommodaties in de buurt van Marineland in Antibes (Alpes Maritimes).

8 beoordelingen over Marineland

met een groep, 2012
"Leuk"
areen
27-2-2012 Was een hele vette shows met orka's, leuker dan dolfinarium (a)

met partner, Mei 2011
"Fantastisch park!"
Marloes
12-7-2011 Ongelofelijk mooi! We hebben onze ogen uitgekeken en doordat wij er in het voorseizoen waren hebben we sommige shows wel 2x gezien!

Het park is prachtig aangelegd en de verblijven erg mooi.
Vooral de ijsberen en orka's waren erg indrukwekkend.

Alleen de prijzen voor eten en drinken zijn schikbarend duur...

met partner, Juni 2010
"Leuk te zien, maar duur"
Fokke
14-5-2012 Dit is wel leuk om te zien, maar duur.

met jonge kinderen, Mei 2010
"Nooit meer"
T. Dekker
27-5-2010 Het park is 40 jaar geleden aangelegd en daarmee is het ook zón beetje gebleven.
Het heeft duidelijke vernieuwing nodig. Zelfs de planten in het park worden niet onderhouden cq water gegeven. Dit is het vele geld niet waard.

De waterbassins zaten onder de groene alg. Kortom erg vies.

Daisy v Gestel
20-8-2007 Zeer Fantastisch park! Ik ben er in 1 week 2 keer geweest! Heel groot ook!
Het was werkelijk Fantastisch om de orka's daar in het echt te zien! Zeker de orkashow by night was prachtig!
Er is meer als zat te zien en te doen!
Je kunt er ook door de sharktunnel lopen en ook dat is heel mooi en indrukwekkend om te zien! Het is echt zeker de moeite waard om Marineland een keer te bezoeken! Tuurlijk is het beter om de dieren in de vrije natuur te zien maar dat je die kans krijgt is sowieso maar heel klein dus is dit wel de kans voor orka liefhebbers om deze dieren in het echt te zien! En nog van héél dichtbij ook!

Familie
hessels re
8-8-2007 zijn al meerdere malen daar geweest dit jaar voor het eerst met ons dochtertje van 15 maanden. hebben het erg naar ons zin gehad. santtaire voorzieningen goed. dieren in respectabele onderkomens orcas zeer indrukwekkend dolfijnen leuk. aqauriums netjes. museum indrukwekkend zo ook het stukje over d day 1944. redelijke prijs als je naar de onderhoudskosten van de dieren kijkt.

Familie
Jan Hagen
25-7-2007 Echt een super park.
Het is natuurlijk mooier om de dieren in vrijheid te zien. Maar ze zitten er erg goed.

met jonge kinderen, Mei 2007
"Fantastisch die orka's"
Wilfred
17-5-2010 Marineland is te vergelijken met dolfinarium Harderwijk.
Het grote verschil zit in de orka's.
Wat magistraal om er 4 tegelijk uit het water te zien springen.
Dit moet je gezien hebben.

Beste accommodaties in Antibes (Alpes Maritimes)