Kasteel Chateau Valcreuse**** in La Roche-Posay Frankrijk beoordelingen 10.0 | Zoover

Beoordelingen Kasteel Chateau Valcreuse****

9,7
9,6

30 mei 2012

Kasteel Chateau Valcreuse**** La Roche-Posay

Beoordelingen Kasteel Chateau Valcreuse****

Route de Lésigny, 86270, La Roche-Posay
Kasteel Chateau Valcreuse scoort een 10,0 uit 10, op basis van 12 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Kasteel Chateau Valcreuse****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Kasteel Chateau Valcreuse**** in La Roche-Posay, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 23 vakantiefoto's van Kasteel Chateau Valcreuse**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Poitou Charentes. Vergelijk Kasteel Chateau Valcreuse**** met andere accommodaties in La Roche-Posay.

10 beoordelingen over Chateau Valcreuse****

9,6
9,8
9,5
"Heerlijke plek!"
Antoinette
31-8-2011 Prachtige lokatie. Mooi plaatsje en een nog mooier "kasteel". De kamers zijn prachtig, heel luxe. Lekker zwembad in de tuin. Gastheer en vrouw zijn aardige mensen, alles kan, niets hoeft. Je kan een paar dagen in de week aanschuiven bij het dinner. Dit wordt klaar gemaakt door een chefkok, echt fantastisch! Ook het ontbijt, wat is inbegrepen, is zeer uitgebreid en lekker. Het wordt hij goed weer geserveerd op het terras bij de opkomende zon, echt geweldig. Als je een drankje besteld krijg je er altijd iets lekkers bij. Kortom, zeer aan te raden!

"Een standaard voor alle chambres d'hotes."
Patriek
24-7-2011 Het kasteeldomein is bijzonder smaakvol ingericht. De gastvrouw en haar team leggen de lat uitzonderlijk hoog. Caroline slaagt erin om van deze luxueuze plek een persoonlijke thuis te maken voor iedere gast. Wij duimen dat zij dit op dit niveau volhouden.

De culturele reiziger moet er wel rekening mee houden dat de afstanden naar interessante locaties vrij ver zijn. Dit weegt echter niet op tegen de zeer hoge kwaliteit
van de geleverde diensten.

Een parel om te koesteren.

alleenreizend, Juni 2011
"Je voelt je even een prinses in Chateau Valcreuse!"
Katty uit Antwerpen
22-7-2011 Wat een magisch verblijf heb ik daar gehad.
Het eten van Denis was super lekker. We hopen nog steeds op een kookcursus door hem gegeven het zou alvast inslaan als een bom.
De prijs kwaliteit verhouding was perfect.
De inrichting was perfect en je voelde er direct welkom.
Een prachtig gastgezin!
Doe zo verder!

"Aanrader!"
Rita
19-6-2011 Heerlijke vakantie gehad met de liefste kasteelvrouwe die je kunt bedenken. Heerlijk gegeten, de zon liet het wat afweten maar Chateau Valcreuse heeft zijn 'eigen zon' in de vorm van Alexandrienne die met een grote glimlacht iedereen verwent...
Je kunt hier niet anders dan een keer terug komen :-)

met jonge kinderen, Juni 2010
"Een stukje paradijs op aarde!"
Angela Verzijl
8-8-2010 Wij hebben dit jaar voor de tweede keer een paar dagen in dit chateau gelogeerd en het was zoals gehoopt echt weer heerlijk! Caroline is een geweldige gastvrouw en maakt samen met de anderen van zowel het ontbijt als het diner echt een feestje. Eigenlijk is het gewoon een stukje paradijs op aarde. Ook het feit dat wij ons 8 maanden oude dochtertje meenamen was geen probleem. We mochten gewoon gebruik maken van de keuken om flesjes en eten te maken. We weten nu al dat we volgend jaar weer terugkomen!

met partner, Mei 2010
"Dit moet eigenlijk geheim blijven..."
Mary van Beers
27-8-2010 Een prachtig kasteeltje in het Loire gebied. Mooie kamers met prachtige badkamer, zeer stijlvol ingericht. Een groot landgoed om het huis heen waar je heerlijk kunt rondwandelen. Caroline is de perfecte gastvrouw en heeft voor een ieder persoonlijke aandacht , het diner door de Zuid afrikaanse sterrenchef was echt geweldig. Mooie uitvalsbasis om de mooie kastelen in de Loire te bezichtigen. Een juweeltje...

met partner, Apr. 2010
"HEERLIJK !!!!!!!!!!!!!!"
Eddy en Greet
24-8-2010 Wij waren voor de 2de maal te gast in chateau valcreuse en het was dan ook voor de 2de maal SUPER ZALIG, ik zou het aan iedereen die ik tegenkom willen verder vertellen !!!! Hier beleef je werkelijk een heerlijke tijd op alle vlakken! Superlieve en charmante gastvrouw en gastheer. Wij komen er heel zeker nog terug ! Zo zaaaalig, dat het bijna niet te omschrijven is !!!!!!!!

met jonge kinderen
"Briljant"
thijs Verheijen
21-8-2009 Eigenlijk zou ik dit niet moeten schrijven... uit angst dat veel te veel mensen deze fantastische B&B ontdekken... en dat er wellicht mede daardoor voor volgend jaar geen plaats meer is... Want een B&B? Eerder een vijfsterrenhotel, gezien de kamers, de faciliteiten, de service, de DVD-collectie plus apparatuur, het landgoed, het zwembad, het heerlijke ontbijt met briljant uitzicht, het diner (table d'hote met voedsel dat als het even kan van eigen land afkomstig is), de prijs-kwaliteitverhouding, de (gratis) fietsen, het (gratis) gebruik maken van pc en/of WIFI, de jeux-de-boules baan, het zwembad, de staf en buiten dat en vooral: de relaxte sfeer en de hartelijkheid van de gastvrouw en gastheer! En zo kan ik nog even doorgaan. Als ik deze reactie van mijzelf nog eens lees, lijkt het erop of ik reclame maak, maar echt: deze B&B heeft zijn gelijke niet...

"Een must"
Gunst Henk
14-8-2009 Een prachtig kasteel waar je door de eigenaars verwend wordt als echte kasteelheren

met partner, Juni 2009
"Fantastisch en uitermate gastvrij"
sven van loon
20-6-2009 Dit chateau is echt genieten. Niet alleen de kamers zijn ruim en luxe ingericht, ook de rest van het chateau is ingericht om de gasten optimaal te laten relaxen. Het ontbijt is erg luxe en lekker, met zelfgebakken cakejes en vers fruit uit eigen moestuin. De gastvrouw Caroline en ook de rest van het personeel zorgt ervoor dat je je er helemaal thuisvoelt. De tuin is schitterend, met o.a. een eigen wijngaard, moestuin, zwembad (met luxe ligstoelen) en fenomenabel uitzicht. Het chateau ligt op loopafstand van La Roche-Posay zodat je daar ook te voet naartoe kan en niet altijd de auto hoeft te pakken. Ook de table d'hote is erg lekker. Wij komen hier zeker nog een keer terug.