Camping Le Grand Large**** in Les Pieux Frankrijk beoordelingen 8.6 | Zoover

Camping Le Grand Large**** Les Pieux

Beoordelingen Camping Le Grand Large****

Route du Grand Large 11, 50340, Les Pieux
Camping Le Grand Large scoort een 8,6 uit 10, op basis van 86 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Le Grand Large****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Le Grand Large**** in Les Pieux, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 145 vakantiefoto's van Camping Le Grand Large**** vinden. Je kunt 1 video van Camping Le Grand Large**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Normandië. Vergelijk Camping Le Grand Large**** met andere accommodaties in Les Pieux.

1 2 3 4 5 6 7 volgende

68 beoordelingen over Le Grand Large****

6,4
met jonge kinderen, Apr. 2012
"Geweldige camping."
W.Nieborg
7-5-2012 Zeer goed gelegen ,geweldige plek voor kinderen .
Prachtige stacaravans en een prachtige omgeving.
Beslist een aanrader.

met partner, Apr. 2012
"Warm onthaal"
Hannekes
20-5-2012 Bij aankomst werden we aangenaam ontvangen en werd ons persoonlijk de caravan getoond. Tegelijkertijd werd e.e.a. qua apparatuur uitgelegd. We kregen direct een handig pakketje met toiletpapier, schoonmaakmiddelen en een fles cider. Ook lag er een grote boodschappentas voor ons. Dit gaf ons meteen een gevoel van heel erg welkom te zijn.
In de caravan was een stofzuiger aanwezig!!! Heel makkelijk wanneer je alles zelf schoon wilt achterlaten.
Wij hadden een compleet nieuwe caravan gekregen en dat was heerlijk.
Het uitzicht was vrij. We keken op het duin.
De camping ligt iets buiten Les Pieux. Supermarkten en benzinestations zijn in Les Pieux te vinden.
Alles was goed onderhouden.
Men was druk bezig met het bouwen van een binnenzwembad, maar we hebben geen enkele last van de werkzaamheden gehad.

"Erg afgelegen, te volle camping."
Patricia
27-8-2011 Een week in een mobile-home gezeten, niets dan lof daarover. Heel erg schoon en netjes. Mobile-homes en caravans/tenten staan erg dicht op elkaar. Je kijkt zo bij de buren naar binnen. Faciliteiten op de camping zijn prima, leuk zwembad, dicht bij zee en duinen voor de kinderen om te spelen.
Ligging is echt te afgelegen van alles. Je zit lang in de auto om ergens te komen (zeker 1,5 uur) Restaurantjes hebben we niet dichtbij kunnen vinden en toen we er 1 gevonden hadden (25 min rijden) konden we pas na 19:30 eten krijgen !
Leuke grote steden liggen ook erg veraf. Verwacht zeker niet veel van Les Pieux, ook hier is niets te beleven.

De pizza's van de pizzakar zijn lekker (helaas alleen tijdens de lunch te koop) en de patat van de camping is te doen (we maakten er zelf iets anders bij). Broodjes 's morgens zijn ook goed.

Conclusie: mobile-home is goed bevallen maar de camping iets minder. Dit was onze eerste keer op een camping en zijn misschien wat meer privacy gewend.

"Mooie camping"
Emiel Brat
22-8-2011 Leuke vakantie gehad. Camping is erg kindvriendelijk. Ligt aan een erg mooi strand, en in de omgeving is ook veel te doen.

"Top!"
Marcel
29-7-2011 Heerlijk rustige camping op een fantastische plek. Voor oudere kinderen (vanaf een jaar of veertien, vijftien) misschien iets té rustig, maar voor kleine kinderen is er volop speelgelegenheid. In de omgeving is meer dan genoeg te zien en te doen, zeker voor liefhebbers van natuur en/of geschiedenis.

met vrienden, Juli 2011
"Top.!!"
Briii22
27-7-2011 Leuke Vakantie gehad,
Toilet/douche gebouw waren telkens schoon.
eten in het restaurantje vond ik echt smerig!

leuke tijd gehad!

met oudere kinderen, Juli 2011
"Fantastische camping"
fam. Valk
8-8-2011 Camping Le Grand Large in Les Pieux is een geweldige camping. Groot eb en vloed verschil. Grote golven waar je lekker in kunt spelen en kite surfen. Camping ook leuk voor oudere kinderen. Contacten doen ze op bij de sportevenementen die overdag georganiseerd worden, zoals Volleybal en slagbal e.d. Rustig strand met volop gelegenheid om te vliegeren.

"Geweldige camping"
Familie P
17-7-2011 Le Grand Large is een super camping!!! Mooi gelegen aan zee, met een groot (schoon) zandstrand, Autovrije speelduin voor kinderen, zeer schone en nette stacaravans, aardig personeel en heerlijk verwarmde buitenzwembaden. Kortom echt een camping om weer een keer naar terug te gaan!!!

"Prachtige camping"
Jonkers
30-7-2011 Afgelopen zomer hier geweest. Ideale camping voor gezinnen. Schoon, overzichtelijk, vriendelijk personeel, lekker zwembad en de zee om de hoek, wat wil een mens nog meer.

"Schone rustige camping"
Erik
10-8-2011 Schone rustige camping met vriendelijk personeel gelegen direct aan het strand in een natuurrijke omgeving. Voornamelijk veel gezinnen met kleine kinderen.

1 2 3 4 5 6 7 volgende