Camping Zagarella**** in St. Jean de Monts (Vendee) Frankrijk beoordelingen 6.4 | Zoover

Beoordelingen Camping Zagarella****

6,6
6,3

30 mei 2012

Camping Zagarella**** St. Jean de Monts (Vendee)

Beoordelingen Camping Zagarella****

Route des Sables , 85160, St. Jean de Monts (Vendee)
Camping Zagarella scoort een 6,4 uit 10, op basis van 57 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Zagarella****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Zagarella**** in St. Jean de Monts (Vendee), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 32 vakantiefoto's van Camping Zagarella**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Pays de la Loire. Vergelijk Camping Zagarella**** met andere accommodaties in St. Jean de Monts (Vendee).

26 beoordelingen over Zagarella****

"Leuke, gezellige camping!"
Peggy Figaroa
21-8-2011 Erg leuke camping! Wij zijn met 2 stellen met jonge kinderen 2 weken hier geweest. We hadden zeer mooie (nieuwe) stacaravans tegenover elkaar met prima bedden! En er lag een leuke speeltuin bij ons om de hoek dus de kids hebben zich elke dag leuk vermaakt! Wel jammer dat de animatie alleen franstalig was. De meeste medewerkers spraken wel gebrekkig Engels maar de animatie werd niet in het Engels gedaan. 's Avonds was het altijd lekker rustig, de bar sloot om 23.00 uur dus weinig tot geen geluidsoverlast. Het zwembad was prima, leuk voor kinderen! Ook heerlijke stranden in de buurt, goed met de auto te bereiken en voldoende parkeergelegenheden. Er valt heel veel te beleven en te zien bij de stranden en op de boulevard in St. Jean de Monts! Enkele dagen slechter weer gehad maar toen leuke plaatsjes in de buurt bezocht. Er is genoeg te doen en te beleven! Leuke omgeving!

"Geweldige week gehad ondanks het mindere weer"
Henk Koper
28-7-2011 In ons vrijwel nieuwe mobilhome ondanks het mindere weer een gewelige vakantie gehad. Er was voor elk wat wils. Erg vriendelijke medewerkers op deze opgeruimde en schone camping. Na 23.00 rust in het park dankzij de bewaking maar zeker geen rust in de kantine waar iedere avond iets te beleven was van goochelaar tot disco. Het enige wat tegenvalt is de afstand naar het dorp of de zee. Een fiets is het minste vervoermiddel dat je bij moet hebben maar er ook kunt huren.

met oudere kinderen, Aug. 2009
"Mooie nette camping"
valerie Welten
16-8-2009 Wij hebben 2 weken in een mobile home gezeten op deze camping. De mobile home was groot, schoon had goede bedden en zag er leuk uit.
Het personeel was erg vriendelijk. Het zwembad was wat koud maar dat komt waarschijnljik ook door het weer. Niet zo warm.
Al met al een leuke camping en het stadje is 's avonds echt erg gezellig. Wij en onze kinderen van 9 en 7 hebben ons hier goed vermaakt.

De beste prijzen en lastminutes voor Camping Zagarella**** bij:

met jonge kinderen, Aug. 2009
"Fantastische camping!!!!"
Fam. van den Elshou...
14-8-2009 Zagarella is voor ons de ultieme vakantiebestemming. Het personeel is zeer aardig en behulpzaam. Het is niet voor niets dat wij dit jaar er al voor de 9e keer zijn geweest en ieder jaar is het weer feest. Sinds 3 jaar zijn wij er met eigen tent geweest, prima plaats en ruim. Daarvoor in mobile home en chalets. Alles was keurig verzorgd. Op zo'n kleine (278 plaatsen) waar 10% nederlands is kun je niet verwachten dat er ook nederlandse animatie is. Het eten wordt met grote zorg bereid, heerlijk!! Het sanitair wordt 3 á 4 keer per dag schoongemaakt en als de mensen het zelf vervuilen moet je daar het personeel niet op afrekenen. Ze doen hun best. Volgend jaar gaan we weer, jubileum, 10 keer. We komen ook steeds meer dezelfde mensen tegen ook Nederlanders en Engelsen. Dus dan moet het wel goed zijn. Onze zoon van 10 jaar zegt na 2 dagen al : Volgend jaar weer he?

met jonge kinderen, Juli 2009
"Leuke sta-caravan camping"
Bas
29-7-2009 Leuke camping met mooie sta-caravans. Camping is vooral gevuld met fransen 70% en Ieren 10% en Nederlanders 10%.
Leuk zwembad voor de kinderen met ligstoelen erbij.
Lekkere verse pizza's (zelfs de bodem wordt gemaakt terwijl je wacht)
De kinderen van 6,7 en 10 hebben zich goed vermaakt in het zwembad de speeltuinen, de trampoline en het springkussen.
Volgend jaar toch weer een ander camping in een mooiere streek.

Familie, Aug. 2008
Jacqueline
15-8-2008 Oeff..wat moest dat worden...Dat krijg je ervan als je als alleenstaande (blonde) moeder impulsief boekt en pas daarna de reviews leest! Maar tjee...al direct bij aankomst werd duidelijk dat dit allemaal overtrokken is (Ik heb geen chagrijnige campingbaas gezien). Iedereen was even vriendelijk, de camping netjes en de gehuurde caravan schoon en op een ruime plaats. Mijn twee kinders van 11 en 6 hebben zich uitstekend vermaakt en geen last gehad van op alleen maar Frans gerichte activiteiten. St. Jean de Monts heeft een prachtig breed strand, leuke boulevard en winkelstraat. Tja wel veel Fransen maar dat is misschien logisch in het grootste land van West Europa (ja echt waar) Conclusie : Doen...is de moeite waard!

"Leuke vakantie"
Fam. van Beusekom
22-9-2008 Wij 2 volwassenen en 2 kinderen 7 en 9 hebben ons prima vermaakt op deze camping. Mooie stacaravan, alleen dicht op elkaar. Zwembad erg leuk, wel koud.Het strand was via een leuke boswandeling te bereiken, een half uurtje lopen met de kinderen. De kinderen passen zich erg snel aan, met gebaren begrijpen ze elkaar wel.

"Geweldige camping!!!!!!"
vd weide
1-9-2008 dit was een super vakantie kinderen van 13 10 3 2 hebben allemaal genoten super caravan mat veranda eten was top zwembad top personeel top en top weer wat wil je nog meer beslist een aarader.

"Prima camping !"
Debby
7-8-2008 Wij (2 volwassenen + 2 kinderen 6 en 9 jaar) zijn net terug van 2 weken Zagarella. Leuke, kleine, gezellige camping. Animatie stelt niet veel voor, voornamelijk op Fransen gericht, maar dat vonden wij niet zo erg. Mooi strand, waar je wel met de auto naar toe moet, want met kinderen en spullen is het echt te ver lopen, voldoende parkeergelegenheid. Geen gebruik gemaakt van eetgelegenheid op de camping, er zitten een aantal plaatsjes is de buurt waar je prima kunt eten. Zwembad keurig, maar erg koud. Zwemshorts zijn niet toegestaan, dit wisten wij niet en stond ook niet aangegeven, maar je komt er echt alleen in met een (nauwsluitende) zwembroek ! Verder een keurige camping met erg vriendelijk personeel. Wij hebben redelijk tot goed weer gehad (2 dagen regen in 2 weken) en tussen de 20 en 25 graden. Omdat het weer er toch erg onstabiel is, kiezen wij volgend jaar voor een meer zuidelijk gelegen bestemming.

"Voor herhaling vatbaar"
Eric
28-7-2008 na veel negatieve reactie's op deze site ,dachten we dat het op niets zou lopen . nou het werd een hele leuke vakantie. heel goed weer daar aan de kust en de animatie was wel op zijn frans. maar bijna iedereen spreekt goed engels.Toen ik daat een opmerking over maakte werd ik gelijk geholpen. bv karaoke was veel frans en engels, maar toen ik daar wat van zei, hebben ze ook nederlandse nummers gedownload via internet en was het heel gezellig, mensen achter de bar ook zeer over te spreken, het was ook door het mooie weer zeer gezellig op de camping. natuurlijk waren er een paar min puntjes zoals de cafetaria zag er niet altijd schoon uit. maar de mensen zijn ontzettend behulpzaam.TIP rechtstreeks boeken bij de camping scheelt je zo veertig procent.
wij gaan volgend jar weer naar zagarella.