Camping Les Tournesols** in Sillé le Guillaume (Sarthe) Frankrijk beoordelingen 8.3 | Zoover

Beoordelingen Camping Les Tournesols**

6,7

30 mei 2012

Sanitairgebouw camping

Beoordelingen Camping Les Tournesols**

Route de Mayenne, Le Grez, 72140, Sillé le Guillaume (Sarthe)
Camping Les Tournesols scoort een 8,3 uit 10, op basis van 20 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Les Tournesols**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Les Tournesols** in Sillé le Guillaume (Sarthe), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 10 vakantiefoto's van Camping Les Tournesols** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Pays de la Loire. Vergelijk Camping Les Tournesols** met andere accommodaties in Sillé le Guillaume (Sarthe).

19 beoordelingen over Les Tournesols**

6,7
met oudere kinderen, 2011
"Camping met ruime plekken, gelegen aan de weg"
Han
30-8-2011 De camping is leuk voor kleinere kinderen. De plekken zijn ruim. Het sanitair wordt goed schoon gehouden, ook al is het wel wat verouderd. Nadeel vonden wij de ligging naast de weg. Tussen 6 en 7 uur in de ochtend hoorden we de franse auto's naar hun werk rijden. Dus als je wat lichter slaapt is dit een minpunt.

met jonge kinderen, 2011
"Kindvriendelijk, goed onderhouden, mooie omgeving"
Nicole
28-8-2011 Drie weken op de camping geweest, erg goed wordt onderhouden en overzichtelijk is voor kinderen. De omgeving is erg mooi, er zijn diverse dagtripjes te maken naar pitoreske dorpjes, de Sarthe rivier (blauwe stenen zoeken), strandje en bos vlakbij.
Goede organisatie en animatie avonden (bingo, kinderdisco, familie avond, waterglijbaan, springkussen). Heel erg bedankt voor de heerlijke vakantie!

"Leuke camping"
Cock /marianne
7-9-2011 zijn een week op deze camping geweest en het klopt wat andere schrijven over deze camping die het zeker verdiend dat er meer mensen komenwant het is echt de moeite waard om hier naar toe te gaan ook in het voor of najaar want dan moet het ook mooi zijn en hou je van rust dan zit je zeker goed zomers met kinderen is het ook perfect met wat er te doen is en gedaan wordt dus ga gerust een keer langs wij komen hier zeker terug want er is nog zoveel niet gezien en gedaan daar doen

"Voor herhaling vatbaar...."
Rene Schoenmaker
18-6-2011 Op doorreis naar Bretagne wilden wij 2 nachtjes op deze camping gaan staan. Het zijn er 10 geworden......Waarom? prima kampeerplaats (wel rekening houden met het verloop/bergachtig, het stellen van de caravan duurt wel even), sanitair eenvoudig, maar prima schoongehouden. geweldige service door de eigenaren, broodjes voor het ontbijt, diverse route,s met prima informatie over de te bezoeken byzonderheden, gratis wifi, altijd een advies, indien gewenst. en tegen een redelijke prijs. Dat het weer ook nog mee werkte, daarin hebben zij ook vast voor gezorgt. Wij denken met plezier aan jullie terug en sluiten niet uit er nog eens naar toe te gaan. vriendelijke groet Rene en Wilma schoenmaker

met partner, Juli 2010
"Sfeervolle camping met potentie"
Fam. Zwiers
31-7-2010 LesTournesols is een camping voor hele jonge kinderen of ouderen. Rustig en gemoedelijk. Beetje saai. Vriendelijk Nederlands/Frans gezin ontvangt je met koffie of frisdrank.
Sanitair gedateerd maar schoon. Zwemmeer en dorp wel in de buurt maar niet te belopen/fietsen. (drukke, hellende weg) Dorp verlaten. Zwemgelegenheid, menukaart en animatie op de camping voor jonge kinderen en ouderen zou de camping voor herhaling vatbaar maken.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Leuke plek en zeker voor herhaling vatbaar"
De Akkermannetjes
4-8-2010 Geweldige camping voor kleine kinderen tot ongeveer de tienerleeftijd. Onze 3 kinderen (5, 7 en 10 jaar) hebben zich uitstekend vermaakt op het springkussen, midgetgolfbaan en bij het meer. Natuurlijk is de sliermat niet te vergeten. Een zwembad mis je niet echt (wat ik wel van te voren dacht). Zeer gastvrij en vriendelijke eigenaars. Leuke activiteiten afgestemd op de aanwezige doelgroep. 's Avonds Jeu des boules toernooi, Pictionary (jongens/ mannen tegen de meiden/ vrouwen), kinderdisco en bingo. Er was voldoende vrijheid om ongestoord je boek te lezen en 's avonds na 22:30 uur is het stil op de camping. De omgeving hebben we nog onvoldoende gezien, vandaar dat we vast nog eens terug komen.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Geweldige camping met kleine kinderen"
van der vlugt
19-8-2010 Wat een leuke kindvriendelijke camping is dit. Wat voor ons begon met de bedoeling 1,5 week te blijven werd een vakantie voor 3 weken. Remond en Leatitia zorgen dat je je welkom voelt op de camping door een lekkere kop koffie bij aankomst en een gezellig praatje. Soms was er een ontspannen bingo, jeux-de-boule avond, glijden op de waterbaan (onze zoon stond elke keer te springen als "de poppetjes" werden aangezet) of een disco. Onze kinderen van 4 en bijna 3 wilden gewoon niet weg van de camping en dus hebben wij nog weinig gezien van de omgeving maar wel veel gelezen in de rust. Aan het meertje was het trouwens goed vertoeven want de kleintjes kunnen hier rustig spelen (er is toezicht) in water dat aflopend is, tevens zitten er eettentjes of ander vertier in de buurt. Het sanitair is wat verouderd maar brandschoon, de douches lekker van temperatuur en altijd warm, heet afwaswater. kortom een camp. om terug te komen. Bedankt voor de leuke tijd!

met partner, Juni 2010
"Heerlijk rustige kleine camping"
KLM. Palfenier
3-8-2010 Zeer vriendelijk ontvangst met een "bakkie koffie" door de Nederlandse eigenaar.
Een plaats mochten wij zelf uitzoeken en deze was ruim. Nette mooie rustige camping. Sanitair wat verouderd, maar altijd heel schoon. De eigenaren hebben deze camping nog niet zo lang en zijn nog steeds bezig deze op te knappen. De sfeer is gemoedelijk en er zijn gratis fiets-, wandel- en autoroutes. De eigenaar is zeer behulpzaam. 's Avonds kun je snacks bestellen. TV en internet aanwezig.
Groot recreatiemeer op 4 km. afstand. Dit is overigens goed te fietsen.
Wij komen zeker nog eens terug als wij in de buurt zijn.

met partner, Juni 2010
"Prima camping"
Ron en Jon
18-11-2010 In de zomer 2010 zijn wij in Frankrijk geweest in de regio Sarthe. Wij vonden daar in Sille le Guillaume de camping Les Tournesols, beheerd door een zeer enthousiaste Nederlander. Een camping met veel keus in plaatsen; groot tot zeer groot, zon, half- of helemaal schaduw. Heb je geen eigen onderkomen dan kan je een goed geoutilleerde tent huren. De omgeving is mooi en zeer bosrijk. Er is en mooie fietsroute door het bos en langs het meer. Voor recreanten zal het wel bij die ene fietsroute blijven, maar wandelaars en mountainbikers kunnen hun hart ophalen. Er is ook nog een autoroute langs diverse interessante locaties beschikbaar. Tijdens je verblijf maakt de beheerder je op diverse evenementen in de omgeving attent. De camping heeft een midgetgolfbaan, een jeu de boules baan, een speeltuin en een springkussen. Ook de oude koningsstad Le Mans is zeker een bezoek waard. Kortom een gezellige camping in een mooie omgeving waar het voor de beheerder geen

met jonge kinderen, Mei 2010
"Super!"
Desiree
27-5-2010 Wederom in de Mei vakantie een weekje bij Remond en Leatitia doorgebracht.
Voor de 4e keer zeer gastvrij onthaald. De kinderen vinden het super op het springkussen, de midgetgolfbaan en bij slecht weer in de loods/televisiekamer!
Zeer relaxed voor vader en moeder want het overzicht is geweldig.
Het sanitair is idd wel wat verouderd maar SUPER schoon!
Tot volgend jaar.