Camping Municipal de Renéville in Fécamp Frankrijk beoordelingen 8.2 | Zoover

29 mei 2012

Camping Municipal de Renéville Fécamp

Beoordelingen Camping Municipal de Renéville

Chemin de Nesmond, 76400, Fécamp
Camping Municipal de Renéville scoort een 8,2 uit 10, op basis van 51 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Municipal de Renéville? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Municipal de Renéville in Fécamp, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 58 vakantiefoto's van Camping Municipal de Renéville vinden. Je kunt 2 video's van Camping Municipal de Renéville bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Normandië. Vergelijk Camping Municipal de Renéville met andere accommodaties in Fécamp.

36 beoordelingen over Municipal de Renéville

9,5
5,9
6,5
5,7
met partner, Okt. 2011
"Geweldig uizicht"
Oude egbrink
7-10-2011 Uitzicht is prachtg! Volgens de beheerder dit winter renovatie van het sanitair. Dicht bij de boulevard

"Vanaf de meeste plaatsen kijk je uit op zee!"
Marion
31-8-2011 Zeer mooie terassencamping. Wij zaten in een huisje Morea. Helemaal boven aan de klif. Eenvoudig ingericht en voldoende privecy. Fantastisch uitzicht. Heerlijk wandelen aan het kiezelstrand (neem wel waterschoenen mee!). Leuke boulevard en voldoende mogelijkheden voor versnaperingen. Ook de omgeving is zeker de moeite waard om te bekijken.

met vrienden, Juli 2011
"Kans op beroving zeer groot"
den Otter
3-9-2011 Mooi uitzicht, leuke plaats, 's-ochtends word je wakker met uitgelichte autoruit, messteek in de tent. Alle kleren weg, navigatiesysteem, camera en rest van vakantie met open ruit! Campingbeheerder komt niet eens kijken, we moesten nog betalen ook!
Verder zou het best een leuke camping zijn zonder kapotte verlichting en met bewaker.

met vrienden, Mei 2011
"Super uitzicht "zwevend" boven zee!"
Yvonne
27-9-2011 Camping "de Renéville" in Fécamp, daar zou je willen wonen!

met partner, 2010
"Fantastisch uitzicht voor een redelijke prijs"
patrick
5-8-2010 elke dag om 8.30 komt er een warme bakker op terrein waar je baquet, pain de chocolat of qroissants kan kopen voor een redelijke prijs,
Sanitair is redelijk schoon maar sterk verouderd.
Uitzicht daar in tegen is fantastisch.
Wij stonden aan het einde van een cliff en keken zo neer op Fecamp en de oceaan.
waar we de mooiste zons ondergangen hebben gezien.

met partner, Juli 2010
"Schitterend uitzicht ! ruim opgezette camping !"
Désirée
13-7-2010 Alle plaatsen voor zowel camper/caravan als chalet hebben zeer veel ruimte, de camping is zeer mooi gelegen tegen een berg aan, wel veel klimmen, maar uitzicht maakt alles goed. Fécamp zelf is een bijzondere stad met aparte huizenbouw, mooie gevels. Minder prettig voor ouders met kinderen ivm de soms steile wegen. Veel natuur in de omgeving en Normandie zelf is prachtig met heel mooie luchten (bijzonder licht), glooiende heuvels en veel ruimte. Beslist een aanrader!

met vrienden, 2010
"Heerlijke rustige camping"
Han Burger
28-5-2010 Vorig jaar een week op deze camping gestaan.
's morgens stap je je tent uit en kijk je recht op zee.
leuke sfeer doordat je de hele dag door mensen hebt die vertrekken en aankomen doordat dit meer een trekkerscamping is.
De camping zelf heeft erg weinig te bieden maar daarvoor sta je er ook niet.
Het uitzicht is ontzettend mooi en binnen 500meter sta je op de boulevard en zit je op het strand.
Toiletgebouw is typisch frans (gezamelijk en eenvoudig) maar prima.
Je kan zelf een plaats uitzoeken voor je tent.
Dit jaar ga ik met een vriend weer naar Frankrijk en gaan dan even 3 dagen hier nog staan voordat wij doorrijden! heerlijke camping voor de rustzoeker die niet van een standaard camping houd.

met partner, Aug. 2009
"Zeer mooi gelegen terrassencamping"
Miranda
24-8-2009 Eenvoudige zeer mooi gelegen terassencamping met voldoende voorzieningen (sanitair, brood, ijs voor de koelbox). De meeste plaatsen hebben een geweldig uitzicht op de zee. Verder loop je vanaf de camping zo het leuke stadje Fécamp in en de gezellige boulevard of het kiezelstrand op. Verder kun je mooi wandelen over of onderlangs de rotskust. De camping is vooral geschikt voor tentjes, maar heeft ook wel (voornamelijk kleine) caravanplaatsen. De campingbaas is erg vriendelijk!

met partner, Juli 2009
"Geweldig uitzicht, maar dat is ook het enige"
Rika Bakker
8-8-2009 We werden vriendelijk ontvangen en mochten zelf een plaats uitzoeken. De plaatsen zijn klein en absoluut niet recht. Ondanks dat dit het rechtzetten van je caravan bemoeilijkt, is dit ook weer de charme van de camping. Overal zijn trapjes om over de camping te wandelen en her en der plekjes voor kleine tentjes. Erg leuk om te zien. Het sanitair is typisch frans. Wc's zonder brillen, maar alles is aanwezig, zelfs een wasmachine. Op de camping zelf is niets te doen. Elke dag komt de plaatselijke bakker voor versgebakken brood. Wij zijn hier twee nachten geweest en hadden het hier snel bekeken. De camping heeft voor ons geen negatieve indruk achtergelaten, maar we hoeven er niet weer naar toe. Voor ons ideaal geweest om de omgeving te bekijken van de krijtrotsen.

met partner, Juli 2009
"Prachtig uitzicht!"
N. van Beek
3-8-2009 Prachtige en rustige camping en vrijwel alle plaatsen hebben uitzicht over Fecamp en de oceaan. Wij hebben hier 3 nachten gestaan en naar onze mening is dat ook lang genoeg. Leuke, mooie omgeving voor een paar dagen, daarna heb je het wel gezien.

Staat van het sanitair: Matig. Slechte schoonmaak, verouderde gebouwen, lauwe douche met vaak maar een klein straaltje.

Eetgelegenheden: De Fransen eten 's middags 'warm'. Daarom is in Fecamp 's middags makkelijk een gezellig eettentje te vinden. 's Avonds is dat echter moeilijker. Supermarkten dichtbij de camping. Op de camping komt 's ochtends een bakker. Ideaal!

Kortom: Je moet hier een keer geweest zijn om het gezien te hebben, maar een tweede keer doen we niet zo snel denk ik.