Camping La Bonne Etoile*** in Le Bois-Plage-en-Ré (Charente Maritime) Frankrijk beoordelingen 5.4 | Zoover

Beoordelingen Camping La Bonne Etoile***

5,3

30 mei 2012

Camping La Bonne Etoile*** Le Bois-Plage-en-Ré (Charente Maritime)

Beoordelingen Camping La Bonne Etoile***

Les essards des Caillés, 17580, Le Bois-Plage-en-Ré (Charente Maritime)
Camping La Bonne Etoile scoort een 5,4 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping La Bonne Etoile***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping La Bonne Etoile*** in Le Bois-Plage-en-Ré (Charente Maritime), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 1 vakantiefoto van Camping La Bonne Etoile*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Poitou Charentes. Vergelijk Camping La Bonne Etoile*** met andere accommodaties in Le Bois-Plage-en-Ré (Charente Maritime).

1 beoordeling van La Bonne Etoile***

met jonge kinderen, Juli 2009
"OK camping, maar niet meer dan dat"
M.E.
6-8-2009 Prima vakantie gehad op het erg mooie eiland Ile de Re. De hele vakantie maar 1 keer de auto gebruikt voor een bezoekje aan de vuurtoren. Voor de rest alles gefietst, heerlijk tussen de wijnranken en door mooie stadjes! Als uitvalsbasis is deze camping dan ook prima geschikt, op 1 km van het strand, vlakbij het mooiste stadje van het eiland St Martin en centraal gelegen. De voorzieningen op deze erg Frans getinte camping zijn OK, maar niet meer dan dat. De camping zelf is erg hokkerig; weinig tot geen ruimte rondom de mobile homes, weinig vrije ruimte om te spelen/voetballen/etc voor de kinderen. Wel een prima zwembad met glijbanen, maar erg kinderachtige badmeesters. Zelfs onze zoon van 4 die aan het oefenen was met zelf in het water springen, mocht niet van de kant springen!!
Kortom, wij hebben ons prima vermaakt deze vakantie, maar ik kan me voorstellen dat iets oudere kinderen vrije speelruimte missen.