Hotel le Commerce** in Fécamp Frankrijk beoordelingen 8.4 | Zoover

Beoordelingen Hotel le Commerce**

29 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel le Commerce**

Place Bigot, 76400, Fécamp
Hotel le Commerce scoort een 8,4 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel le Commerce**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel le Commerce** in Fécamp, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 3 vakantiefoto's van Hotel le Commerce** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Normandië. Vergelijk Hotel le Commerce** met andere accommodaties in Fécamp.

2 beoordelingen over le Commerce**

met partner, Juli 2010
"Goed voor doorreis"
Valentina1109
24-8-2010 We hebben hier 1 nacht geslapen omdat we op doorreis waren.
Het ligt vlakbij gezellige badplaatsen waaronder Etrétat. De kamer waar wij sliepen was in een bijgebouwtje op de begane grond. Dus voor het ontbijt moest je buiten de deur naar het hotel ( ook restaurant en ontbijtzaal).
Ontbijt is prima voor Franse begrippen.
Prima bedden, grote badkamer met bad en (alleen hand)douche.
TV met weinig zenders, veel Frans.
Haven vlakbij. Verder hebben we weinig gezien omdat we laat aankwamen.
Parkeren kan vlakbij ( gratis)
Op straat parkeren kan ook maar dan heb je een blauwe parkeerkaart nodig die ook in Nederland gebruikt wordt. (vanaf half 10 's morgens)

met partner, Juli 2007
"Prima stadshotel"
Jos en Paula
25-7-2009 Zeer centraal. Vlakbij trein- en busstation. Vriendelijk en behulpzaam. Helaas zijn de kamers gehorig. Maaltijden zijn goed.