Vakantie Beoordelingen Les Pieux Normandië vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Les Pieux

5,1

29 mei 2012

kerkje in Les Pieux

Beoordelingen Les Pieux

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Les Pieux. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Les Pieux. Ben je zelf op vakantie geweest naar Les Pieux? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Les Pieux scoort een 8,5 uit 10, op basis van 9 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Camping in Les Pieux. Op Zoover vind je bovendien 33 vakantiefoto's van Les Pieux. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Les Pieux. Bekijk ook andere accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Normandië.

7 beoordelingen over Les Pieux

3,8
met partner, Apr. 2012
"Leuk stadje"
Hannekes
Sfeer
20-5-2012 Alle voorzieningen zijn aanwezig.

"Mooie omgeving"
Erik
Sfeer
10-8-2011 Prima camping(le grand large) in Les Pieux, erg schoon en vriendelijk personeel. Camping veel gericht op gezinnen met kleine kinderen. Ligt direct aan het rustige strand. Helaas was er 's avonds zowel op de camping en in de omgeving minder te doen.

met partner, Sept. 2007
W.J.Elbers
Stranden
16-9-2007 De camping Le Grand Large bij Les Pieux is mooi gelegen. Direct aan strand en tussen de duinen.
De stacaravan was schoon en goed ingericht.
De verwarming die wij s'avond aanhadden gaf voldoende warmte. Zwembad was schoon en er was ook een peuterbad aanwezig.
Het personeel was erg vriendelijk. De Super U was met auto binnen 5 minuten te bereiken.
Vers brood was te bestellen bij de kampwinkel.
Wij hebben het er erg naar onze zin gehad en is voor herhaling vatbaar.

j.stevens
Stranden
19-8-2007 Dit is een zeer schone en goed onderhouden camping. We hadden via Vacansoleil een stacaravan geboekt voor 2 weken, in het hoogseizoen. De (kinder)animatie die er is , is in het frans.
Maar voor kleine kinderen is het een hele fijne camping en ook de caravan is ons ook zeer goed bevallen.

judith buit
Stranden
20-7-2007 een hele mooie omgeving, mooie stranden, heel veel cultuur, het is een leuk stadje met alles er op en er aan. Op vrijdag een gezellige markt met echte boerenprodukten verser kun je het niet hebben. De bevolking is erg vriendelijk en behulpzaam.

met jonge kinderen, Juli 2007
"Fijne rusitge en nette camping"
Martine Dokter
Stranden
29-6-2009 Vooral geschikt voor gezinnen met jonge kinderen. Geen disco, maar wel een heel mooi, wijds en net (prive) strand.

Familie, Juli 2007
J Ros
Stranden
13-8-2007 Voor het tweede jaar naar Normandie naar Les Pieux camping le grand large.
Een hele fijne camping , met bijzonder schoon sanitair ,wat dus ook bijna doorlopend wordt schoon gemaakt.Voor kinderen die niet veel eisen ook een mooie camping.En een geweldig mooi strand met geweldig uitzicht . Het weer is nog al wisselend maar dat kan je in Nederland ook treffen.Volgend jaar niet naar Les pieux maar we komen zeker nog een keer terug.