Appartement Domaine du Château de Maniquerville*** in Maniquerville Frankrijk beoordelingen 7.9 | Zoover

Beoordelingen Appartement Domaine du Château de Maniquerville***

29 mei 2012

Appartement Domaine du Château de Maniquerville*** Maniquerville

Beoordelingen Appartement Domaine du Château de Maniquerville***

92 place de la Mairie, 76400, Maniquerville
Appartement Domaine du Château de Maniquerville scoort een 7,9 uit 10, op basis van 5 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Domaine du Château de Maniquerville***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Domaine du Château de Maniquerville*** in Maniquerville, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 19 vakantiefoto's van Appartement Domaine du Château de Maniquerville*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Normandië. Vergelijk Appartement Domaine du Château de Maniquerville*** met andere accommodaties in Maniquerville.

4 beoordelingen over Domaine du Château de Maniquerville***

Familie
"Het kasteel is mooi opgeknapt."
Anouk Smeets
4-9-2008 De ligging is erg mooi en vanuit het dorpje maniquerville kun je leuke uitstapjes maken. In het dorpje zelf is echter geen bakker of winkel(wij hebben althans niks gezien). Je kunt in het kasteel zelf wel brood bestellen. De overdekte parking was trouwens gratis, hoewel aangegeven stond dat je hiervoor moet betalen.

met partner, Sept. 2008
"Te stil en afgelegen en weinig faciliteiten"
LV
26-9-2008 Helemaal eens met de vorige beoordelaars. Ik wil nog wel opmerken dat in de woonkamer een slaapbank stond waar je niet comfortabel op kon zitten. Dat is niet erg wanneer het mooi weer is en je buiten kan doorbrengen. Maar als het niet zo mooi is dat je binnen moet zitten is het niet prettig.
Bakker was op 1,5 km en er was een supermarkt op omg 8 km
Wij hadden gelukkig nog een appartement wat gunstig lag met uitzicht zie foto nr 3 van John en Peggie. Je moet er niet aan denken dat je een apartement krijgt zoals op foto 4. Want dan zit je echt bij de buurman op schoot te kijken.

met partner, Aug. 2008
"Rustig en mooi"
Karin Bekaert
26-2-2009 We hadden tegenslag omdat we met twee kleine kindjes waren en een appartement buiten het kasteel hadden gevraagd(voor het tuintje), maar toen we arriveerden bleken ze allemaal vol te zitten. We kregen dan in de plaats een appartement voor 6 personen in het kasteel. We konden dus niet even de tuin inlopen.Het appartement was zeer mooi, ruim en netjes, maar dat van de zetel moet ik inderdaad ook toegeven, je kan er niet eens even in wegzakken.
Ik vind het ook een beetje jammer dat er geen bar of zo is, ik denk dat dat wel te doen zou hebben.

met partner, Aug. 2008
"Zeer mooi appartement!"
john & Peggie
23-8-2008 Een zeer mooi, nieuw appartement.
We verbleven in een hameau (huisje). Niet in het kasteel. De inrichting/indeling van de appartementen in het kasteel en die van de huisjes zijn nagenoeg gelijk.
Omdat alles nu nog nieuw is, zag het er keurig uit.
Gang met toilet, kamer/keuken met slaapbank en eethoek, tuindeuren met klein tuintje en tuinset.
Een trap naar boven, met grote kast, grote slaapkamer en een mooie badkamer met bad.
We hadden een 4 persoons huisje, wat prima was met tweeën. Wanneer je er met vieren zou verblijven zou het wel wat krap geweest zijn, omdat je in de kamer/keuken zou moeten slapen.
De ligging was prima, mits je met de auto verschillende plaatsen gaat bezichtigen. In Maniquerville zelf is niets te doen, ook in het kasteel niet.
De receptie is op vaste tijden open en je kunt iedere mogen verse broodjes bestellen. Aan de receptie zijn ze zeer vriendelijk en behulpzaam.
Op het complex was een wat kleiner overdekt zwembad en overal stonden ligstoelen of zitjes.