Camping Yelloh! Village Les Vikings**** in Barneville-Carteret Frankrijk beoordelingen 7.9 | Zoover

Beoordelingen Camping Yelloh! Village Les Vikings****

28 mei 2012

Staancaravan

Beoordelingen Camping Yelloh! Village Les Vikings****

St Jean de la Rivière, 50270, Barneville-Carteret
Camping Yelloh! Village Les Vikings scoort een 7,9 uit 10, op basis van 26 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Yelloh! Village Les Vikings****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Yelloh! Village Les Vikings**** in Barneville-Carteret, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 20 vakantiefoto's van Camping Yelloh! Village Les Vikings**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Normandië. Vergelijk Camping Yelloh! Village Les Vikings**** met andere accommodaties in Barneville-Carteret.

22 beoordelingen over Yelloh! Village Les Vikings****

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Vriendelijkheid en topservice !"
Ingeborg
26-8-2011 Een opgemaakt bed bij aankomst ; een schone mobilhome en erg vriendelijk personeel. Men kwam voor vertrek niet eens in de mobilhome checken of alles compleet en schoon was ; hetgeen het uiteraard was ! Het restaurant had echt smakelijke maaltijden. Voor jongeren niet zo'n geschikte camping. Onze jongste van 17 was voor de laatste keer een weekje mee. Hij heeft erg genoten van de route du Cap , prachtige uitzichten over zee ; bijna niemand tegenkomen , spannende steile wegen langs de kust ( beginnen bij Biville en eindigen bij Cherbourg). Wij hebben al heel wat mobilhomes gehuurd de afgelopen jaren in Normandië en ook Bretagne ; een dergelijke service en vriendelijkheid echter niet eerder meegemaakt. Als Normandiekenner wil ik wel aangeven dat je wel wat kilometers moet maken voor de grotere bezienswaardigheden vanaf 'Les Vikings '. In de buurt moet je tevreden zijn met een abdijtje , een manoir , een kasteeltje met een donjon of een marktje ( b.v. in Portbail ).

met oudere kinderen, Juli 2011
"Keurige caravan op een mooie camping"
Tanja
19-8-2011 We hadden een mooie nieuwe stacaravan/mobielhome. Keurige camping met vriendelijk (ook Nederlands!) personeel. Prima eten verkrijgbaar in 't restaurant. Zwembad vonden we wel klein, maar leuk voor kleine kinderen, niet de onze dus. Stranden zijn niet veel, vol met rotspartijen e.d., moesten zoeken naar zandstranden. Cherbourgh is gezellig en St. Mere Eglise een aanrader om te bezoeken alsmede de invasiestranden. Wij hadden overigens 14 dagen prachtig weer: alle dagen half- tot vrijwel onbewolkt weer met veel zon, dus vaak naar het strand of bij t zwembad gebleven!

met oudere kinderen, Juli 2011
"Leuke omgeving, maar wel heel erg stilletjes."
Adrie van Eerd
28-7-2011 Camping is goed. Animatie is slechts voor kinderen tot een jaar of 12. Voor pubers weinig te doen. Discotheek is echt niet op loopafstand zoals sommigen noemen. Stranden zijn matig als je deze vergelijkt met Portugal of Spanje. Voor een beetje mooi strand ben je echt wel afhankelijk van de auto. Invasiestranden zijn erg indrukwekkend. Mooie plaatsen zijn Cherbourg en Bayeux. Wij hadden de pech dat het slecht weer was en dan ben je echt wel binnen 1 1/2 week uitgekeken. Zijn dan ook eerder naar huis gegaan.

"Leuke camping, maar voor niet te lang."
Sander
3-11-2011 Camping Yelloh! Village Les Vikings in Barneville-Carteret is een nette camping met vriendelijk personeel. Voor de kleinere kinderen is er niet veel meer dan een speeltuintje die niet veel meer inhoudt dan een schommel en een speelhuisje. Voor de wat grotere kinderen is er de (wat beperkte) miniclub. Eten in het restaurant of op het terras kan pas vanaf 19 uur, wat lastig is als je erg kleine kinderen hebt en toch even wat wilt eten. De zwembaden zijn goed en erg netjes met leuke glijbanen. Handig is dat je zowel binnen als buiten kunt zwemmen.

Je zit zo bij het strand, al moet je wel op zoek naar een strand zonder stenen en zeewier. Anderzijds is het fantastisch stenen en schelpen zoeken. Al met al een leuke camping, maar niet voor langer dan 10 dagen.

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Leuk voor korte vakantie"
jong gezin
11-9-2010 Nieuw mobil home, verwarmd zwembad (op de foto lijkt het groter, wel erg fijn zwembad), weinig restaurants in de buurt. Veel km rijden alvorens iets te zien. Grote supermarkt in het dorp (campingwinkel veel te duur) kortom: leuk voor korte vakantie.

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Mooie vakantie gehad"
Els
23-8-2010 We hebben er een mooie stacarvan gehad. Het was er zeer schoon. De ligging van de camping is ongeveer 10 minuten lopen van het strand. Het ligt eigenlijk in een piepklein dorpje voor Barneville Carteret. De sfeer was heel gemoedelijk. Er was Nederlands personeel wat er stage liep. De animatie was afhankelijk of dat er kinderen waren maar ze deden wel hun best. Ik vond het ook heerlijk dat de bedden al opgemaakt waren bij aankomst. Van hieruit zijn er tal van excursies te doen. In Barneville Carteret zelf is ook van alles te doen en je kunt er heel mooi wandelen in de duinen en langs de Cap Prachtige rotskust.

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Heel leuke familiecamping"
A. de Jong
25-8-2010 Mooie, rustige camping met heel aardig, behulpzaam personeel. Regelmatig ook Nederlands sprekende mensen bij de receptie, zwembad, restaurant en kinderclub. Nette, compleet ingerichte caravan (bij aankomst bleken zelfs de bedden al opgemaakt). Niet heel groot, maar wel lekker zwembad. Binnenbad en 2 verwarmde buitenbaden. Elke dag entertainment voor de (kleinere) kinderen 's morgens en 's middags, 's avonds voor de wat ouderen. Prachtige omgeving waar we veel gezien hebben: de invasiestranden natuurlijk, maar ook de Mont Saint Michel, wat 2 uur rijden is. Verder veel kastelen, burchten, kerken en ruìnes in de buurt.

met partner, Juli 2010
"Leuke camping, maar alleen gericht op kinderen"
Andrea
7-8-2010 Wij zijn een kleine week op de camping geweest, voor kinderen is er veel te doen maar in de omgeving is er erg weinig. Geen gelegenheid om bijvoorbeeld 's avonds even ergens wat te gaan drinken omdat er simpelweg niets op loopafstand aanwezig is. Mont st. Michel bijvoorbeeld is nog 2 uur rijden. Dichtstbijzinde dorp is Barneville, leuk dorpje. Dichtstbijzde strand 10 minuten lopen, veel rotsen en zeewier dus niet echt een zwemstrand, in Carteret wel een mooi strand. Sanitaire voorzieningen waren wel redelijk schoon maar erg oud, geen bril op de damestoiletten. Al met al gaan wij hier een volgende keer niet naar toe. Wij zijn verder gereisd naar een andere camping. Wel erg netjes; we hadden tot 6 augustus geboekt maar dit werd niet in rekening gebracht door ons eerdere vertrek.

met partner, Juli 2010
"Wel aardig"
Roos
26-7-2010 Wij huurden een stacaravan. een 2persoons, voldeed prima, alles aanwezig, schoon en vrij nieuw. de camping (en de campings in de directe omgeving) is vooral voor stacaravans. Als je daar niet van houd, zou ik er niet heen gaan. Voor kinderen genoeg te doen: zwembad, speelparkje, luchtkussen, een paar diertjes. Ook een kampwinkeltje en verschillende supermarkten in de buurt. dicht bij het strand. Verder niet veel te beleven direct in de buurt. je gaat hiervooral voor de natuur (erg mooie uitzichten en wandelingen te maken!) en rust heen, als je gezelligheid zoekt, moet je een andere regio uitzoeken denk ik.

met oudere kinderen, Juli 2010
"Niets te doen in de omgeving weinig nederlands"
Miranda
15-8-2010 Het is een kleine zeer rustige camping. We hadden een prachtige caravan (mobile home) splinternieuw en heerlijk geslapen. Het zwambad is leuk. Lekker verwarmd dus je kan altijd zwemmen. Alleen het bad met de glijbanen is niet handig omdat je daar met een rotgang naar beneden komt en je daar ook mag zwemmen. Wie verzint zoiets. Er was geen badmeester bij dus ik had een kind met een hersenschudding. Verder waren er weinig nederlanders dat vonden wij jammer. De helft van de camping is bewoond door Fransen die daar het hele jaar staan met een vaste caravan. En het zijn geen aardige mensen helaas. Verder vond ik het park niet mooi onderhouden. Het was 1 grote zandvlakte en de flora en fauna was ver te zoeken. In de winkel was geen nederlandse krant. De animatie sloeg nergens op. Een kind van 11 wil geen tekening maken van Dombo. Daar moet je toch iets meer voor doen. In de nabije omgeving is niets te doen. Wij zijn eerder terug gegaan en gaan nooit meer terug.