Kasteel Chateau Le Val**** in Brix Frankrijk beoordelingen 8.2 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 14.894 bezoekers online
Home > Frankrijk > Normandië > Brix > Kasteel Chateau Le Val****

Beoordelingen Kasteel Chateau Le Val****

10 februari 2012

Kasteel Chateau Le Val**** Brix

Kasteel Chateau Le Val scoort een 8,2 uit 10, op basis van 76 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Kasteel Chateau Le Val****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Kasteel Chateau Le Val**** in Brix, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 59 vakantiefoto's van Kasteel Chateau Le Val**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Normandië. Vergelijk Kasteel Chateau Le Val**** met andere accommodaties in Brix.

1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

71 beoordelingen over Chateau Le Val****

met partner, Okt. 2011
Gewoon geweldig
Jeffrey
19-12-2011 Dit was onze tweede bezoek, en het is wederom uitstekend bevallen.
Normandië is een erg mooie streek met zeer mooie en bijzondere bezienswaardigheden, en in Brix zit je dan erg gunstig gelegen.
Als je dan ook nog in zo'n mooi kasteel als Chateau le val zit....
Gewoon geweldig!
Mooi ingerichte kamers, zeer mooie en rustige omgeving, en toch alles dicht in de buurt, zoals een mega supermarkt, restaurants e.d.
en natuurlijk een zeer goede service.
En wat voor ons ook zeer belangrijk is; Nederlands talig!
Al met al een héérlijke vakantie gehad.

Bedankt Frans en Bruce en tot de volgende keer!

Niet voor herhaling vatbaar
A.G.M. Bouwman
29-9-2011 Deze vakantie is helaas anders verlopen dan gepland. Bij aankomst was alleen het zoontje van de eigenaresse aanwezig. De visvijver (één van de belangrijkste redenen om voor dit chateau te kiezen) bleek droog te staan. De eigenaresse hebben we bijna niet gesproken; ze was altijd weg. Hoezo een hartelijke ontvangst?! Tijdens een regenbui lekte het in de badkamer, het servies/bestek was allemaal vies en er stond ook een stoel waar heel de binnenkant van het zitgedeelte uit hing. Kortom, geen succes en zeker niet voor herhaling vatbaar.

Erg mooie plek
Dick
16-10-2011 In de laatste week van september hebben wij genoten van een prachtige korte vakantie op het chateau. De kamers zijn erg ruim en schoon. De gastvrijheid van Karin was ook super en we voelden ons kasteelheer en vrouw. Ontbijt was super en het diner zeker. Bedankt Max nog voor de overheerlijke eend. Een echte aanrader. De muren ruiken nog naar de Middeleeuwen. Ook het sanitair was erg netjes en schoon. Kortom een aanrader. Mede dankzij de leuke tips die we van Karin kregen. Bedankt Karin

Geweldig!!! Super gastvrij
Johan Hielkema
10-10-2011 En geweldige plek om naartoe te gaan. De mensen zijn super gastvrij. We hadden een prachtige kamer met een zeer sfeervolle inrichting. gewoon top.
De ligging is ook fantastisch. Alle rust in de directe omgeving. Maar geweldige uitstapjes mogelijk. Van leuke dorpjes en steden tot geweldige uitzichten. Volgend jaar weer!!

met jonge kinderen, Juni 2011
Een vetcool kasteel!!!
Fam. Bos
15-6-2011 Wat een geweldige plek. Wij hadden het tuinkamer appartement (de salon) met de buitenkeuken. Die is werkelijk af met vaatwasser, vriezer, koelkast etc. Ook leuk is de BBQ die we konden gebruiken in de achtertuin. Frans heeft deze met veel geduld voor ons in elkaar gezet.
Onze twee dochters (van 5 en 7) vonden vooral de vrijheid in de tuin en de beesten geweldig. De twee paarden, twee pony's, twee honden en de poes hebben zich geen moment hoeven vervelen dankzij het geborstel en het gevoeder van de kids.
Brix is centraal gelegen voor diverse activiteiten in Normandie.
Frans en Karin (en Bruce) jullie hebben een prachtig kasteel op een geweldige plek!

met vrienden, Juni 2011
Het is er geweldig.
Hans
10-10-2011 Hallo,

Wij zijn in juni naar Chateau le Val in Normandie geweest.
En het was geweldig,hebben ons er goed vermaakt.

Mooi natuur en omgeving...wel de moeite waard.
Het Kasteel waar wij verbleven was zeer goed.
En Frans & Karin zijn zeer goede gast vrouw en Heer.

Niets is te veel als je ze iets vraagd.
Dus mensen twijvel niet...je moet er zeker geweest zijn.

Groetjes Henk,Ria,Ruud& Hans...Eindhoven

met jonge kinderen, Apr. 2011
Geweldig sfeer en entourage
Fam. Ramaekers
2-5-2011 Wil je eens iets anders, ga dan naar kasteeel Chateau le Val!
Geweldig kasteel en goed gelegen voor alle bezienswaardigheden.
Voor kinderen een super tuin om te spelen.

met vrienden, Mrt. 2011
Wij komen terug!!!!!
joost
18-4-2011 Weer een fantastische tijd gehad op chateau Le Val. Het is alweer mooier geworden, de entree is in één woord geweldig. Wat is dat mooi geworden!
Wij zaten in apartement 2 en hebben het reuze naar onze zin gehad.
Wij hoorden ook dat het tuinkamerapartement een buitenkeuken krijgt, daarom moeten wij in september nog maar eens naar het chateau! Hopelijk hebben wij dan heel mooi weer zodat wij van deze keuken kunnen genieten.

met vrienden, Feb. 2011
Wij komen snel terug! In één woord fantastisch!
marieke boersma
28-3-2011 Wij hebbrn met onze vrienden een fantastische week gehad op Chateau le Val!
Wij zaten in ap. 1 en onze vrienden in het salon ap. aan de andere kant van de hal. De salon heeft nu nog geen keuken, maar Karin heeft beloofd dat als wij terugkomen de buitenkeuken klaar is. In ap. 1 is wel een zeer complete keuken, daar is zelfs een afwasmachine.
De berdden zijn prima, kortom wij hebben een hele fijne tijd gehad.

de hal is prachtig geworden, zie de foto's!

met partner, Okt. 2010
Voor herhaling vatbaar.
R. Snoeren
25-11-2010 Wij hadden een leuk weekendje in gedachte en zijn via een vriendin in Chateau de Val Brix terechtgekomen. Ze had niets te veel gezegd en wij hebben een heerlijk 3 dagen gehad. Het weer was nog goed.Overdag de omgeving ontdekken (meer dan genoeg) en 's avonds gezellig bij de open haard met natuurlijk een goed glas wijn.
Een aanrader voor wie echt een rustige vakantie wil. Goede accomodatie/bedden. Voor herhaling vatbaar, misschien zelfs met de hele familie.
Roos en Jan, Nederland.

met een groep (1)