Aquarium de La Rochelle La Rochelle (Charente Maritime) Frankrijk. Informatie & Beoordelingen Aquarium de La Rochelle ~ Zoover

Beoordelingen Aquarium de La Rochelle

30 mei 2012

Aquarium de La Rochelle

Beoordelingen Aquarium de La Rochelle

Bassin des Grands Yachts, F-17002, La Rochelle (Charente Maritime)
Wil je weten wat anderen vonden van Aquarium de La Rochelle in La Rochelle (Charente Maritime)? Op deze pagina kun je beoordelingen raadplegen van Aquarium de La Rochelle.
Wil je weten wat anderen vonden van Aquarium de La Rochelle in La Rochelle (Charente Maritime)? Op deze pagina lees je beoordelingen van Aquarium de La Rochelle. Je kunt 21 vakantiefoto's van Aquarium de La Rochelle bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Poitou Charentes. Bekijk alle accommodaties in de buurt van Aquarium de La Rochelle in La Rochelle (Charente Maritime).

6 beoordelingen over Aquarium de La Rochelle

"Mooi en groot aquarium"
Wilfred
2-8-2011 Voornamelijk een zoutwater-aquarium met een grote diversiteit aan zeeleven, uit alle hoeken van de wereld. Van kwal tot schildpad, van tropisch visje tot haai. Bij onze kinderen was de imposante zaaghaai favoriet. Ideale bestemming tijdens wat minder weer. Een 2 a 3 uur heb je wel nodig.
Het kan nogal eens druk dus kom op tijd ( voor 10 uur, anders lange wachtrijen voor de kassa) In het hoogseizoen tot 23:00 uur geopend, of het 's avonds rustiger is weet ik niet. ( vermoedelijk wel )

met jonge kinderen
Monique
1-7-2008 Mooi aquarium, zeer goed onderhouden.
Alleen jammer dat je binnen nergens iets kan eten of drinken, zorg dus voor voldoende.
We zijn er nu 3 maal naartoe geweest, 3 jaar op een rij, en onze dochter, nu 3 is ieder jaar weer onder de indruk!

met jonge kinderen
Raymond
17-2-2008 Wij zijn hier in verschillende jaren 2 keer naar toe geweest. We waren, ook de 2e keer, erg onder de indruk. Het is een prachtig Aquarium. Ik heb nog nergens zo'n mooi aquarium gezien.
Wij waren er beide keren in het voorjaar en dan valt de drukte ook wel mee. Absoluut een bezoek waard als je in de buurt bent. Daarnaast is La Rochelle zelf natturlijk ook heel leuk.

Familie
yrraha
8-8-2007 Wij zijn hier zomer 2007 geweest mooi van binnen en goed zicht in de aquariums.
Het is er met slecht weer wel ontzettend druk dan is het best dringen.

met jonge kinderen, Juli 2007
"Heel mooi Aquarium"
Toon
11-6-2011 Als je hier in de buurt op vakantie bent, zeker naartoe gaan. Echt de moeite waard. Een van de mooiste aquariums van Europa. Het kan er trouwens wel druk zijn, dus ga als het even kan niet in het weekend. Het is overigens 365 dagen per jaar open. Entree is niet weinig, maar een ruime middag breng je er makkelijk rond. Erg leuk voor de kinderen.

Familie
monique
24-6-2007 Wij zijn vorig jaar geweest en vonden t erg mooi. Ook de kinderen hebben genoten (6 en 9 jaar)
Tip: ga vroeg anders heb je kans dat je lang in de rij staat.