Vakantiepark Le Bois Senis in Les Forges Frankrijk beoordelingen 8.7 | Zoover

Vakantiepark Le Bois Senis Les Forges

Beoordelingen Vakantiepark Le Bois Senis

5, Domaines Les Forges, 79340, Les Forges
Vakantiepark Le Bois Senis scoort een 8,7 uit 10, op basis van 17 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Le Bois Senis? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Le Bois Senis in Les Forges, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 16 vakantiefoto's van Vakantiepark Le Bois Senis vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Poitou Charentes. Vergelijk Vakantiepark Le Bois Senis met andere accommodaties in Les Forges.

16 beoordelingen over Le Bois Senis

6,2
6,3
Onderkomens
"Super huis, heerlijk rustig"
sander
Onderkomens
22-8-2011 Wij hebben enorm genoten van onze 2 weken op dit park. Vanuit Huizen hebben wij er 8 uur over gereden. Veel van de huizen zijn nog niet verkocht/verhuurd. Daardoor was het lekker rustig op het park. Wij hadden een ruim huis voor 4 personen met een weids uitzicht en van alle gemakken voorzien. Onze dochter van 10 heeft heerlijk van het zwembad genoten en vriendjes en vriendinnetjes gemaakt. Verwacht niet het modaine franse badplaats gevoel maar geniet van het franse plattelands gevoel. Het park ligt niet direct in de buurt van attracties of leuke dorpjes. Maar na 2 weken wisten wij de juiste wegen te nemen en vielen de afstanden best mee. Als je de D59 naar Parthenay neemt ben je er in 20 minuten en is er keus uit een aantal grote supermarkten.
Het is ons zo bevallen dat wij er zeker over denken om volgend jaar weer te boeken.

"Heerlijk rustig en netjes"
Langenhuijsen
Onderkomens
21-7-2011 Vakantiepark Le Bois Senis is een heerlijke plek om tot rust te komen. Het terrein is zeer schoon en wordt goed onderhouden. Gerard en Marie Claire doen hun uiterste best om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Wij hadden een schitterend en zeer complete villa tot onze beschikking met oven, vaatwasser, wasmachine en droger. De kinderen hebben heerlijk gezwommen in het zwembad dat zich in het centrum van het park bevind. Ook daar was het zeer schoon en goed onderhouden. In de rustige omgeving kun je lekker wandelen of fietsen. Om te gaan shoppen moet je wel even een eindje rijden. Hiervoor kun je naar Poitiers of Parthenay. Ook voor een beetje supermarkt moet je naar een van deze plaatsen. Wel komt dagelijks de bakker bij de ingang van het park waar je dan lekkere verse broodjes kunt kopen. Je kunt prima golfen (27 holes) op slechts 3 kilometer afstand. Op het terrein ligt tussen de bossen ook nog een tennisbaan. Wij gaan zeker nog eens terug!

met oudere kinderen, Juli 2011
"Mooi schoon park"
zittersteijn
Onderkomens
8-1-2012 parkvilla's waren ruim,netjes en van alles voorzien en hadden meer ruimte dan benodigd.
Goed onderhouden bungalows met ruime tuinen, en door de plaatsing van de villa's redelijke privecy
Zeer behulpzame parkbeheerders die tips over de omgeving geven.
Bij gebrek aan een tv satelietkaart voor nederlandse zenders kwam parkbeheerder na nog geen half uur met kaart en stelde gelijk alles in.
Park licht in een rustige streek maar met een beetje informeren toch heel veel te zien in de omgeving,zonde van de vele onafgemaakte villa's (nog te koop)in de omgeving.
Voor golfers een wereldlocatie
Kustplaats La Rochelle is een stuk rijden maar zeer de moeite waard
Supermarkt (een hele grote) in 15 minuten rijden
kleinere supermarkt vlakbij (5 minuutjes) bij groot schapenpark (mouton village)

met oudere kinderen, Juli 2011
"Mooi luxe huisje"
nee
Onderkomens
3-8-2011 Park was slechts voor tweederde verkocht. Slechts 30 huisjes in de verhuur. Huisjes mooi maar te dicht op elkaar. Nog niet veel begroeing bij veel huisjes dus bij volledige bezetting zal je last van buren ondervinden. Jammer dat ze de tennisbaan hebben gesloten terwijl het nog in perfecte staat aanwezig is! In Les Forges zelf niets te doen, veel parken in aanbouw maar niet afgemaakt omdat er geen vraag naar is.
Schitterende omgeving, heel veel te doen.

met partner, 2010
"Super accomodatie, weinig te doen"
C.
Onderkomens
28-7-2010 Wij zijn in juli in dit park geweest. Hele mooie huisjes, volledig ingericht, met grote flatscreen tv, met alle nederlandse zenders, vaatwasser, wasmachine en droger, strijkijzer, volledig ingerichte keuken, mooie houten huis en tuin meubelen. Alles zag er heel nieuw uit. Gelukkig maar 1 dag slecht weer. De beheerders waren aardig en erg behulpzaam. Zwembad was mooi maar een beetje klein. Voor de rest is er in de omgeving niets te doen, aan de ene kant erg fijn, je hebt veel rust. Maar als je graag wilt gaan winkelen of een terasje wilt pakken, dan zit je hier echt verkeerd. Wij zijn 1 dag naar het strand geweest, dat was een uur en drie kwartier rijden als je meteen in 1 keer goed rijd. Dit lijkt wel mee te vallen, maar als je dan weer terug moet dan is toch wel weer een groot deel van je dag voorbij. Deze vakantie is ideaal voor iemand die graag een luxe accomodatie wil voor een betaalbare prijs en daarnaast vooral niet te veel wil ondernemen tijdens zijn/haar vakantie.

"Geslaagde vakantie"
KEMLAND CHANTAL
Onderkomens
18-10-2009 een zalige vakantie, samen met ons hondje hebben wij genoten van de rust
en het mooie park.
Huisje was tiptop in orde, van alles voorzien.
Je moet voor alles wel wat rijden, maar dat stoorde ons niet, je kan vanaf daar leuke uitstapjes maken.

Wij gaan volgend jaar zeker terug!

met oudere kinderen
"Geweldig"
Yvonne van der Post
23-8-2009 Geweldig park. Heerlijk rustig. Mooi zwembad en aardige beheerders die nederlands praten. Fijn zwembad en een heel mooi huis voorzien van alle gemakken.
Een aanrader voor wie van een rustige vakantie houd. Als je iets wilt ondernemen hou er rekening mee dat je gauw een uur in de auto zit.

met jonge kinderen
"Mooi park!"
a. Buisman
9-8-2009 Heel leuk en mooi parkje in een zeer rustige omgeving! Huisjes zijn heel nieuw en van alle gemakken voorzien! Ook voloende privacy. Dorpje heeft verder helemaal niets behalve een golfterrein. Zeker 10 minuten rijden naar het dichtsbijzijnde supermarktje. Bakker komt wel iedere ochtend langs voor verse broodjes.
Zwembad is mooi. Helaas nog geen speeltuintje op het park.

Naar Larochelle geweest, was erg leuk en is qua afstand goed te doen. Ook Poitiers is goed te berijden. Verder is er in de buurt weinig te doen. Dat is de reden dat we ook niet meer terug zouden gaan. Parkje zelf was wel heel goed.

Wij waren op de hoogte van de kosten voor eindschoonmaak a 100 Euro, maar dit is echt veel te veel.

met partner, Juni 2009
"Nooit weer"
jan van deutekom
Onderkomens
8-6-2010 vorig jaar juni geweest, heel mooi park, maar helaas niet van kunnen genieten
de hond van de eigenaar heeft ons diezelfde avond gebeten, de hond was
erop uit ons kleind hondje te pakken te nemen, wij hebben hem op moeten
pakken, dat stond de hond van de parkbeheerder niet aan en heeft mijn
man en mij gebeten, na een bezoek aan de ehbo, zijn wij de volgende dag
weer naar huis gegaan.
Heel jammer want het is een mooi park.

Familie
"Rustig vakantiedomein"
De Busschere Boudew...
2-8-2008 Zeer rustig gelegen domein, met mooie huisjes, voorzien van alle modern comfort.
Rustig en mooi zwembad, centraal gelegen.
Les forges = rustig dorpje, met centraal een mooi golfterrein. Klein speeltuintje voorzien voor de kinderen.

Vriendelijk onthaal, Nederlands gesproken.

Domein is volledig landelijk gelegen, in een mooie streek.
Om bezienswaardigheden te zien is soms wel een grote verplaatsing nodig, afhanelijk van wat je wenst te bezorken natuurlijk.