Vakantie Beoordelingen Saint-Aubin-sur-Mer (Calvados) Normandië vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Saint-Aubin-sur-Mer (Calvados)

4,7
6,5
_
Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Saint-Aubin-sur-Mer (Calvados)

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Saint-Aubin-sur-Mer (Calvados). Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Saint-Aubin-sur-Mer (Calvados). Ben je zelf op vakantie geweest naar Saint-Aubin-sur-Mer (Calvados)? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Saint-Aubin-sur-Mer (Calvados) scoort een 6,9 uit 10, op basis van 10 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Camping en 1 Hotel in Saint-Aubin-sur-Mer (Calvados). Op Zoover vind je bovendien 3 vakantiefoto's van Saint-Aubin-sur-Mer (Calvados). Op deze pagina vind je alle accommodaties in Saint-Aubin-sur-Mer (Calvados). Bekijk ook andere accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Normandië.

7 beoordelingen over Saint-Aubin-sur-Mer (Calvados)

6,6
5,2
5,8
6,3
met jonge kinderen, Apr. 2012
"Gemoedelijk plaatsje"
van Ingen
Sfeer
10-5-2012 Prima uitvalsbasis voor een bezoek aan de invasiestranden of de stad Caen.

met oudere kinderen, Apr. 2012
"Saai plaatsje"
Jos van de Voorde
Sfeer
10-5-2012 Voor uiteten kun je beter naar Luc Sur Mer (La Ville de Luc) prijs/kwaliteit uitstekend!

met jonge kinderen, Apr. 2012
"Rustig dorpje in mooi Normandië"
Jan
Sfeer
13-5-2012 Het plaatsje is aardig en strand is altijd leuk, zeker met/voor kids. Onderdeel van Juno beach dus bevrijd door de Canadezen. Voor leuke restaurantjes kun je ook naar Courvelles 10 min verderop.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Niet meer"
schoolkate9
17-12-2011 kleine dorpjes, veel te zien m.b.t. invasiestranden. Inetrressant

"Strand slecht"
monique de waard
Sfeer
2-1-2012 Het strand in St. aubin sur mer is slecht. Veel zeewier en absoluut niet gerekend op tourisme...geen bed of parasol te huren...boulevard is saai. Richting Juno Beach veel beter en gezelliger.

met vrienden, Juni 2011
"Nooit meer"
f_meyering
Sfeer
6-6-2011 Het ligt inderdaad in een woonwijk met inderdaad een schofterig dure campingwinkel en dito bar, twee bier 10 euro...........een blik heineken in de winkel 4,50 euro enz. De laatste avond op ons eigen terras wat gedronken en gekletst. Om 12 uur kwam de buurman klagen, oke, muziek wat zachter terwijl hij al niet hard stond. Volgende dag kwam de campinggestapo vertellen dat ze om11 uur inspectie kwamen houden, prima, alles was keurig achtergelate n. Inmiddels bij de receptie werd ons verteld dat wij aan alle buren onze excuses moesten maken anders kregen wij de borg van 150 euro niet terug ,,,?? er werd ons ook meegedeelt dat we onmiddelijkde camping moesten verlaten en nooit meer welkom waren. Wat overigens wel op deze camping mag is je kinderen de hele dag laten janken en krijsen want het is tenslotte een familie camping. Ik logeer al meer dan 10 jaar rond D-day in Normandie en heb nog nooit een probleem gehad. Ik raad u dan ook Camping Utah Beach aan, direct aan een prachtig strand !!

met een groep, Mei 2011
"Perfecte lokatie om Normandië te verkennen"
Robert
1-11-2011 Perfecte lokatie om Normandië te verkennen en tot rust te komen