Vakantiehuis Rhetaise in Le Bois-Plage-en-Ré (Charente Maritime) Frankrijk beoordelingen 9.8 | Zoover

Beoordelingen Vakantiehuis Rhetaise

30 mei 2012

Vakantiehuis Rhetaise Le Bois-Plage-en-Ré (Charente Maritime)

Beoordelingen Vakantiehuis Rhetaise

17580, Le Bois-Plage-en-Ré (Charente Maritime)
Vakantiehuis Rhetaise scoort een 9,8 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiehuis Rhetaise? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiehuis Rhetaise in Le Bois-Plage-en-Ré (Charente Maritime), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 1 vakantiefoto van Vakantiehuis Rhetaise vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Poitou Charentes. Vergelijk Vakantiehuis Rhetaise met andere accommodaties in Le Bois-Plage-en-Ré (Charente Maritime).

4 beoordelingen over Rhetaise

Familie
Fam. van Dijk
21-1-2008 Rhetaise is een fantastisch huisje op een geweldig leuk eiland. Lekker centraal gelegen en overal dichtbij. De kinderen hadden heerlijk de ruimte om te spelen in de grote tuin en vonden ook de Nederlandse TV super. Het weer werkte ook perfect mee, we konden elke dag naar het strand.

Familie, Aug. 2007
Wilma van Beek
18-11-2007 Mooi huis met veel ruimte en een comfortabele inrichting. Wij waren met 2 volw. en 1 kind en hebben ons geen moment verveelt. Ideaal de schommel in de tuin. Wij hebben erg vaak gebruik gemaakt van de barbecue. Supermarkt, bakker en andere winkels en de markt allemaal dichtbij en we gingen ook lopend naar het strand. Onze dochter keek elke dag even naar haar favoriete kinderprogramma's op de tv. Het huis was ook superschoon bij aankomst dus van ons alle lof.

geraldine slabbekoo...
11-6-2007 Heerlijke vakantie gehad. Mooi accomodatie met alles erop en eraan. Lekkere tuin en prima terras. Wij zijn met een baby van 2 maanden geweest in het voorseizoen.

Jacqueline Lieftink
16-1-2007 Het is huis is erg gezellig ingericht en erg schoon.Met een grote tuin en verschillende terrassen. Het ligt zeer gunstig op loopafstand van een mooi breed zandstrand en het gezellige dorpje Le Bois Plage.De prijs is erg gunstig, zeker met kinderen een aanrader.