Vakantiehuis Clos des Dunes** in Cabourg (Calvados) Frankrijk beoordelingen 7.0 | Zoover

Beoordelingen Vakantiehuis Clos des Dunes**

5,8
6,2

30 mei 2012

Vakantiehuis Clos des Dunes** Cabourg (Calvados)

Beoordelingen Vakantiehuis Clos des Dunes**

Cabourg (Calvados)
Vakantiehuis Clos des Dunes scoort een 7,0 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiehuis Clos des Dunes**? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiehuis Clos des Dunes** in Cabourg (Calvados), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 13 vakantiefoto's van Vakantiehuis Clos des Dunes** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Normandië. Vergelijk Vakantiehuis Clos des Dunes** met andere accommodaties in Cabourg (Calvados).

2 beoordelingen over Clos des Dunes**

6,4
5,1
met partner, Aug. 2010
"Mooie stranden, klein maar rustige chalet (deel 2)"
Jefklak
9-9-2010 In aug/sept 2010 zijn we teruggegaan naar hetzelfde huisje (nr 52) op het park Clos des Dunes. We hadden dit geboekt via TO en waren zeer tevreden over de boeking en de service ter plaatsen. Minder tevreden waren we over de prijskwaliteitverhouding. De prijzen zijn opgeslagen en daardoor te duur voor datgeen wat je krijgt. De badkamer is echter wel vernieuwd (een douche ipv bad). Net zoals de frigo en sofa. Al hadden ze de matrassen ook eens mogen vervangen! Daarnaast zijn er maar twee kookvuurtjes en slechts drie zitplaatsen in de living, terwijl men het huisje kan boeken voor 6pers. Over het algemeen is het ideaal voor twee volw. Parkeerplaats aan het huis is jammer genoeg nog steeds een probleem. We raden toch aan om ergens een plaats te zoeken op het park zelf en niet op de parkeerplaatsen buiten de omheining aangezien er sprake is van veel inbraken (in de wagens en dit voornamelijk in het weekend).

met partner, Sept. 2008
"Mooie stranden, klein maar rustige chalet"
Wouter Groeneveld
4-8-2009 De chalet ligt in een mini domein van een 30-tal andere chaletjes met een zeer klein speeltuintje voor kinderen, wat wij niet nodig hadden (2 volwassenen). Het grootste probleem is de wagen kwijtraken: parkeren kan in principe voor het terras, maar het steegje was zó smal dat ik onmogelijk kon keren, plus de lengte was eerder uitgesneden voor een Smart dan een Station Wagen. Voor de rest is de chalet op eerste zicht wat klein maar na verloop van tijd toch tamelijk ruim. 3 volwaardige slaapkamers, een bad en een te klein toilet is aanwezig. 's nachts hoor je de zee vanuit de slaapkamer, zalig! (slechts de straat oversteken) Helaas rijden sommige bestuurders nogal snel over deze baan (route de cabourg).
Van het domein zelf verwachtten we niets: er is geen animatie of bewaking, het zijn gewoon de chalets, meer hadden we niet nodig, ideaal om tot rust te komen. De uitgestrekte stranden zijn compleet verlaten in september, heerlijk. Cabourg ligt op 5 minuten rijden.