Aparthotel La Closerie**** in Deauville (Calvados) Frankrijk beoordelingen 7.7 | Zoover

Beoordelingen Aparthotel La Closerie****

6,5
6,4

29 mei 2012

Hotel voorkant

Beoordelingen Aparthotel La Closerie****

avenue de la République, 14800, Deauville (Calvados)
Aparthotel La Closerie scoort een 7,7 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel La Closerie****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel La Closerie**** in Deauville (Calvados), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 2 vakantiefoto's van Aparthotel La Closerie**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Normandië. Vergelijk Aparthotel La Closerie**** met andere accommodaties in Deauville (Calvados).

3 beoordelingen over La Closerie****

6,5
6,4
met partner, Juli 2010
"Redelijk"
Sjaak
6-8-2010 Kamers hadden beschadigingen en veel dode muggen aan het plafond. Verder zwembad, sauna, stoombad en bubbelbad waren top. Keukendje en koelkast was ook super, kookplaat klapte alleen twee x uit de zekering. Geen ontbijt genomen, 19,- euro p.p. was veel te veel voor een paar broodjes. Zit een bakker om de hoek.

met partner, Okt. 2008
"Super!"
Rik
12-10-2008 Wij zijn in begin oktober een week in dit hotel geweest. Tevens zijn onze twee honden ook mee geweest.

We hebben erg genoten van het verblijf. De sauna, jacuzzi, hammam en het zwembad waren heerlijk. Het strand en de winkels liggen op loopafstand.

De verzorging van kamer was netjes en schoon.

Familie, Aug. 2008
"Een teleurstelling"
Ellen van Meurs
7-8-2008 We zijn hier 2 nachten geweest op doorreis naar de Loire. De appartementen zijn ruim en netjes, echter als je extra dingen wilt, moet je overal voor betalen. Bv. ontbijt, bedden opmaken, etc. Voor een prijs van 290 euro per nacht vind ik dit werkelijk belachelijk! Er is geen bar waar je 's avonds nog een drankje kan gaan halen. Het binnen zwembad wordt vooral bevolkt door kleine kinderen. Dit is GEEN AANRADER!!!!