Camping Les Ecureuils Jard sur Mer**** in Jard sur Mer( Vendee) Frankrijk beoordelingen 7.9 | Zoover

Beoordelingen Camping Les Ecureuils Jard sur Mer****

6,6

30 mei 2012

Camping Les Ecureuils Jard sur Mer**** Jard sur Mer( Vendee)

Beoordelingen Camping Les Ecureuils Jard sur Mer****

Route des Goffineaux , 85520, Jard sur Mer( Vendee)
Camping Les Ecureuils Jard sur Mer scoort een 7,9 uit 10, op basis van 21 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Les Ecureuils Jard sur Mer****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Les Ecureuils Jard sur Mer**** in Jard sur Mer( Vendee), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 16 vakantiefoto's van Camping Les Ecureuils Jard sur Mer**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Pays de la Loire. Vergelijk Camping Les Ecureuils Jard sur Mer**** met andere accommodaties in Jard sur Mer( Vendee).

16 beoordelingen over Les Ecureuils Jard sur Mer****

"Gezellige camping, leuk met kleine kinderen"
Fam. Claassen-Kos
26-9-2011 Wij hebben best genoten van onze vakantie op deze camping, leuke zwembaden zowel binnen als buiten. Wij hadden een sta-caravan, was zeer netjes en schoon. Met veranda wat ideaal was. Ik miste wel een restaurant op deze camping, ook het campingwinkeltje was erg klein met toch wel een beperkt assortiment. De camping ligt dicht bij het op zich mooie strand. Er zijn wel veel rotsen daar, dus als het eb is kom je eigenlijk het water niet echt in. Als het vloed is, is er een beperkt stuk waar je de zee in kunt. Al met al wel een aanrader voor gezinnen met kleine kinderen.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Uitstekende camping"
butlertemp
21-8-2011 We hebben hier een prima vakantie gehad in een stacaravan. Tenten en stacaravans staan een beetje door elkaar heen en redelijk dicht op elkaar. Door de opstelling en het handig inzetten van heggen is dat echter helemaal niet storend, van buren ook geen enkele last gehad. De bebossing helpt natuurlijk ook. Wel is de ondergrond zand, geen gras, wat nog wel eens een rommeltje geeft.

Een fantastisch zwembad, speelgelegenheden, uitgebreid winkeltje met prima assortiment, kortom een erg goede accomodatie. En deze camping heeft verreweg de beste afhaalpizza's die we ooit zijn tegengekomen.

met jonge kinderen, 2011
"Heerlijk rustig"
Nico Winkelman
24-7-2011 Mooie camping, niet te ver van het strand. mooie zwembaden, zowel overdekt als buiten.
Speelgelegenheden voor de kids heel mooi, enkel voor de iets jongeren liggen ze nogal ver (vooraan aan de receptie!)
Sanitair mag properder, hoewel dat waarschijnlijk voor een groot deel ligt aan de campinggasten zelf!

zeker de moeitte om te bezoeken!!

De beste prijzen en lastminutes voor Camping Les Ecureuils Jard sur Me...

"Mooie camping"
Anoniem
16-7-2011 Mooie camping met vriendelijke mensen. Netjes zwembad binnen en buiten. Stacaravan was netjes alleen helaas zand als voortuintje, niet handig met een baby. Jard sur mer is een klein dorpje, gezellig, maar weinig te doen.

"Mooie, kleine, goed onderhouden camping"
Jolanda
18-7-2011 Jard sur Mer is een klein dorpje, met een gezellig haventje en verschillende strandjes. Er is niet heel veel te beleven, voor meer vertier moet je naar bijvoorbeeld Sables dÓlonne. De camping is prima onderhouden, heel groen, mooi verwarmd buitenzwembad + binnenzwembad, leuke glijbanen. Personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. De plaatsen rondom de goed onderhouden mobilhomes zijn relatief klein, ondergrond zand. Wij hadden echter een heel fijne veranda over de hele lengte van de caravan. Boeken bij camping zelf is goedkoper dan via TO of andere aanbieders! Camping met veel Fransen en Engelsen, relatief weinig Nederlanders. Aanrader is Chateau de Guignardiere, waar je met kinderen een piratenspeurtocht kunt doen. Verder weg, maar zeer de moeite waard is La Rochelle, als ook de kleine, maar heel leuke dierentuin in Sables dÓlonne.

met jonge kinderen
"Kindvriendelijke camping"
de ceuster els
22-7-2010 toffe camping waarvan het meeste in de schaduwgelegen genoeg toeristische trekpeister in de buurt groot zwembad buiten en tevens binnenzwembad wel kleine plaatsen en op sommige punten beetje te strikt ben in het algemeen wel heel tevreden zeker een aanrader voor fam met kinderen.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Prima voor een week aan zee met de kinderen"
Kees
2-8-2010 Wij zaten een weekje in een mobile-home. Wel dicht op elkaar, we hadden echter weinig eisen. Was een last-minute en we wilden naar zee. Dat gaat hier heel goed. Leuke zandstrandjes tussen de rotsen met of zonder toezicht. Schelpen en krabbetjes zoeken is leuk. Leuke eettentjes bij de haven. Lekker mosselen eten! Verse pain met croissants iederen ochtend vers in het supermarktje van het park. Zwembad was snel te vol. Binnenbad leuk voor tussendoor.

met jonge kinderen, Aug. 2009
"Nette maar eenvoudige camping"
Claudia
26-8-2009 Eenvoudige camping met niet al te grote plaatsen. Wel met een fijn zwembad (binnen en buitenbad). Helaas voor de allerkleinsten geen echt peuterbad. Het pauterbad wat ze hebben is 60 cm diep. Weinig nederlanders, maar wel erg veel engelsen en fransen. Iedere dag animatie, maar alleen in het frans. Wel jammer als je nederlander bent.

met vrienden, Juli 2009
"Leuk maar eenzijdig"
pascalle
8-8-2009 prima camping, de omgeving biedt, buiten de zee en het strand nauwelijks mooie plekken om te bezoeken. op deze caming staan bijzonder veel Britten en ook Fransen. Het weer zat ons mee; warm en zonnig.

met jonge kinderen, Juli 2009
"Nette camping"
J. Gjaltema
27-7-2009 we hadden een kleine plek voor de caravan met voortent in het voorste gedeelte waar geen nederlanders in de buurt stonden. Er waren weinig kinderen om mee te spelen voor onze kinderen (2 en 4). Ook het zwembad heeft geen peuterbadje voor de allerkleinsten en de speeltoestellen zijn bij de ingang van de camping en niet op het terrein zelf. Wel allemaal heel netjes en goed verzorgd en vriendelijk. Leuke stranden in de buurt, maar niet op loopafstand. Veel fransen en engelsen. Leuke streek met mooie plaatsen in de buurt.