Vraag & Antwoord La Haye du Puits

Omgeving
Stranden
Sfeer

19 juni 2013

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe
Vraag & Antwoord La Haye du Puits

Discotheek of uitgaansleven? (0 reacties)
ronaldverh
30-3-2013
Ik hou erg van de kust van Normandie, ben daar vroeger veel geweest maar nu ben ik vader van 3 pubers, zoon van 12 jaar en 2 dochters van 16 en 18 jaar die al uitgaan. Is er voor hun ook wat te doen? Hoeft niet perse op de camping te zijn maar bijvoorbeeld discotheek in de buurt.

zwembad (1 reacties)
vakantieman
10-7-2011
Is een zwemshort toegestaan??

30-7-2011
er is geen zwemshort toegestaan.

Surfen (1 reacties)
Yvon
1-3-2011
Kan je er goed surfen?

30-7-2011
Op het meerje van de camping niet, maar wel hebben we ze op zee gezien ongveer 10 min van de camping.

Jongeren (1 reacties)
Marco
22-11-2010
Ik heb 2 zonen van 13 en 16 jaar, kan iemand vertellen of er in de avonden enig vertier is met jeugd van hun leeftijd ? Kan ik met de hond daar goed lopen om uit te laten ?? Bedankt voor de moeite vr gr Marco

30-7-2011
Onze zoons van 12 en 15 hebben zich prima vermaakt. Het valt ons op dat juist die jonge lui zich heel erg goed vermaken aan het meer met het vangen van karpers. Die zich heel goed laten vangen met hondenbrokken. Verders is er altijd wat te doen in de bar, om half 12 s avonds is het stil. Jongelui gaan dan helemaal voor bij de ingang, waar niemand last van ze heeft, zitten. De camping is vinden wij een echte aanrader!!!

Gebruik jij zonnebrandcrème in de zomer?