Camping Atlantique Forêt*** in Les Mathes / La Palmyre (Poitou Charentes) Frankrijk beoordelingen 9.4 | Zoover

Beoordelingen Camping Atlantique Forêt***

30 mei 2012

Camping Atlantique Forêt*** Les Mathes / La Palmyre (Poitou Charentes)

Beoordelingen Camping Atlantique Forêt***

Route de la Fouasse, 17570 , Les Mathes / La Palmyre (Poitou Charentes)
Camping Atlantique Forêt scoort een 9,4 uit 10, op basis van 23 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Atlantique Forêt***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Atlantique Forêt*** in Les Mathes / La Palmyre (Poitou Charentes), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 12 vakantiefoto's van Camping Atlantique Forêt*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Poitou Charentes. Vergelijk Camping Atlantique Forêt*** met andere accommodaties in Les Mathes / La Palmyre (Poitou Charentes).

11 beoordelingen over Atlantique Forêt***

"Wat een heerlijke, vriendelijke basic-camping."
PP
20-8-2011 Goed hoor!

Basiscamping zoals het hoort te zijn. Geen schreeuwende reclames, animaties enz.
Ruime plaatsen naar keuze.
Zeer gastvrij.
Zeer goed prijsbeleid!

met jonge kinderen
"Super! rustig, vriendelijk, eenvoudig, ruim"
Reinier Selen
19-5-2010 Plaatsen die je zelf kan uitzoeken, niet afgebakend, de rustige maar duidelijke policy van Fabienne en Jocelyne mbt auto's die zeer rustig rijden, dus ook voor kinderen een grote speeltuin.

Eenvoudig, maar als je daar van houdt (en dat doen wij) dan is het een geweldige camping. Idd heel veel beter dan de halve pretparken aan de rest vd weg.

met jonge kinderen, Aug. 2009
"Mooie rustige camping"
donalfredo
25-7-2010 Camping met ruime plekken, zodat je het vlees niet bij je buurman van je bord eet. Personeel is erg relaxed en oprecht geinteresseerd in de gasten.

De camping beschikt over de basisvoorzieningen qua sanitair, wat goed en schoon is. Verder is er een speeltuintje en tafeltennistafels. Bij een camping verderop is een winkeltje waar je een bakker en kleine supermarkt vindt.

Deze camping is erg geschikt voor degene die van rust houdt en geen behoefte heeft aan zwembad/disco etc.

met partner, Aug. 2009
"Mooiste camping tot nu toe"
wouter
22-8-2009 We werden (met tent) prima ontvangen op deze camping en konden kiezen uit drie plekken. (we hadden overigens niet geboekt) De camping ligt midden tussen de bomen. Je hebt het gevoel midden in de natuur te zitten. Dat is wel even een tegenstelling tot de andere campings die aan deze straat liggen. Op die campings sta je hutjemutje, maar heb je wel een zwembad met megaglijbaan. Deze camping is meer basic. Als er dan al iets is wat beter zou kunnen is, zijn het de stroomcontactpunten. Doordat de camping zo in het bos ligt, heb je een erg lange kabel nodig, soms wel 40 meter. Toegang tot de camping en de receptie en het winkeltje is allemaal prima geregeld. Sanitair was eveneens goed en we hebben nooit moeten wachten op een douche. Bij vertrek werden we zelfs uitgezwaaid, dat doet normaal alleen mijn moeder ;-) Op deze camping kom ik graag nog eens terug.

"Aanrader wat betreft rust en ruimte."
Peter Prinse
11-8-2008 Dit jaar voor de 14e keer in 30 jaar geweest. Kind aan huis zullen we maar zeggen en dat is niet voor niets: rust, zeer ruime plekken die niet afgebakend zijn. Zeer vriendelijke bejegening van Fabienne en Joceline ( broer en zus ), de eigenaren. Toiletten, sanitair altijd schoon, mede door de het respectvolle gebruik door gebruikers. Geen wachttijden bij de douches - en , belangrijk, geen muntjes ed. Altijd warm water. en nadEeel zou kunnen zijn dat de weg af en toe hoorbaar is - Vanaf de camping een mooie weg naar het strand ( 4 km ) en dan ben je er ook echt. Met de fiets zeer goed te doen. Het strand is de moeite waard: "Atlantisch" - dwz: altijd wind en golven maar LET OP- ook gevaarlijk.
Prijslijst: Zie ook site Atlantique foret. (atlantique-foret.com) In omgeving : 'n paar kleine, historisch leuke plaatsjes maar overwegend geen cultuurrijke omgeving.

met jonge kinderen, Juli 2008
"Kindvriendelijk, rustig en ruime plaatsen"
Familie O.H. Jonkma...
13-5-2009 Wij komen al jaren met familie naar deze camping. Als kind ging ik al met mijn ouders naar deze camping en nu ga ik zelf met mijn kinderen naar deze camping. De camping is rustig en gezellig. Mede door de fantastische service van de eigenaren die goed Engels spreken en zelfs een beetje Nederlands. Verder zijn de plekken zeer ruim en zit je vooral aan de bosrand zeer goed. Misschien als je met wat oudere kinderen naar deze camping gaat is het te rustig. Aan de andere kant is een pretpark om te hoek. Een aanrader dus.

met jonge kinderen, Juli 2008
"Fantastiche, rustige Camping"
Alfred Riepma
1-3-2009 Deze camping is ideaal voor degene die een rustige camping zoekt met ruime staanplaatsen. Het strand en La Palmyre zijn zowel met de auto als op de fiets uitstekend te bereiken.

Jeroen
4-6-2008 De perfecte camping. Kom er al jaren! Ruime zelf uit te zoeken plaatsen, dus staan zoals je zelf wil. Veel rust en kindvriendelijk. Van alles in de buurt (pretpark, pretcampings, geweldig zandstrand e.a.), maar vooral mooi in de bossen gelegen. Zonneuren zoals aan de cote d'azur, maar aan het strand veel aangenamer door een vaak een licht briesje.

Hiske
2-6-2008 Fijne familiecamping, vriendelijke eigenaren (spreken fr, en, du, beetje nl). Plaatsen ruim, niet hutje mutje. Zowel plekken in schaduw als in zon, in natuurlijke omgeving. Sfeer is rustig en gemoedelijk. Sanitair goed, 7-23u gratis warm water. Geen muntjes voor de douche, je kunt zolang (warm) douchen als je wilt. Leuke speeltuin voor de kleintjes. Pingpongtafels, jeu de boules en volleybalveld aanwezig. Geen zwembad, dit om de rust te behouden. Gratis barbecues. Receptie: vers stokbrood, drinken, ijs, soep én Pineau! Genoeg supermarkten in de buurt. Heerlijk wandelen/fietsen in het naaldbomenbos langs de kust. Brede zandstrand met auto in 15 min. te bereiken, ook fietsen veel mensen erheen. Gezellige (vissers)dorpjes in omgeving. 14 juli vuurwerk in Royan is de moeite waard!

Familie
jan
2-2-2008 je kan er goed fietsen en wandelen
je zit midden in de bossen.
in aug kan je een motercros bezoeken
je zit ongeweer 7km van het strand
div campings in de omgeving en een
luna park,dierentuin, paardenrenbaan
vuurtoren en nog meer