Hotel Du Casino*** in St. Valery en Caux Frankrijk beoordelingen 8.4 | Zoover

Hotel Du Casino*** St. Valery en Caux

Beoordelingen Hotel Du Casino***

14, Avenue Georges Clemenceau, 76460, St. Valery en Caux
Hotel Du Casino scoort een 8,4 uit 10, op basis van 9 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Du Casino***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Du Casino*** in St. Valery en Caux, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 22 vakantiefoto's van Hotel Du Casino*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Normandië. Vergelijk Hotel Du Casino*** met andere accommodaties in St. Valery en Caux.

8 beoordelingen over Du Casino***

"Goed doorreis hotel"
Heleenappel
5-1-2012 Mooie kamer, jammer van het schimmelige douchegordijn.

De parkeergelegenheid was matig.

Het was ver lopen naar de kust, maar wel haalbaar.

Personeel spreekt slecht Engels.

Ontbijt was goed.

met partner, Mei 2011
mark muller
13-7-2011 Wilde Normandie verkennen en dit hotel als uitvalsbasis. Zeer goede service, lekker eten. En internet :-).

Moderne badkamer, gescheiden toilet.

Als je de gordijnen opentrekt heb je de jachthaven direct voor je liggen. Behulpzamen mensen. Er is een casino.
Afijn, de site van het hotel heeft ook een engelse versie. Het klopt allemaal :-)

met een groep
Karel Ingelhove
4-5-2008 Mooi hotel, rustig gelegen (wel jammer dat er zo weining te beleven valt in dit dorpje), nette kamers (enige minpuntje: onze airco deed het niet naar behoren) verder was er op de kamer niets aan te merken. Bediening in de bar duurt meestal vrij lang (als er al iemand aanwezig is tenminste), en de hoeveelheid die je krijgt hangt blijkbaar af van wie er achter de bar staat. Op het hotel(tuin)terras is (was) er helaas geen bediening. Het eten in het restaurant is gewoonweg subliem zeker als je kijkt wat je er in vergelijking voor moet neertellen. Een 22 of 28 euro menu is ten zeerste aan te raden en zeker z'n geld waard.

hanne en mike
20-11-2007 Modern klassehotel. Vriendelijke bediening. Propere kamers. Heel rustig gelegen. Maar vooral een dikke pluim voor het restaurant. Het ontbijtbuffet is meer dan voldoende. Maar vooral de menu's in het restaurant zijn top! Een streling voor het oog en overheerlijk. In het stadje zelf is niet veel te beleven, maar zoals reeds vermeld is dit een ideale uitvalsbasis om normandië te ontdekken.
Eén minpuntje : in de bar moet je soms lang wachten alvorens bediend te worden.

morris Steens
22-8-2007 Schitterend hotel met fantastische keuken. Vooral ontbijt en dinner zijn aan te bevelen. Wij komen zeker terug. Ideale uitvalbasis.

De Ryck Simonne
20-8-2007 Mooi modern hotel, makkelijk te vinden bij het binnen rijden van Saint Valery.Personeel beleefd, niet meer,niet minder.
Mooie propere kamers, iedere dag vers bed- en badlinnen.Mini bar duur.
Het eten zéér verzorgd én lekker, zowel ontbijt als avond of middageten.
Prijzen voor keuze menus of a la carte vallen best mee.
Goede ligging ; rustig en niet ver van de zee, met genoeg parkeerplaatsen !
Aan te raden !

Ymke
22-7-2007 Fantastisch hotel met een heerlijke keuken.
Wij verbleven in een kamer met 'vue port de plaisance': ruim, apart toilet, airco, dagelijks van boven tot onder gepoetst, mooi ingericht.
Ontbijtbuffet erg uitgebreid, 's avonds aten we à la carte met keuzemenu's van 22 tot 40 euro om duimen en vingers van af te likken!
Goede ligging, op wandelafstand van het strand en de kliffen.
Vriendelijk personeel.
Een aanrader!

Kim
18-3-2006 Twee jaar geleden boekten we op het nippertje een kamer in hotel Casino. De foto's in de reisgids bleken gedateerd, want toen we arriveerden vielen we naar achter van de luxe die we kregen. Een schitterende kamer met havenzicht, heerlijk ontbijtbuffet, een fantastisch restaurant (de zalm is een aanrader!!!) en ... wat een service! Het hotel is ideaal gelegen als uitvalsbasis om de regio te bezoeken.

Kortom: wij gaan nog terug naar Hotel Casino!