Bungalow Village de Vacances Le Chat in Montbron (Charente) Frankrijk beoordelingen 8.2 | Zoover

Beoordelingen Bungalow Village de Vacances Le Chat

30 mei 2012

huisje 232

Beoordelingen Bungalow Village de Vacances Le Chat

via Mantova 3, 16220, Montbron (Charente)
Bungalow Village de Vacances Le Chat scoort een 8,2 uit 10, op basis van 77 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bungalow Village de Vacances Le Chat? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bungalow Village de Vacances Le Chat in Montbron (Charente), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 53 vakantiefoto's van Bungalow Village de Vacances Le Chat vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Poitou Charentes. Vergelijk Bungalow Village de Vacances Le Chat met andere accommodaties in Montbron (Charente).

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

76 beoordelingen over Village de Vacances Le Chat

"Mooie omgeving ,wel afgelegen"
Linda
17-8-2011 Huisje was super,ook redelijk vrij,beetje jammer van onze franse buren wat overlast van harde muziek.Verder animatie was redelijk.Restaurant is beperkt,aangezien je overal verder van af zit,heb je vaak de auto nodig.Veel nederlanders,veel komen jaarlijks of hebben een huisje.Verder leuk meer en zwembad.Wel groot park.Wel kun je kanoen in de buurt en een wijnproeverij doen.

met oudere kinderen, Juli 2011
"Prachtig park maar erg Nederlands georienteerd"
HansB
21-8-2011 We (gezin met 2 kinderen, 11 en 13) hebben hier een heerlijke vakantie gehad. Zeer ruime bungalow met groot stuk "eigen" grond en dus veel privacy. Prima, heerlijk verwarmd zwembad, klein maar goed uitgerust winkeltje, prima afhaal pizza's. En het bijgelegen meertje maakt het helemaal af.

Het park is wel erg op Nederlandse bezoekers georienteerd, een baguette heet hier "een stok" en een pain cereal "een bruine". Je twijfelt soms of je wel in het buitenland zit, maar aan de andere kant ook wel weer makkelijk natuurlijk.

"Geweldig"
fam van der heyden
15-8-2011 We hebben een hele leuke vakantie gehad en het weer was geweldig. Voor ons kind (5) was de animatie ook prima. Alleen wat wij jammer vonden was het 2 persoonsbed. Het matras was te dun dus s'morgens hadden we rugpijn Wij hadden huisje 19.
Maar voor de rest was het geweldig alles was aanwezig zelf een wasmachine.

met partner, Feb. 2011
"Mooie plek aan tebevelen"
g.theunissen
25-2-2011 mooi park prachtige omgeving , kunt er mooie wandelingen maken.
mooi restaurant net op geknapt ,waar je heerlijk kunt eten , en avonde worden georganiseerd met live muziek heel gezellig .zeker aan te bevelen

"Groen park"
marieke bouwmeester
20-8-2010 Voor het eerst village le chat geweest. De villa's die het laatst bijgebouwd zijn hebben de grootste tuinen. Onze villa heeft een prive zwembad (speciaal om gevraagd) dit was zeer prettig aangezien het zwembad op het park veel te klein is voor zoveel mensen. Villa was wel wat gedateerd en klein voor 6 personen, erg oude badkamer. Wel van alle gemakken voorzien, vaatwasser, wasmachine en droger. Slecht gepoetst, niet gezogen onder de bedden.... Tuin en prive zwembad maakten veel goed. Winkel op park stelt niet veel voor en friture is erg smerig. Restaurant ok, niet spectaculair. voor jonge kinderen is het erg leuk. Onze dochter van 15 vond het wat minder. Pleintje waar kidsclub is, slecht onderhouden er stonden volle vuilnisbakken met zakken erin. Personeel erg aardig. Al met al, prima park maar sommigen dingen wat gedateerd.

"Vergane Glorie"
Pedro
14-9-2010 Als je echt naar Frankrijk wilt kun je beter niet naar Le Chat gaan; het is een Nederlandse enclave in het Franse land.

Het is een mooi groen park met prima voorzieningen voor gezinnen met jonge kinderen en pensionado's. Maar ik zou niet in het hoogseizoen gaan, want ik denk dat je dan over de hoofden kunt lopen, met name bij de twee zwembaden.

Veel van de huizen zijn vergane glorie en kunnen een opknapbeurt gebruiken.
Wij hadden duidelijk te maken met een huis met overjarige inboedel.
Ook het restaurant, het terras, de receptie en de zwembaden kunnen een opfrisbeurt gebruiken.

In de directe omgeving valt zeer weinig te beleven. Als je iets wilt doen, zit je toch al gauw twee uur in de auto.

Ondanks dit alles wel een heerlijke vakantie gehad, maar het waas eens en nooit weer.

"Supervakantie gehad!"
Lenssen
8-9-2010 We zijn 2 weken in het vakantiepark geweest en hebben een geweldige tijd gehad. Ons 4-persoonshuis aan het meer met grote tuin was van alle gemakken voorzien (zelfs internet!) en het was modern ingericht. Bij het meer is een strandje en dat was voor de kinderen erg leuk. Helaas is het water van het meer niet erg schoon en werden de tweede week ook algen in het water geconstateerd. (het water wordt gelukkig regelmatig gecontroleerd). Er is een groot speelveld, een groot zwembad en een peuterbad. In de periode dat wij er waren was het erg rustig maar bij topdrukte is er niet voor iedereen een plek aan het zwembad. In het restaurant op het park kun je lekker eten. Op het terras en in het restaurant is wifi (consumptie verplicht). De medewerkers van de receptie zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Er waren veel Nederlanders (kun je vantevoren weten!) maar dat was zeker niet storend, zelfs handig voor de kinderen. Het is een mooi park, voor herhaling vatbaar!

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Volgend jaar weer!"
Nancy
29-8-2010 We zijn vorige week teruggekomen en hebben het heerlijk gehad.
We hadden een huisje gehuurd van een particulier. Het was een mooi schoon gerenoveerd huisje met een prima ligging. De particulier had een contract met het park dus alles was perfect geregeld.
Onze kinderen van 14 en 11 hebben zich goed vermaakt. Het zwembad was groot en verwarmd en de tennisbanen waren prima. De organisatie en animatie op het park is ook goed. Er is een bibliotheekje in de receptie. Erg leuk om daar gebruik van te maken. Scheelt ruimte in de auto en daardoor konden er weer meer flessen wijn mee naar huis.
Het winkeltje was geen optie om brood te halen, duurde veel te lang dus we gingen gewoon naar de Intermarche. De snackbar hebben we niet geprobeerd.
Het enige minpuntje was de trage open barbecue. Verder was alles in het huisje aanwezig. We hebben genoten en willen volgend jaar zeker teruggaan maar dan nemen we een rubberboot of luchtbed mee want die waren niet te koop in de omgeving.

met een groep, Aug. 2010
"Lekker rustig"
mar
1-5-2011 super vakantie gehad goed voor mensen met kinderen

met jonge kinderen, Juli 2010
"Erg leuke plek voor een vakantie met kinderen!"
J. de Koning
31-7-2010 Net terug van een heerlijke vakantie in Le Chat. Wij zaten in huisje 4, wat van alle gemakken is voorzien (volledig ingerichte (wel iets verouderde) keuken, wasmachine en droger, sateliet tv, DVD speler, grote schone barbecue etc.). Bij aankomst was het huisje erg schoon. De ligging van het huisje was voor ons perfect, aan het meer met een grote, mooi aangelegde, beschutte tuin. We zaten heerlijk vrij op het grote terras met veranda (dit is op andere plekken op het park wel anders, waar de huisjes dichter op elkaar staan en er minder privacy is). Het zwembad is klein en mag wel moderner. Wat ons tegenviel is de slechte kwaliteit van de winkel/snackbar. Van efficiency hebben ze daar nog nooit gehoord. De patat is echt slecht (ranzig, in oud vet gebakken), en je staat er nog een uur op te wachten ook! 's Morgens sta je lang in de rij om je bestelde broodjes op te halen. Vaak is je bestelling niet eens aanwezig. Maar dat kon de pret niet drukken, wij hebben een heerlijke vakantie gehad!

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende