18-6-2011
Op doorreis naar Bretagne wilden wij 2 nachtjes op deze camping gaan staan. Het zijn er 10 geworden......Waarom? prima kampeerplaats (wel rekening houden met het verloop/bergachtig, het stellen van de caravan duurt wel even), sanitair eenvoudig, maar prima schoongehouden. geweldige service door de eigenaren, broodjes voor het ontbijt, diverse route,s met prima informatie over de te bezoeken byzonderheden, gratis wifi, altijd een advies, indien gewenst. en tegen een redelijke prijs. Dat het weer ook nog mee werkte, daarin hebben zij ook vast voor gezorgt. Wij denken met plezier aan jullie terug en sluiten niet uit er nog eens naar toe te gaan. vriendelijke groet Rene en Wilma schoenmaker
31-7-2010
LesTournesols is een camping voor hele jonge kinderen of ouderen. Rustig en gemoedelijk. Beetje saai. Vriendelijk Nederlands/Frans gezin ontvangt je met koffie of frisdrank.
Sanitair gedateerd maar schoon. Zwemmeer en dorp wel in de buurt maar niet te belopen/fietsen. (drukke, hellende weg) Dorp verlaten. Zwemgelegenheid, menukaart en animatie op de camping voor jonge kinderen en ouderen zou de camping voor herhaling vatbaar maken.
4-8-2010
Geweldige camping voor kleine kinderen tot ongeveer de tienerleeftijd. Onze 3 kinderen (5, 7 en 10 jaar) hebben zich uitstekend vermaakt op het springkussen, midgetgolfbaan en bij het meer. Natuurlijk is de sliermat niet te vergeten. Een zwembad mis je niet echt (wat ik wel van te voren dacht). Zeer gastvrij en vriendelijke eigenaars. Leuke activiteiten afgestemd op de aanwezige doelgroep. 's Avonds Jeu des boules toernooi, Pictionary (jongens/ mannen tegen de meiden/ vrouwen), kinderdisco en bingo. Er was voldoende vrijheid om ongestoord je boek te lezen en 's avonds na 22:30 uur is het stil op de camping. De omgeving hebben we nog onvoldoende gezien, vandaar dat we vast nog eens terug komen.
19-8-2010
Wat een leuke kindvriendelijke camping is dit. Wat voor ons begon met de bedoeling 1,5 week te blijven werd een vakantie voor 3 weken. Remond en Leatitia zorgen dat je je welkom voelt op de camping door een lekkere kop koffie bij aankomst en een gezellig praatje. Soms was er een ontspannen bingo, jeux-de-boule avond, glijden op de waterbaan (onze zoon stond elke keer te springen als "de poppetjes" werden aangezet) of een disco. Onze kinderen van 4 en bijna 3 wilden gewoon niet weg van de camping en dus hebben wij nog weinig gezien van de omgeving maar wel veel gelezen in de rust. Aan het meertje was het trouwens goed vertoeven want de kleintjes kunnen hier rustig spelen (er is toezicht) in water dat aflopend is, tevens zitten er eettentjes of ander vertier in de buurt. Het sanitair is wat verouderd maar brandschoon, de douches lekker van temperatuur en altijd warm, heet afwaswater. kortom een camp. om terug te komen. Bedankt voor de leuke tijd!