Camping Le Mont Saint Michel in Le Mont-Saint-Michel Frankrijk beoordelingen 7.2 | Zoover

Beoordelingen Camping Le Mont Saint Michel

6,7

28 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Camping Le Mont Saint Michel

Route du Mont Saint-Michel, 50170, Le Mont-Saint-Michel
Camping Le Mont Saint Michel scoort een 7,2 uit 10, op basis van 10 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Le Mont Saint Michel? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Le Mont Saint Michel in Le Mont-Saint-Michel, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 3 vakantiefoto's van Camping Le Mont Saint Michel vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Normandië. Vergelijk Camping Le Mont Saint Michel met andere accommodaties in Le Mont-Saint-Michel.

9 beoordelingen over Le Mont Saint Michel

6,6
met oudere kinderen, Aug. 2011
"Leuke camping"
Rick
22-8-2011 Leuke camping met zwembad , schoon sanitair en dichtbij Le mont st. Michel (met de auto 15 mn). AChter op de camping is een soort kinderboerderij en trampoline.

met jonge kinderen, 2010
"Overdreven waarderingen voor een vies sanitair"
de bruin
12-8-2010 Overal lees ik goede beoordelingen voor het sanitair, maar deze zomer van 2010 heb ik een ander beeld gekregen: vies, stinkend en amper schoongemaakt sanitair. Ook zijn de plaatsen soms bijzonder klein voor het geld: een tent met 2 volwassenen en 2 kinderen + elec. voor 36 euro!
O ja, en zwemmen in de zee is absoluut niet mogelijk vlak in de buurt. Dichtsbijzijnde stranden 30 - 45 minuten rijden.
Mijn ervaring: snel voorbij deze camping rijden.

met partner, Juli 2008
"Zeker een aanrader!"
Maarten en Marleen
1-3-2009 In juli 2008 hebben wij twee weken op deze camping vertoefd. Een zeer behulpzame eigenaar, die zelfs wat Nederlands spreekt! Ook de rest van het personeel is erg aardig en vriendelijk!
Voor kinderen is er animatie en in de omgeving is van alles te ondernemen.
Ook de invasiestranden zijn goed te bereiken en een echte aanrader! Dichtbij is de Mont saint michel te vinden en een Alligator Bay.
Het sanitair wordt dagelijks schoongemaakt en ziet er goed uit. Elke dag zijn er verse broodjes!!!
Kortom, wij hebben er een enorm leuke vakantie gehad!

met vrienden, Juli 2008
"Michelle Animatrice Camping Saint-Michel!!"
michelle
4-11-2008 Jammer om dit te lezen bij de beoordelingen van een andere camping : camping le Mont Saint michel!

Even voor de duidelijkheid, mijn naam is michelle en ik ben animatrice op de camping Saint Michel.
De reacties bij camping St michel zijn gebaseerd op de camping Mont Saint Michel en andersom.

Zo heeft camping le mont saint michel een klein sanitair gebouw verslechterde mobilhomes en absoluut geen zwembad..
Wij hebben nog vrij nieuwe sta caravans en een mooi verwarmd zwembad en een kinderparkje.

Goed, wilt u nu zelf is even kijken voor de duidelijkheid kijkt u dan op onze website of de website van deze camping voor wat meer verheldering

groetjes michelle

Familie, Juli 2007
astrid
14-10-2007 Dit is een hele leuke camping op een mooie plek beslist een aanrader. Sanitair is heel netjes en schoon. Er is een kinderboerderij leuk voor de kinderen.

Karin Struiksma
9-4-2006 wij hebben er een geweldige vakantie gehad. het personeel was aller aardigst en behulpzaam , de omgeving is schitterend en bij warm weer was het heerlijk om een duik te nemen in het schone zwembad. een dikke 10 verdienen ze daar en wij komen zeker nog eens terug.

kelly
19-8-2005 Mooie camping perfect gelegen maar 10 minuten van La Mont Saint Michel.
Het zijn redelijke plaatsen. Het sanitair is voor franse begrippen goed.
Het kost ook niets om er gebruik van te maken. Leuke camping voor 2 of 3 dagen. De prijs is ongeveer voor een tent met 2 personen en stroom 16 euro per nacht. Dit is niet duur voor de ligging en het sanitair.

met vrienden, Juli 1995
"Prima voor twee nachten"
Monique
5-3-2010 Camping le Mont Saint Michel ligt 2 kilometer van de eigenlijke Mont St. Michel. Het is gelegen naast een hotel in een park waar je ook een grote supermarkt en een restaurant zult vinden. Het sanitair op de camping is in orde. Het is een goed betaalbare camping van waaruit je de Mont te voet kunt bezoeken. Le Mont St. Michel is autovrij en aan de voet van het dorp kun je je auto niet altijd even goed kwijt. De omgeving is niet noemenswaardig maar de getijden zijn wel zeer spectaculair! Het plaatsje zelf is op een rots gebouwd en moet je natuurlijk even bezoeken. Het plaatsje is erg toeristisch, dus je schuifelt wel min of meer achter elkaar aan in een lange rij. De zonsondergang is hier spectaculair en ook de restaurantjes zijn uitstekend.

met een groep, Juli 1981
"Aardig"
Martijn
8-9-2011 Niet bijzonder. Zaten hier in een huisje, om te verblijven ok, maar dan moet je overdag wel weg zijn. Anders zeer karig.