1-9-2008
dit was een super vakantie kinderen van 13 10 3 2 hebben allemaal genoten super caravan mat veranda eten was top zwembad top personeel top en top weer wat wil je nog meer beslist een aarader.
7-8-2008
Wij (2 volwassenen + 2 kinderen 6 en 9 jaar) zijn net terug van 2 weken Zagarella. Leuke, kleine, gezellige camping. Animatie stelt niet veel voor, voornamelijk op Fransen gericht, maar dat vonden wij niet zo erg. Mooi strand, waar je wel met de auto naar toe moet, want met kinderen en spullen is het echt te ver lopen, voldoende parkeergelegenheid. Geen gebruik gemaakt van eetgelegenheid op de camping, er zitten een aantal plaatsjes is de buurt waar je prima kunt eten. Zwembad keurig, maar erg koud. Zwemshorts zijn niet toegestaan, dit wisten wij niet en stond ook niet aangegeven, maar je komt er echt alleen in met een (nauwsluitende) zwembroek ! Verder een keurige camping met erg vriendelijk personeel. Wij hebben redelijk tot goed weer gehad (2 dagen regen in 2 weken) en tussen de 20 en 25 graden. Omdat het weer er toch erg onstabiel is, kiezen wij volgend jaar voor een meer zuidelijk gelegen bestemming.
28-7-2008
na veel negatieve reactie's op deze site ,dachten we dat het op niets zou lopen . nou het werd een hele leuke vakantie. heel goed weer daar aan de kust en de animatie was wel op zijn frans. maar bijna iedereen spreekt goed engels.Toen ik daat een opmerking over maakte werd ik gelijk geholpen. bv karaoke was veel frans en engels, maar toen ik daar wat van zei, hebben ze ook nederlandse nummers gedownload via internet en was het heel gezellig, mensen achter de bar ook zeer over te spreken, het was ook door het mooie weer zeer gezellig op de camping. natuurlijk waren er een paar min puntjes zoals de cafetaria zag er niet altijd schoon uit. maar de mensen zijn ontzettend behulpzaam.TIP rechtstreeks boeken bij de camping scheelt je zo veertig procent.
wij gaan volgend jar weer naar zagarella.