1-9-2011
Enkele dagen voor vertrek geboekt via touroperator. Alhoewel ik mij na de laatste keer 3-dagen-Pinkpop had voorgenomen om NOOIT meer in een tent te bivakkeren, toch een bungalowtent gehuurd (geen caravans vrij). Ik heb een eigen toilet en stromend water écht gemist, maar voor de rest: TOP!
Leuk straatje, in een uithoek van de camping, waar kinderen leuk en veilig met elkaar konden spelen. Op 100m van het sanitairgebouw, waar zich niet alleen goed onderhouden en regelmatig schoongemaakt sanitair bevond, maar ook de WiFi-zender, zodat je bij je eigen tent (!) de beschikking had over een zeer acceptabele internetverbinding. Die viel wel regelmatig uit (was 1e jaar, dus kinderziektes?), maar als je richting sanitairgebouw liep, kon je de verbinding al snel weer oppikken. Alles wat op de camping te beleven valt, bevindt zich vooraan. Speeltuin niet top, zwembad ook niet, maar beide een dikke voldoende. Uitmuntend waren (de dames van) de Kids Club en de beheerder van de TO!! GE-NO-
31-8-2011
Net terug van 2 super weken op deze camping, echt een aanrader. Het zwembad was heerlijk en er was veel animatie onze 2 kinderen van 11 en 13 hebben zich prima vermaakt met leeftijdsgenootjes. Leuke dorpjes in de buurt met bijna elke dag wel ergens een markt. Jard sur Mer zelf is ook een gezellig dorpje met veel leuke winkeltjes en bij de gezellige haven heb je leuke restaurantjes. Een aanrader is La Mine een super leuk strand op 10 min rijden van de camping. De camping zelf van keurig onderhouden en ook de toiletgebouwen zijn volledig gerestaureerd, volgend jaar is het laatste toiletgebouw ook klaar. Wij zaten in een tent van een touroperator op een supermooie plek achter op de camping (de tenten staan op de mooiste plekken van de camping) en het is ons echt heel goed bevallen, alles keurig netjes en veel ruimte in de tent. Wij zijn hier volgend jaar zeker weer te vinden ook ten opzichte van de reisafstand (in 1 dag te doen) en het mooie weer in de Vendée.