Hotel De l'Amiraute*** in Deauville (Calvados) Frankrijk beoordelingen 7.6 | Zoover

Beoordelingen Hotel De l'Amiraute***

6,6

29 mei 2012

Hotel De l

Beoordelingen Hotel De l'Amiraute***

Route de Paris, F-14800, Deauville (Calvados)
Hotel De l'Amiraute scoort een 7,6 uit 10, op basis van 27 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel De l'Amiraute***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel De l'Amiraute*** in Deauville (Calvados), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 5 vakantiefoto's van Hotel De l'Amiraute*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Normandië. Vergelijk Hotel De l'Amiraute*** met andere accommodaties in Deauville (Calvados).

22 beoordelingen over De l'Amiraute***

6,4
met jonge kinderen
"Goed voor 1 keer"
Hubert JACKERS
5-8-2009 Is eerder een zakenhotel dan vakantiehotel. Personeel niet vriendelijk. Gelukkig weer gezellige
vlamingen tegengekomen met wie we een lekker(duur) pintje hebben gedronken, anders was het zeker een tegenvaller geweest. De streek is een aanrader, het hotel niet.

"AANRADER !!"
DE GENDT
4-8-2009 De receptie mocht misschien iets vriendelijker en er waren geen terassen of balkons aan de kamers ( wel spijtig ), en s'avonds was er niet veel te zien. Dit waren enkele minpunten maar voor de rest niets dan lof, zeer goed eten, heel proper, goede ligging, ideaal om in alle rust een beetje bij te komen van alle jaarlijkse stress en toch nog een beetje cultuur op te snuiven in de buurt. Een aanrader, degenen die dit afbreken hebben tegenslag gekend of zijn mensen waar het nooit goed voor is. Het eten zeker topniveau. Als je natuurlijk mensen hoort klagen over het eten omdat ze een bieftsuk met tartaarsaus hadden verwacht toen ze op het menu 'steak tartare ' zagen staan dan moet je bij frituur de vettigen hoek gaan eten.

met oudere kinderen, Aug. 2009
"Super!"
ikke
21-8-2009 Ondanks enkele negatieve feedback was ik wel was bang voor deze reis. Ik heb al veel hotels gedaan en ik verwacht dan ook wel redelijk wat! Toen we toekwamen vond ik het direct een zeer prachtig hotel. Het eten was enorm lekker en we werden alle dagen door zeer vriendelijk personeel bediend. De kamers (met jacuzzi) waren zeer proper en deze waren altijd snel gekuist. Het is een zeer mooi domein en het was zeker een aangenaam verblijf! Deze negatieve kritiek was zeker onterecht! Het is een supermooi hotel, lekker eten, vriendelijk personeel en zeer aangenaam!

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel De l'Amiraute*** bij:

met partner, Aug. 2009
"Zeer aangenaam!!!Een meevaller"
Nele
11-8-2009 Na sommige reacties te lezenn hadden we een beetje schrik!
Maar we hebben geen enkel minpunt en alles is zeer goed meegevallen.
De kamers waren zeer proper, ontbijt was uitgebreid en het diner viel ook heel goed mee! Er is een verwarmd zwembad en je kan er gebruik maken van een privé sauna! Je ligt op een kleine 3 km van het centrum van Deauville, en de plaats is de ideale uitvalbasis om de mooie kusten van Normandie te ontdekken!
Zeker doen!

"Prima kwaliteit!"
Inge
22-7-2009 Het personeel aan de receptie is niet heel vriendelijk en behulpzaam, je moet het allemaal zelf maar uitzoeken.
Voor de meerprijs die je betaalt voor half pension, kan je zeker niet gaan dineren buiten het hotel. Zowel het diner als het ontbijt was steeds heel lekker en verzorgd. Het ontbijt-restaurant is gelegen in de pyramide waar ook het binnenzwembad is, maar dit stoort niet. Wat wél erg opviel, bij het ontbijt én het diner, is dat op tijd zijn de boodschap is. Hoe later je gaat, hoe meer alles in het honderd loopt.
De kamers waren in orde, proper en verzorgd. Misschien een klein beetje gedateerd maar alles was proper en dat is het belangrijkste. Er is ook een safe op de kamer die gratis kan gebruikt worden.
Al bij al dus geen slecht hotel, maar het blijft in Frankrijk toch allemaal nogal duur in vergelijking met andere landen.

met jonge kinderen, Juli 2009
"Aangenaam verblijf"
Familie
17-7-2009 Het hotel is gelegen in een Zone d'Activité, wat zeker geen industriezone is !
Het is volledig omgeven door groen, wat de rust absoluut ten goede komt !
Het hotel telt 225 kamers, maar door de grootte van het domein valt dit totaal niet op (al eens in een Campanile gelogeerd ?! ).
De kamer (juniorsuite met jacuzzi- 5 personen) was zeer ruim en werd dagelijks zeer goed onderhouden door de kamermeisjes. Het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam. De zwembaden waren zeer proper ! Het eten is van goede kwaliteit - voor de kinderen had er iets meer variatie mogen zijn.
Voor ons een interessante en aangename formule (kinderen tot 12 jaar gratis in half pension).

met jonge kinderen, Dec. 2008
"Mooi hotel met heel vriendelijk personeel"
Hildegard
29-12-2008 Het hotel ligt aan een grote baan, maar bestaat uit verschillende gebouwen. Wij hadden een familiekamer met uitzicht op de tuin (zeer verzorgd). Mooie buitenzwembaden, maar een vrij klein binnenbad. Het ontbijt was zeer gevarieerd : pistolets, verschillende soorten brood, croissants, yoghurt, eieren, kazen, confituur, cornflakes, salami etc. en op zondag wafels en pannenkoeken ! Het avondeten was voor de volwassenen heel fijn en lekker, maar het kindermenu had weinig variatie (drank was wel inbegrepen in de prijs voor hen) Het personeel was heel vriendelijk en behulpzaam. Internet was gratis.

Familie
"Goed"
Simoens Guilio
5-11-2008 Ik vond het een heel leuk hotel mooie kamers en ligging is ook zeer goed maar als je toekomt aan het hotel is de indruk niet erg goed maar de eetpiramide ruikt wel een beetje naar zwembad<;
Anders was alles oke

met partner, Juli 2008
"Een aanrader!!"
Karen en Timo
25-8-2008 We hebben ons verblijf van 5 dagen zeer aangenaam ervaren!
Dit voor onze eerste autoreis naar Frankrijk.
Het personeel was zeer viendelijk.
De kamers ruim en proper.
Het avondeten was lekker en afwisselend. (keuze uit 2 menu's)
Mooi terras rond het verwarmd buitenzwembad, ...
Het enige minpunt was de ligging.
Je moet wel degelijk de auto nemen als je naar het centrum wil gaan.

Familie, Juli 2008
Fam.Veldeman
17-7-2008 Mooi domein, vriendelijk personeel en goede ontvangst.Schitterend ontbijt en goed diner.Zwembaden buiten zijn verwarmd wat een pluspunt is, binnenbad is wel klein.Mooie rustige kamer met alle comfort.Enig nadeel dat men moet betalen voor internet.