Camping Municipal Bayeux*** in Bayeux Frankrijk beoordelingen 7.8 | Zoover

Prima stekkie

Beoordelingen Camping Municipal Bayeux***

Boulevard d'Eindhoven, 14400, Bayeux
Camping Municipal Bayeux scoort een 7,8 uit 10, op basis van 30 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Municipal Bayeux***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Municipal Bayeux*** in Bayeux, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 13 vakantiefoto's van Camping Municipal Bayeux*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Normandië. Vergelijk Camping Municipal Bayeux*** met andere accommodaties in Bayeux.

26 beoordelingen over Municipal Bayeux***

6,7
"Prachtige plek om het tapijt te bezoeken"
MBroelse
15-1-2012 Jammer dat iedereen zo zit te vitten op de uitbaatster. Het is een typisch Franse dame en als je dat niet bevalt, moet je niet naar Frankrijk gaan!. Bakkertje 's morgens is perfect, je bent zo in het centrum en regenen doet het altijd in Normandie. Dus, so what? Bovendien staat er in het zogenaamde recreatiezaaltje een vrieskist waar je de elementen in kan doen of flessen water k unt invriezen. Da's pas kamperen.

"Prima."
Annelies
8-9-2011 Zoals al eerder gezegd, prima plek om de landingsstranden te bezoeken. Stadje en winkels op loopafstand en druk verkeer, ja dan moet je in the middle of nowher gaan zitten. Wij vonden het daar prima.

met vrienden, Juni 2011
"Prima plek voor bezoek landingstranden"
D. Eskes
19-6-2011 Deze camping ligt zeer centraal om de vele plaatsen van de landingstranden van D-Day te kunnen bezoeken.
Er was inmiddels een ook wat vriendelijkere jonge dame achter de receptie die ons prima geholpen heeft.
Bakker is er elke dag stipt om 8.30 uur met vers brood.

met partner, Sept. 2010
"Prima camping maar zeer onvriendelijk personeel"
Suus
23-9-2010 Wij zijn hier in september vier nachten geweest. De camping is netjes aangelegd. Het sanitair wordt goed onderhouden, het ziet er alleen wat ouderwets uit. Het enige waar wij ons ontzettend aan stoorde is de onvriendelijkheid van het personeel aan de receptie. De dame in kwestie geeft alleen bevelen zonder je behoorlijk een vraag te stellen.

met partner, Sept. 2010
"Camping met goede prijs, maar minder goede ligging"
Marieke
20-9-2010 De camping Municipal is een redelijk goed onderhouden camping. Er zijn echter ook een paar nadelen aan de camping. Ten eerste ligt de camping vlak naast een drukke baan, waardoor je op een weekdag om 5u 's ochtends wakker wordt door het geraas van vrachtwagens. Daarnaast is de uitbaatster totaal niet vriendelijk of behulpzaam. En tot slot worden de tenten onder bomen geplaatst waarin vrij veel vogels zitten en waar dennenappels en hars uitvalt. Na slechts twee dagen zag onze tent er dus al behoorlijk vuil uit.
Verder is de camping wel een goede uitvalsbasis om de stad en de streek te gaan bezoeken, maar voor meer dan een paar nachten zou ik de camping toch niet aanraden.

met partner, Juli 2010
"Goed verzorgt, wel erg drukke weg!"
Schamper
5-8-2010 De camping is hartstikke goedkoop en wel heel goed verzorgd.
Alles ziet er netjes uit en wordt goed schoon gehouden.
Een groot minpunt vind ik wel dat het naast een drukke weg ligt.
Hier hebben wij behoorlijk wat last van gehad.

Verder kun je vanaf de camping wel overal komen. Het is een prima plek om in de buurt veel te ondernemen.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Leuke camping voor paar dagen."
erna
7-8-2010 zijn hier geweest voor 3 dagen om de invasiestranden te bekijken.
De toiletten zijn oud maar wel erg schoon.
de kinderen konden op de camping een kortingskaartje ophalen waar ze voor 1 euro naar het naast gelegen zwembad konden.
het enigste nadeel was dat je niet voor 12 uur op de camping mocht.
we hadden de hele nacht gereden en stonden om 10 uur voor de camping maar mochten er niet eerder op dan 12 uur.
dus auto en carvan geparkeerd en naar de stad gelopen.
11.45 er weer maar we moesten wachten voor de balie tot 12 uur.

met partner, Aug. 2009
"Leuke basic camping dicht bij invasiestranden"
hrieks
21-7-2010 Goed verzorgde basic camping aan de rand van de mooie stad Bayeux. Centraal gelegen om de invasiestranden te bezoeken. Tegenover een winkelcentrum met supermarkt en mc Donalds. Bayeux is een leuke stad om te bezoeken. Iedere ochtend komt er een bakker langs met lekker brood. Camping is goedkoop.

met partner, Aug. 2009
"Prima camping voor een lage prijs"
h.klompsma
20-8-2009 Wij hebben hier 10 dagen gestaan met 2 personen voor 133 euro! Vanuit deze camping kun je prima alle bezienswaardigheden van d-day bezoeken. De camping ziet er keurig uit en is een leuke mengelmoes van allerlei kampeermiddelen en nationaliteiten. Veel mensen zijn er maar enkele dagen maar ook voor een langer verblijf kun je hier prima terecht, mits je geen prijs stelt op animatieprogramma's ed want die zijn er niet. Wel is er een volleybalveld, jeu de boulebaan, een speeltuintje en volgens mij een tafeltennistafel. Het sanitair is netjes. Langs het riviertje bij de ingang van de camping loop je in een kwartier naar het gezellige stadje toe.

"Rustig, groen, doortrekkers camping"
Eric
13-7-2009 In juni een paar dagen op deze camping gekampeerd om de d-day stranden te bezoeken. Rustige groene camping met schoon sanitair. Het centrum van Bayeux ligt op loopafstand. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Let op, geen camping voor lang verblijf en gezinnen met kinderen, maar een echte door trekkers camping.