Kasteel Domaine le Parc in Danizy Frankrijk beoordelingen 9.5 | Zoover

Domaine Le Parc

Beoordelingen Kasteel Domaine le Parc

rue du Quesny, 02800, Danizy
Kasteel Domaine le Parc scoort een 9,5 uit 10, op basis van 13 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Kasteel Domaine le Parc? Bekijk hier dan de beoordelingen van Kasteel Domaine le Parc in Danizy, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 14 vakantiefoto's van Kasteel Domaine le Parc vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Picardie. Vergelijk Kasteel Domaine le Parc met andere accommodaties in Danizy.

11 beoordelingen over Domaine le Parc

9,7
4,3
met vrienden, Mei 2011
"Een fantastische plek om uit te rusten"
Jos en Hannie van N...
6-6-2011 We zijn in het weekend van 26 t/m 28 mei voor de derde keer geweest. En het was er net als thuis komen. Prachtig Chateau, prachtige grote kamers, heerlijke tuin en verrukkelijk eten met en diverse soorten wijn. Kortom echt een aanrader! De Nederlandse eigenaren zijn heel gastvrij en Jos kan heerlijk koken! en Anne is een zeer goede gastvrouw. Er wordt een 4 gangen menu geserveerd. Alles wat Jos kookt is vergelijkbaar met minimaal 1 ster. De landelijke sfeer in het Chateau, de omgeving ja eigenlijk geen minpuntje te ontdekken. De gastvrouw en de gastheer hebben altijd tijd voor een praatje. Wel geef ik de gastvrouw een 10.2 dus een dikke tien...Wij komen zeker weer terug. Tot volgend jaar

met een groep, Apr. 2011
"Fantastisch!"
Diana
22-5-2011 Zoals de voorgaande recensie, geen woord gelogen. Prachtig kasteel, prachtige grote kamers, heerlijke tuin en heerlijk eten en heerlijke wijn. Kortom echt een aanrader! De nederlandse eigenaren zijn heel gastvrij en Jos kan heerlijk koken! Je kan niet kiezen van een menu maar er wordt 1 maaltijd gekookt. Mocht je iets echt niet lusten kun je dit vtv doorgeven. Het paasontbijt op de zaterdag voor Pasen zal mijn familie en ik niet snel vergeten. De landelijke sfeer in het kasteel, de omgeving ja eigenlijk geen minpuntje te ontdekken. Hier wil ik zeker nog eens terug naar toe.

met partner, Aug. 2010
"Fantastisch!"
I
31-8-2010 We hebben vijf nachten doorgebracht hier en we zijn helemaal enthousiast. Het eten is fantastisch (één keer buiten de deur gegeten en daar enorme spijt van gehad), de service perfect en het landgoed rustig en mooi onderhouden. De eigenaars spreken Nederlands en kennen de omgeving goed. Als we erop uit gingen, kregen we telkens allerlei tips voor de steden en dorpen die we gingen bezoeken. Onze kamer (aan de voorkant) was erg ruim en netjes en schoon.

We hebben direct na terugkomst al vele mensen deze accommodatie aanbevolen en gaan zelf met veel plezier ooit een keer terug.

De beste prijzen en lastminutes voor Kasteel Domaine le Parc bij:

met partner, Sept. 2009
"Héél de moeite waard."
Christian en Stefan...
3-10-2009 Als gemoedelijkheid en rust belangrijk zijn; de champagne in de buurt moet zijn en er s'avonds een heerlijk menu aan de "table d'hôtes" moet geserveerd worden : zoek niet verder! We logeerden in de kamers met zicht op het water en de oneindige zichten op de omgeving, héél ruim en in perfekte staat. De prijs/kwaliteit verhouding verdient hier zeker een oscar. Ik heb nu al zin om er nog eens langs te gaan.

met partner, Aug. 2009
"Geweldig"
Ilona Walstock
21-8-2009 van 19 t/m21 aug.2009 verbleven we bij An en Jos.
Het overtrof onze verwachtingen, unieke ligging in een park met een geweldig uitzicht, zeer mooie kamers, en een perfecte service.
Overdag met tips van An de omgeving verkennen, en dan s`avonds genieten van de kookkunsten van Jos welke geweldig waren.
Wij komen hier zeker nog een keertje terug om ons heerlijk te laten verwennen

Ilona en Daniel .

"Geweldig verblijf"
Annelies en André
(maximaal 10 gasten) ontstaat een hele persoonlijke sfeer. De eigenaren Jos en Anne Bergman zijn zeer gastvrij. Anne helpt onder andere met tips over de omgeving. Jos bereidt iedere dag geweldige maaltijden. De gehele entourage en de huiselijke sfeer maakt deze Chambres et Table
Almere

met partner, Mei 2009
"Geweldig verblijf"
Annelies en Andre
5-5-2009 Van 29 april tot 3 mei 2009 zijn we in Domaine Le Parc geweest. Vanaf de aankomst tot en met het vertrek was het fantastisch. Er zijn 5 grote en mooi ingerichte slaapkamers. Hierdoor(maximaal 10 gasten) ontstaat een hele persoonlijke sfeer. De eigenaren Jos en Anne Bergman zijn zeer
gastvrij. Anne helpt onder andere met tips over de omgeving. Jos bereidt iedere dag geweldige maaltijden. De gehele entourage en de huiselijke sfeer maakt deze Chambres et Table d'Hôtes de luxe tot een zeer aangenaam verblijf. We hebben heerlijk geslapen, gegeten en gedronken. Kortom, een echte aanrader.
Almere

met partner, Mrt. 2009
"Een fantastisch verblijf!!!!!!!!!!!"
mcdb
9-3-2009 Wij zijn net terug van een lang weekend in dit fantastische hotel, rustige landelijke liggen met super vriendelijke en gastvrije eigenaren. De eigenaren leggen je echt in de watten, vriendelijkheid, fantastisch eten, super verzorging. Werkelijk alles klopte. Zeker voor herhaling vatbaar. Je komt er echt toch rust en je krijgt er het gevoel van een heerlijke lange vakantie.

met partner, Feb. 2009
""Leven als God in Frankrijk""
Vandaele Anouschka
9-2-2009 Domain le parc Was voor ons alles wat een ontspannend en zalig weekendje weg zou moeten betekenen!
Het spreekwoord "leven als God in Frankrijk"
is hier zeker van toepassing.
Zeer leuke sfeer , meer dan perfecte ontvangst.
De mensen van Domain le parc doen er alles aan om de mensen het zoveel mogelijk naar hun zin te maken , zo vriendelijk en gastvrij ...
Het eten was er superieur lekker.
Kortom zeker voor herhaling vatbaar!

Fam.Jonckheere Knokke

met partner, Nov. 2008
"Voor herhaling vatbaar!"
Vanermen Wendy
13-11-2008 we hebben een prachtig verblijf gehad - zeer gezellig en heel lekker om te eten - zeer ontspannende sfeer en rustige ligging
we zijn zeer blij dat we met de eigenaars konden kennismaken. we zullen zeker in onze omgeving reclame maken voor dit hotelletje
het is zeer geschikt om eens tot rust te komen in deze stresserende tijden
Bedankt voor dit sublieme verblijf en wie weet tot nog eens!!!