6-8-2011
Geboekt via internet en meteen reactie. In het Nederlands! Een stagiair hielp ons de boeking te bevestigen. Goede ontvangst met goede service. Kleine plekken met weinig privacy. Wordt gebruikt ook als doorgangscamping waardoor het altijd onrustig is. Sanitair bij receptie is heel behoorlijk, het blokje midden op de camping is ronduit slecht. Faciliteit voor wassen en drogen is oud en onvoldoende )en duur!'.
Omdat het een voormalige municipal is, ligt het dicht bij het stadje dat alleraardigst is. De markt is prachtig Frans en de mensen zijn vriendelijk.
5-8-2011
We verbleven in een freeflowertent, deze was gloednieuw en fantastisch ingericht! voor een zeer lage prijs in verhouding tot andere kant en klare tenten. De omgeving is prachtig: de baai van Granville. Mont saint michel, en de rotsen en watervallen van mortain! Ook de invasie stranden zijn binnen een uurtje rijden te bezoeken.
De camping is kleinschallig en daardoor heel prettig, als je er van houd. Geen massa entertainment. Het zwembad is heerlijk verwarmd. Onze zoons van 12, 10 en 5 hebben zich prima vermaakt: zwemmen, springkussen, trampoline, en skelters. In het riviertje naast de camping kan je ook prima vissen. Kortom! geweldig genoten!
9-10-2008
Rustig gelegen camping. Ook geschikt als doortekcamping naar het zuiden.
Centraal gelegen t.o.v. invasiestranden en o.a. Mont St. Michel.
Vriendelijke beheerders, spreken ook engels.
Nieuw zwembad en nieuw sanitairblok in 2008.