Bed and Breakfast Les Quatre Etoiles**** in Ste. Mère-Eglise Frankrijk beoordelingen 9.0 | Zoover
Kies een internationale website
uit
, op basis van
beoordelingen
Lees meer >>
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bed and Breakfast Les Quatre Etoiles****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bed and Breakfast Les Quatre Etoiles**** in Ste. Mère-Eglise, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 4
vakantiefoto's
van Bed and Breakfast Les Quatre Etoiles**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in
. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in
Normandië
. Vergelijk Bed and Breakfast Les Quatre Etoiles**** met andere accommodaties in
Ste. Mère-Eglise
ENSCHEDE - TWENTHE
Van:
Naar:
mei '13
Vul een vluchthaven van vertrek in
Vul een aankomstvluchthaven in
De vertrekdatum mag niet na de terugkomstdatum liggen
Ophaallocatie:
Terugbrenglocatie:
mei '13
Vul een ophaallocatie in
Vul een terugbrenglocatie in
De ophaaldatum mag niet na de terugbrengdatum liggen
City Search
(2)
alleenreizend
(1)
Sorteer op reisdatum
Sorteer op datum van toevoegen
NL(12)
ALL
"Een echte aanrader!!"
mira
23-9-2011
Ik en mijn vriend zijn in augustus samen voor een paar dagen naar Turqueville geweest. Eerst vreesde ik ervoor dat wij als jong koppel ons daar gingen vervelen.. wat eens daar helemaal niet zo was! We waren hele dagen weg van hier naar daar, er waren enorm veel leuke dingen te doen in de omgeving. En vooral veel lekker eten!!
De kamers in de B&B waren stuk voor stuk prachtig!
Alles wat in voorgaande commentaren staat over het eten van Francis, is helemaal niet overdreven! Wij hebben er enorm genoten van haar eten!!!
Ookal waren we er maar 4 dagen,we hebben een super leuke, romantische, culinaire,... vakantie gehad!
We zouden zeeer graag nog eens terug gaan!
Mira & Nick
"Een aanrader!"
Jef en Mieke uit Br...
31-7-2011
We hadden de ruime en gezellige Monet-kamer met prima bed. De badkamer is luxueus ingericht (jacuzzi, luxe-douche, wc, lavabo) en voorzien van handdoeken, washandjes en badproducten. Alles heel netjes. Een pluim voor de mensen die hiervoor instaan!
Als gast mag je gebruik maken van de grote tuin met meerdere zithoeken, evenals van het salon en een reisbibliotheek waar je ook tv kan kijken en een drankje kan kopen.
Het ontbijt was uitgebreid, met verse producten (o.a. zelfgemaakte yoghurt en een eitje van eigen kippen). Eén mogelijk minpunt voor langslapers is dat het ontbijt voor alle gasten geserveerd wordt om 8.30u.
Op één van de avonden hebben we genoten van de kookkunst en de bediening van de gastvrouw.
We hadden ook boeiende gesprekken met de gastheer 'n -gastvrouw, evenals met een Nederlands echtpaar dat daar ook logeerde.
met partner, Mei 2011
"Geweldig! Voor herhaling vatbaar."
Q.J. van der Peijl
3-8-2011
Mijn vrouw en ik komen nu voor het tweede jaar op deze geweldige locatie zo dicht bij St. Mère Eglise en St. Marie du Mont en de stranden van de sector Utah-beach. Midden in dit gebied met o.a. vanuit historisch oogpunt (WOII) veel bezienswaardigheden, zoals in de eerder genoemde stadjes, ligt Turqueville.Vergeet niet een bezoek te brengen aan de musea van de batterij van Crisbecq en Azeville. En een echte aanrader is het onlangs heropende en gerenoveerde museum van Utah-beach. Thans een uiterst smaakvol ingericht museum waarin je als het ware wordt teruggebracht naar 6 juni 1944.
Maar los daarvan is het een bijzonder landschap met z'n heggen en weggetjes en dorpjes waar de tijd heeft stilgestaan. Wat valt er nog toe te voegen aan eerdere beoordelingen.... Geweldige kamer (Monet) met uitstekend bed en goed uitgeruste badkamer. Iedere morgen een heerlijk ontbijt in een sfeervolle kamer en wij troffen beide keren aangenaam gezelschap. En..oh ja, de kookkunst van de gastvrouw..geweldig!.
met partner, Juni 2010
"Super gastvrij huis in een authentieke omgeving!"
Susanne van den Hou...
19-3-2011
We hebben een fantastische korte vacantie in Turqueville gehad. Eitjes uit het eigen hok, super gegeten (de Figaro heeft gelijk: 'cuisine divine van Francisca!)en een warme sfeer. Echt een aanrader: de Cotentin is zeer de moeite waard. De invasiestranden, de overweldigende natuur, het authentieke landschap, Cherbourd, Bayeux, ik ben lyrisch! Dit huis heeft terecht de ZOOVER Award 2010 gewonnen: Les Quatre Etoiles is selected as the best in its category/Best B&B Turqueville.
NB: Toutyainville bestaat niet: Les Quatre Etoiles ligt in TURQUEVILLE, vlakbij Sainte Mère Eglise, U weet wel: de parachutist aan de kerktoren!
met jonge kinderen, Feb. 2010
"Heerlijk bijgekomen met de kinderen"
Familie Maas
20-3-2010
Wij zijn met onze drie kinderen hartelijk ontvangen in Les Quatre Etoilles. Iedere ochtend mochten de kinderen zelf samen met de gastheer kippeneieren rapen en daarna bakte de gastvrouw er heerlijke gebakken eieren van omdat onze oudste zoon dat zo lekker vindt. We hebben leuke tips gekregen om met de kinderen naar het strand en naar een prachtige onderwater 'dierentuin' te gaan. We hebben genoten van de gastvrijheid en de kinderen hebben het er nog vaak over, wij komen graag nog een keer terug!
met partner, Okt. 2009
"Uitstekende Locatie met geweldige service."
Jan en Ria van Veen...
17-11-2009
Wij zijn geweldig ontvangen door Francis en Tonnis Muntinga. De kamer was zeer goed. De bedden zijn uitstekend en de badkamer, voorzien van bubblebad, in één woord fantastisch.
Een aantal avonden heeft Francis voor ons gekookt en dat is zeker een belevenis.
Waar krijg je 's ochtends bij je ontbijt nog een vers eitje uit het eigen kippenhok?
Al met al hebben wij ons zeer vermaakt in de omgeving, waaraan de gastvrijheid van de Muntinga's zeker heeft bijgedragen.
Voor de golfers ligt er op ongeveer 13 km afstand een zeer leuke 18 holes baan.
Deze baan, in Fontenay-sur-Mer ligt ingebed in het landschap. Hole 11 loopt zelfs parallel aan het water.
Op het eerste gezicht lijkt het een gemakkelijke baan, maar tijdens het spelen blijkt het een zeer lastige en uitdagende baan te zijn. Zonder meer aan te bevelen.
met jonge kinderen
"Rust en comfort"
Judith, Wim en Hugo
26-2-2009
Op een fantastische kamer kom je hier volledig tot rust. Wij hebben hier een paar geweldige dagen gehad. De eigenaar nam zelfs de moeite ons mee te nemen naar een bunker. Er attent en vooral leuk voor ons zoontje! De eigenaresse kookt voortreffelijk, zeer de moeite waard.
alleenreizend, Aug. 2007
Bart Veldhuis
29-8-2007
Wat een unieke oase van rust.
Door toeval deze locatie gevonden op mijn reis naar Cherbourg. Al was het laat in de avond dat ik arriveerde, gastvrouw Francis toverde spontaan een overheerlijke zuurkoolschotel op tafel. Haar man en gastheer Tonnis was gul in het delen van zijn zelfgeproduceerde cider ... tongstrelend !!!
Deze Nederlanders hebben een perfecte formule gevonden om hun schare van kinderen en kleinkinderen regelmatig om zich heen te verzamelen en de rest van het jaar hun gasten te vertroetelen. Hier ga ik snel met vrouw en kinderen een vakantie doorbrengen.
Was een prachtig huis en tuinen. Mijn kamer met bijbehorende badkamer was van een kwaliteit en inrichting dat menig vijf sterren hotel nog een puntje aan kunnen zuigen. AANRADER !!! Al was het alleen maar om snel veel te weten te komen over de omgeving en de historische feiten uit de tweede wereldoorlog. "Volgende keer gaan we een stukje rijden in mijn Jeep uit 1942" zo beloofde gastheer Tonnis mij bij mijn afscheid.
met partner, Aug. 2007
Ton van Pelt
22-8-2007
Een aanrader voor diegenen die in een stijlvolle en rustige omgeving een uitvalsbasis zoekt voor het bezoek van Normandie en de D-Day bezienswaardigheden. St mere Eglise en Utah beach op enkele minuten afstand. Wij hadden de zeer luxe en ruime Van Gogh kamer met een aparte luxe badkamer. We mochten ook gebruik maken van enkele prive vertrekken. Het ontbijt was super en de gastvrouw en heer waren zeer bereid om tips te geven over de prachtige omgeving. Kortom we voelden ons erg thuis in het huis van deze familie.
met partner, Juli 2007
Rein
Bekijk foto's
2-8-2007
Geen aanrader. De eigenaar heeft hier zijn eigen paradijsje gecreeerd en speelt met merkbare tegenzin de rol van gastheer.
Quatres Etoiles ligt in een gehucht waar letterlijk niets te doen is; St. Mere Eglise en Utah Beach liggen op enkele kilometers. Voor de overige bezienswaardigheden ligt Turqueville niet centraal.
propriétaire
Tonnis en Francis Muntinga, propriétaires., 4-4-2010
Eigenaar zegt
: Wij hebben onze uiterste best gedaan om het mijnheer Rein en zijn vrouw naar de zin te maken, het was echter heel moeilijk om goed contact te maken. In dezelfde week was Marjet met gezin te gast: lees haar beoordeling. En overigens: Turqueville/Sainte Mère Eglise ligt zeer centraal voor de invasiestranden!
volgende
Nederland
Polen
Griekenland
Bekijk resultaten
Zoover biedt accommodatie eigenaren diverse mogelijkheden en opties.
Klik hier voor meer informatie