Vakantiepark Les Aulnettes*** in Longeville sur Mer (Vendee) Frankrijk beoordelingen 9.0 | Zoover
1.516.540 beoordelingen - 43.478 bestemmingen - 273.923 accommodaties - 19.893 bezienswaardigheden - 9.736 bezoekers online
Home > Frankrijk > Pays de la Loire > Longeville sur Mer (Vendee) > Vakantiepark Les Aulnettes***

Beoordelingen Vakantiepark Les Aulnettes***

30 januari 2012

9,6
Onderkomens
Vakantiepark Les Aulnettes*** Longeville sur Mer (Vendee)

Vakantiepark Les Aulnettes scoort een 9,0 uit 10, op basis van 105 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Les Aulnettes***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Les Aulnettes*** in Longeville sur Mer (Vendee), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 162 vakantiefoto's van Vakantiepark Les Aulnettes*** vinden. Je kunt 1 video van Vakantiepark Les Aulnettes*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Pays de la Loire. Vergelijk Vakantiepark Les Aulnettes*** met andere accommodaties in Longeville sur Mer (Vendee).

103 beoordelingen over Les Aulnettes***

Mooi kleinschalig park
Van Essen
Onderkomens
6-9-2011 Leuk vakantiepark voor gezinnen met kinderen. Goed ingerichte huisjes en ook schoon. Er is een prima zwembad en er zijn wat speeltoestellen en andere speelattributen voor kinderen. Ze kunnen er heerlijk vrij rondstruinen. Eigenaren zijn zeer gastvrij. Goede stranden in de omgeving. Een aanrader!

Fantastisch park!
familie Paaijmans
Onderkomens
29-8-2011 Ons eerste bezoek aan vakantiepark Les Aulnettes was meteen 3 weken. Dit was op basis van de beoordelingen van zoover.nl. Alle positieve reacties klopten!!!
De gastvrijheid en het enthousiasme van Frans en Irene zijn zeer bijzonder en hier hebben we zeer van genoten!!!!
Keurig zwembad, prachtig vakantiehuis, mooi park, leuke eigenaren, fijne omgeving etc etc!!!
Wij komen zeker terug!!!

Mooi park, bijzondere eigenaren
miranda
Onderkomens
29-7-2011 Mooie vakantie gehad, leuk kleinschalig park, met hartverwarmende eigenaren.

Zeer leuk en klein vakantiepark!
Anuschka
Onderkomens
30-7-2011 Bijzonder leuk en verzorgd vakantiepark vlakbij de supermooie brede zandstranden.
Geschikt voor gezinnen met jonge kinderen, maar zeker ook met oudere kinderen.
Er is een klein leuk zwembad, een leuke schuur om te spelen (pingpongtafel, tafelvoetbal) en speelgoed te leen.
Eigenaren zijn bijzonder vriendelijk en hebben huisjes in de verhuur die van alle gemakken voorzien zijn. Dat wat je in veel vakantiehuisjes mist, vind je hier wel terug (goed bestek, voldoende pannen). Zelfs de thee/koffie, filterzakjes, zeep, peper en zout is niet vergeten. Ook een flesje wijn en een biertje staan bij aankomst in de koelkast. De bedden zijn perfect en opgemaakt bij aankomst. Handdoeken liggen klaar en zelfs vaatdoekjes en keukendoeken. Er zijn veel gezinnen die terugkomen in dit park en dat is zeer terecht. Wij waren hier voor het eerst en ook ons is het dus zeer goed bevallen. Onze kinderen (7, 11 en 13 jaar) vonden dit de leukste vakantie die ze ooit gehad hadden. Extra's: broodjesservice

Als God in Frankrijk...
jeroen
Onderkomens
8-8-2011 Wat een heerlijke vakantie hebben we hier gehad. Bij aankomst meteen een warm onthaal van de eigenaren Ireen en Frans. Je voelt je meteen thuis. Sfeervolle Finse chalets, goed gemeubileerd en alles ruikt nog heerlijk naar het hout. Op de veranda zit je heerlijk aan de grote eettafel of languit in de ligstoelen. Wijn en brood stonden al klaar, dus je vakantie kon meteen beginnen. Het park is niet voor sensatiezoekers of fans van de animatieteams. Het is hier heerlijk rustig, ontspannen, ongedwongen sfeer. Borrels en BBQ worden georganiseerd voor iedereen die dat leuk vindt. Niets hoeft, alles mag. Lekker kleinschalig, super kindvriendelijk. Kleine kinderen kunnen rustig vrij door het park lopen. Veel speelgoed, boeken zijn aanwezig. Prima brood en wijnafhaalservice. De bedden zijn prima, luiken voor de ramen, dus je kunt lekker uitslapen.Wat wens je nog meer? Wij hebben genoten en gaan nog een keer terug!

In één woord geweldig!
Heleen
Onderkomens
23-7-2011 Wij hebben een super vakantie gehad in Les Aulnettes! Mooie huisjes van alles voorzien met veel privacy, heerlijk stranden, leuke dorpjes. Wij waren met 2 kinderen (1 en 3 jaar) en de oudste vond het helemaal geweldig. De hele dag was hij op pad met de andere kinderen, lekker spelen in de speeltuinen en met het speelgoed van het park. Irene en Frans doen er alles aan om je helemaal thuis te voelen, de bbq's zijn erg gezellig en leuk om de andere vakantiegangers te leren kennen. Kortom een aanrader en wij komen zeker nog een keer terug!

Genieten en ontspannen
Familie Munnik
Onderkomens
14-7-2011 Les Aulnettes is een echte aanrader! Een heerlijk rustig park met tien chalets een zwembad, een speeltuintje en een grote stal (stabule) met meer dan voldoende speelgoed, fietsen, tractoren en een bar (leuk voor de ouders). De huisjes zijn ruim van alle gemakken voorzien en met een heerlijke veranda voor de deur. De tuinen liggen zo dat je voldoende privacy hebt en zijn erg ruim zodat de kinderen volop kunnen spelen. Het houten tuinmeubilair, de zitzakken en de deck chairs maken het af. Ontspanning en plezier voor iedereen. Op tien min. rijafstand bij La Trance sur Mer een fantastisch restaurant (l'Equinox) aan het strand (kids kunnen dus tijdens het eten op het strand spelen). In één woord: geweldig!

Geweldige vakantie!
Dorien
Onderkomens
18-7-2011 Met veel plezier denken we terug aan onze heerlijke vakantie bij Les Aulnettes. Twee weken lang hebben we genoten van de ruimte in en om ons chalet, het zwembad, de broodjesservice, de speelgoeduitleen en zeker ook van de gezelligheid en de ‘feestjes’ met andere vakantiegangers in de ‘stabule’. Het mooie weer, de brede stranden, leuke dorpjes en mooie steden; we hebben ervan genoten! Complimenten voor eigenaren Frans en Irene die met hun enthousiasme zorgen voor een geweldige sfeer. Een aanrader!

met jonge kinderen, Juni 2011
Sfeervol huisje met veel privacy
Boi en Minke
Onderkomens
15-7-2011 Bij Les Aulnettes is het echt vakantie vieren! Het kleinschalige parkje (10 huisjes) is mooi groen en heel rustig gelegen. We hebben heerlijk uit kunnen slapen. De kinderen (4 en 2) hebben zich prima vermaakt in de speeltuintjes en natuurlijk het zwembad! Ze hebben het nog steeds over de ijsjes die ze van Irene kregen! Frans en Irene zijn ontzettend gastvrij en hebben veel tips voor de omgeving. Ze denken met je mee, maar zijn nergens opdringerig. Er zijn diverse mooie stranden in de buurt. Maar ook leuke stadjes en het 'piratenkasteel' met speurtochten voor de kinderen. Het weer was prima. Het huisje is prima voor zowel een vakantie met goed als minder goed weer. Ruim genoeg en ook sfeervol. We vinden dit echt een aanrader!

met jonge kinderen, Mei 2011
Heerlijk genieten
Olivier, Claudia, G...
Onderkomens
10-5-2011 Net een weekje Les Aulnettes achter de rug, waar ik al jaren heen wilde! En het was heerlijk, nog beter dan ik me voorgesteld had. Een gezellig huis, voorzien van alle gemakken met een leuke veranda. Een tuin, waardoor je ook je privacy hebt. Ruimte voor de kinderen om te spelen, te fietsen en lekker rond te banjeren en op ontdekking te gaan. Ook onze dochter van 3 kon ik rustig alleen op pad laten gaan, zodat wij een rustig koffie konden drinken of een boek konden lezen! Door de gezamelijke BBQ op de 2de dag was ook gelijk het ijs gebroken met de anderen gasten en hadden de kids gelijk vriendjes en vriendinnetjes. Ireen, Frans en Sander zijn super gastvrij en gezellig! Niets is te veel gevraagd en zelfs het bier en de wijn stonden koud bij aankomst, dat zijn pluspunten! Ook de omgeving heeft veel te bieden, voor mensen die actief willen zijn, maar ook voor luilakken als wij. Altijd mooi weer en fantastische stranden! Zeker een aanrader dus!

9,6

met een groep (1)