5-8-2011
Le Colombier is een echte charme camping.
Pluspunten:
- Zeer mooie rustige ligging op een heuvel deels grenzend aan bos en deels aan velden.
- Geen mobilhomes etc.
- Landgoed met kasteel/Zwembad/Oude bibliotheek en bijgebouwen zeer sfeervol en authentiek
- Zeer ruime keuze aan grote plaatsen (Als je reserveert kies dan een plek in de buurt van de speeltuin of aan de linkerzijde van de camping gezien vanuit Entrée.)
- Zeer vriendelijk personeel
- Goed verwarmd zwembad
- Voldoende speelvoorzieningen voor kinderen
- Heerlijke en betaalbare Creperie in 1 van oude gebouwen. Tevens mogelijkheid om 2x per week in kasteel te dineren.
- Klein campingwinkeltje met iedere morgen vers brood
- Historische plaatsje "Cormeilles" met prima supermarkt op ca 4 km
- Historisch stad "Honfleur" op ca 35 km aan de kust (ZEKER DOEN, Prachtig!!)
- Lisieux op ca 15 km met prachtige immense Basiliek
Minpunten:
- Sanitair schoon maar wel behoorlijk verouderd
- Redelijk aan de prijs ca € 45 Gezin per nacht
13-8-2010
dit vond ik nou een fijne camping,wij hebben er 2 nachten gestaan hebben genoten van de rust en de fijne sfeer op de camping,soms hadden wij het gevoel dat willemijn van gooise vrouwen zo om de hoek zou kunnen komen lopen,aardige mensen en fijne grote plaatsen
26-8-2010
Prima camping, ruime plaatsen, voldoende ruimte voor kinderen, geen animatieteam, maar wel gratis attributen voor tafeltennis, jeu de boule, midgetgolf etc. verwarmd zwembad zonder toeters of bellen. WIFI op camping maar werkt niet altijd goed. Het sanitair is gedateerd maar meestal wel schoon. De doucheputjes kunnen de hoeveelheid water niet aan waardoor dit het gangpad inloopt met gevolg dat het er smerig gaat uitzien. Veel trekkers met campers. Op de nederlandse bijlage, die ik bij mijn reservering kreeg, stond dat je 10% korting kreeeg bij een verblijf langer dan 7 dagen. Bij de afrekening vertelde ze en verwees ze naar de franse tekst dat dit alleen gold voor de maanden juni en september en oktober. Ik heb thuis gekomen nog een klacht ingediend hierover maar nog niets vernomen van de camping. Daar kunnen we dus naar fluiten. Op de camping ruikt het regelmatig naar het riool, of dit door droge putten op de camping komt of door de chemische put voor de ingang?????? Mooie omgeving.
4-8-2010
Aangekomen op Camping Le Colombier werden we verrast met de grootte van onze sta plaats, wat een ruimte!
De camping is ruim opgezet en staat op een prachtig landgoed midden in de natuur. Wanneer je echt maar dan ook echt van rust houdt, is dit de ideale camping. Voorzieningen zoals het zwembad en de midgetgolf baan zijn leuk wanneer je een dag op de camping blijft. In de creperie zijn prima crepes te krijgen en ook de afhaal is prima.
Nadelen van de camping vonden wij het sanitair. Het was schoon, maar de staat van het sanitair is erg verouderd. Lekkende douches en loszittende kranen zorgden wel eens voor een irritatie. Daarnaast is het jammer dat wanneer je overdag op de camping aanwezig bent, er geen mogelijkheden is tot het drinken van een drankje of het eten van een ijsje.
De omgeving is prachtig, de invasie stranden (2u reisafstand) en de Busnel Distilleerderij in het nabij gelegen dorpje Cormeille zijn aanraders!