Camping L'Etang des Haizes**** in La Haye du Puits Frankrijk beoordelingen 8.8 | Zoover

Beoordelingen Camping L'Etang des Haizes****

6,2

28 mei 2012

zwembad

Beoordelingen Camping L'Etang des Haizes****

43 rue Cauticotte, 50250, La Haye du Puits
Camping L'Etang des Haizes scoort een 8,8 uit 10, op basis van 65 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping L'Etang des Haizes****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping L'Etang des Haizes**** in La Haye du Puits, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 74 vakantiefoto's van Camping L'Etang des Haizes**** vinden. Je kunt 3 video's van Camping L'Etang des Haizes**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Normandië. Vergelijk Camping L'Etang des Haizes**** met andere accommodaties in La Haye du Puits.

1 2 3 4 5 6 volgende

54 beoordelingen over L'Etang des Haizes****

6,2
met oudere kinderen, Aug. 2011
"Goede kleine basic camping maar geen 4 sterren"
gezin met oudere ki...
31-8-2011 Wij zijn niet veel eisend maar de waardering van een 9,2 op zoover en 4 sterren vinden wij niet reëel ! Onze mobiel home is netjes schoon opgeleverd. Tentkampeerders hebben mooie plekken met name aan de grote visvijver; daarentegen is het sanitair verouderd. Houd je van vissen kun je hier prima terecht en de vijver neemt dan ook een centrale plek in op de camping naast het op de foto groter lijkend zwembad. Maar belangrijkst minpunt zijn de voorzieningen qua ruimte en aanbod voor jong en oud zijn onder de maat met name voor oudere kinderen was er praktisch niets. Het restaurant gedeelte was gedateerd en niet uitnodigend.
Van een 4 sterren camping mag je dit toch verwachten. Wij zijn eerder vertrokken.

"Verschrikkelijk"
Teleurstellend
29-8-2011 Wij zijn echt geen enorme pietlutten ofzo, maar dit was echt een grote teleurstelling.
Er is gewoon NIKS te doen. Er is een zwembad, maar daar was het te koud voor (en veel kleiner was dan het leek op de foto's). Op loopafstand is er eigenlijk niks. De landingsstranden e.d. zijn toch gemiddeld een uurtje rijden dus ook best ver.En dan is binnen zitten in een caravan niet echt wat je denkt bij vakantie.

Wij hadden met onze kinderen (6 mnd en 2 jr) voor 2 weken geboekt, maar we zijn lekker een weer eerder vertrokken. In Nederland is het beter vakantie vieren dan daar. Ook waren er meer mensen in onze omgeving die eerder weg zijn gegaan.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Niet geschikt met oudere kinderen"
e en g
13-8-2011 Verbleven in een chalet voor 6 personen veel te klein.Kon niet de kleren kwijt we waren met 2 volwassenen en 3 kinderen van 15,13 en 10.Door het helaas slechte weer zaten we in een krappe chalet zonder tv en andere enigszins "moderne'voorzieningen. Zodat de verveling al zeer snel toesloeg. Vooral voor de kinderen was er niets te doen een voetbalveld een wipkip en een buitenbad is niet voldoende voor oudere kinderen. Keuken was zeer slecht uitgerust geen koffiezetapperaat en welgeteld een vooroorlogse pan kan niet echt royaal genoemd worden.Alles afgeteld 6 vorken 6 kopjes enz. De chalet moet zelf schoongemaakt worden dit zit niet in de prijs inbegrepen. Doe je dit niet kost het 60 euro. Kortom geen camping voor als je met oudere kinderen op pad bent. Zijn ook eerder weggegaan als was gereserveerd en wat betaal je toch veel tol onderweg!

De beste prijzen en lastminutes voor Camping L'Etang des Haizes**** bi...

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Fantastische plek en zeker voor herhaling vatbaar"
Caroline & familie
28-8-2011 We hebben gekampeerd met eigen tenten met 3 volwassenen, 4 pubers (12, 13 en 15 jr.) en een 7 jarige, én een hele fijne tijd gehad. De kinderen vonden het jammer dat we weer naar huis moesten en willen graag nog een keer terug. De meiden hebben bij een poney-club in de directe omgeving bij Juliette 2 keer paard gereden. De grote meiden hebben genoten van de 2 uur durende buitenrit samen met de eigenaresse.
De camping, het personeel, de omgeving, de activiteiten, miniclub (5-12 jaar), de patat helemaal top!
Het weer kun je niet beïnvloeden, desalniettemin 1 dag regen in 2 weken.
Op de terugweg 2 nachten in de jeugdherberg in Amiens gelogeerd om de relaxte sfeer die we op de camping hadden ervaren succesvol vast te houden.
Enjoy!

"Aanrader"
Jos
17-8-2011 Prachtige omgeving, leuke camping en van alles te doen. Onze kinderen van 3 en 12 vermaakten zich prima. Fijne sfeer op de camping en zeker een plek om terug te keren.

"Een prachtige, schone camping."
a. Verlaan
28-7-2011 De camping is de schoonste camping die ik tot nu toe in Frankrijk gezien heb. Ontzettend grote kampeerplekken op gras met een goede afwatering. Er is een visvijver waar je grote karpers kunt vangen. Een leuk zwembad met glijbanen.
Hele vriendelijke mensen die je met alles willen helpen. In het dorpje, op 5 minuten afstand van de camping, zijn 3 supermarkten. Vooral een camping voor de jongere kinderen; er is niet veel animatie. Minpuntje was dat je voor sommige dingen een klein bedrag moest betalen. Het weer was niet geweldig maar er is in de omgeving genoeg te doen.

"Gemoedelijk en sfeervol"
Ingrid
27-7-2011 Een paar dagen geleden zijn we teruggekomen van twee weken vakantie op deze camping. Onze jongens (beide 12 jaar) en wij hebben ons uitstekend vermaakt.
Zowel op het terrein als in de omgeving.
Hardwerkende mensen die er alles aan doen om de camping zo mooi en gezellig te houden. Petje af!
We hebben geen gebruik gemaakt van maaltijden in het restaurant. In het dorp kun je wel heel lekkere pizza's e.d. eten. Paképi is de naam.
Voor de mensen die naar Normandië gaan, veel vakantieplezier toegewenst en laat je door het weer niet weerhouden, er is genoeg te beleven daar.

"Een aanrader"
vdl
7-8-2011 Prachtige camping met een mooi zwembad. Mooie stranden in de omgeving en geweldige uitzichtpunten. Veel te doen. Wij hadden mooi weer en dat werkt ook mee. Minpuntje was wel dat de douches wat aan de krappe kant waren. Verder zijn er al veel goede beoordelingen gegeven en daar heb ik niks nieuws aan toe te voegen.

"Geweldige camping"
Yvonne van der Hout
7-8-2011 Wij hebben hier twee fantastische weken gehad. Dit is een camping om zeker terug te komen. Er zijn altijd warme douches en het is ontzettend schoon. Er wordt de hele dag door schoongemaakt in de sanitaire blokken.
Animatie zorgt voor voldoende vertier voor jong en oud. Onze jongens waren erg blij met drie voetbalwedstrijden per week. Ook de kidsclub organiseert leuke activiteiten.
Mensen van de camping zijn erg vriendelijk.
In de omgeving voldoende te doen, wekelijkse woensdagmarkt in het dorp (te lopen vanaf de camping) ook een aanrader.

"Geweldige camping!"
Friek
17-8-2011 We hadden de tente nature gehuurd, zo'n grote tent hadden we nog nooit gehad! Met rieten matten erin (op houten vloer) en houten veranda met grote luifel, inventaris prima! Heel veel groen en privé ruimte erbij! Wij gingen 's ochtends uitstapjes maken in de omgeving, keuze genoeg! 's Middags en 's avonds konden de kinderen (13 en 10) zich op heel veel manieren vermaken met heel veel andere kinderen: (overdekt) tafeltennis, voetbal, vissen, goed verwarmd zwembad, verstoppertje in het bos (naast het voetbalveld). Juist voor wat grotere kinderen een enorme aanrader deze camping. De camping heeft een rustige sfeer, veel (appelbomen (cider?!)), veel afscheidings heggetjes en veel groen. Mensen met eigen spullen hebben vaak grote ruime plekken. Ondanks dat er ook chalets zijn is het een hele echte camping. Het barretje met terras is relaxd, jammer dat ze dit niet wat meer exploiteren, een eenvoudig, simpel goed restaurantje zou helemaal super zijn. La Haye-du-Puits is 's avonds uitgestorven.

1 2 3 4 5 6 volgende