Beoordelingen Angers (Maine et Loire)

Waardering
8,0
Uitgaansleven
7,6
Cultuur
8,2
Omgeving
7,5
Sfeer
7,6
Het weer

17  °C

23 november 2014

Angers (Maine et Loire)
8,0
7 beoordelingen
Beoordelingen Angers (Maine et Loire)

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Angers (Maine et Loire). Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Angers (Maine et Loire). Ben je zelf op vakantie geweest naar Angers (Maine et Loire)? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Angers (Maine et Loire) scoort een 8,0 uit 10, op basis van 7 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Camping, 23 Hotels, 1 Aparthotel, 2 Bed and Breakfasts en 1 Kasteel in Angers (Maine et Loire). Op Zoover vind je bovendien 20 vakantiefoto's van Angers (Maine et Loire). Op deze pagina vind je alle accommodaties in Angers (Maine et Loire). Bekijk ook andere accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Pays de la Loire.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

7 beoordelingen over Angers (Maine et Loire)

8,0
7 beoordelingen
Waardering
8,0
Uitgaansleven
7,6
Cultuur
8,2
Omgeving
7,5
Sfeer
7,6
Toon score en beoordelingen van:
Met partner, Okt. 2012
"Verrassend leuke stad voor doorreis"vertalen
Luuk
Waardering
8,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Sfeer
8,0

30-10-2012 Op doorreis van Spanje naar Nederland besloten in Angers te overnachten. Wat een aangename verrassing!
Angers heeft een bruisend centrum met veel leuke winkels en restaurants. De stad heeft vele klassieke gebouwen zoals kerken, forten en huizen die de moeite van het bekijken waard zijn.

Met oudere kinderen, Aug. 2012
"Dagje Angers is helemaal niet verkeerd..."vertalen
ra.jansen.klm
Waardering
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
7,0
Sfeer
8,0

31-08-2012 Interessante burcht en centrum met redelijk veel terrasjes.
Goed toeven in Angers (we zijn 2 nachten gebleven).
Westkant (andere kant vd rivier) is niet de moeite.

Alleenreizend, Aug. 2012
"Vrij sfeerloze stad"vertalen
c.hendrikx
Waardering
7,0
Uitgaansleven
7,0
Cultuur
8,0
Omgeving
7,0
Sfeer
5,0

14-09-2012 Bekendste attractie is het kasteel ; daarnaast zijn de stadsomwallingen wel aardig maar verder is er niet veel te zien.

De beste prijzen en last minutes voor Angers (Maine et Loire) bij:

Met oudere kinderen, 2010
"Verrassende stad"vertalen
Schut
Waardering
10,0
Cultuur
9,0
Omgeving
8,0
Sfeer
10,0

16-10-2010 wij hebben angers een paar dagen bezocht, en vonden het een van de mooiste steden van frankrijk. Het kasteel is schitterend en een bezoek waard en ook de binnenstad is een bezoek waard. Vooral de prachtige winkelstraat die licht hellend de heuvel oploopt is echt prachtig. Goed winkelen hier!

Met vrienden, Mrt. 2006
"Veel historie"vertalen
Rinus
Waardering
8,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
7,0
Sfeer
8,0

17-03-2011 Angers is een heel mooi stadje met een centrum met veel historische gebouwen, het meest bezienswaardig is het prachtige kasteel omgeven door een slotgracht waar zich nu een mooie baroktuin bevind, maar ook op de binnenhof bevind zich een mooie tuin.
In een van de bijgebouwen van het kasteel bevind zich het mooie museum met de enorme wandtapijten van Apoclypse, vanaf de kasteelmuren heeft men een prachtig uitzicht op de stad en over de rivier.
Een andere bezienswaardigheid in het stadje is de kathedraal St. Maurice met prachtige façade en twee ranke hoektorens.
In het centrum is voorts nog het schilderachtige 16e eeuwse vakwerkhuis Maison d'Adam te bewonderen, het gehele stadje maakt op ons een pittoreske en schone indruk

Met een groep, Mrt. 2005
Yvonne
Waardering
8,0
Omgeving
9,0

22-03-2006 Mooie plaats waar je met goed weer ook lekker kunt "picknicken". Wij hebben er zelf alleen een tussenstop gehad, maar het plaatsje zag er leuk uit.

Met partner, Aug. 1995
"Mooie stad"vertalen
Conny
Waardering
8,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
8,0
Sfeer
8,0

03-05-2012 Angers is een mooie stad en heeft veel te bieden zowel op cultureel vlak als om te winkelen. Je vindt er mooie oude gebouwen, kerken,goede musea en een bezienswaardig kasteel met prachtige gobelins.


Aanbiedingen

Last minute

Winterzon

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

In welke Europese stad ga jij het liefst kerstshoppen?