Vakantiepark Le Domaine du Manoir Fleuri in Groffliers Frankrijk beoordelingen 9.0 | Zoover

Beoordelingen Vakantiepark Le Domaine du Manoir Fleuri

9,5

29 mei 2012

Vakantiepark Le Domaine du Manoir Fleuri Groffliers

Beoordelingen Vakantiepark Le Domaine du Manoir Fleuri

112, Chemin Collier, F-62600, Groffliers
Vakantiepark Le Domaine du Manoir Fleuri scoort een 9,0 uit 10, op basis van 83 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Le Domaine du Manoir Fleuri? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Le Domaine du Manoir Fleuri in Groffliers, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 58 vakantiefoto's van Vakantiepark Le Domaine du Manoir Fleuri vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Nord-Pas de Calais. Vergelijk Vakantiepark Le Domaine du Manoir Fleuri met andere accommodaties in Groffliers.

1 2 3 4 5 6 7 volgende

65 beoordelingen over Le Domaine du Manoir Fleuri

met jonge kinderen, Mei 2012
"Het was weer heerlijk!"
laura_honders
Onderkomens
16-5-2012 Voor de tweede keer in het domain manoir du fleuri geweest en het viel absoluut niet tegen. De omgeving is prachtig en rustig. Veel mogelijkheden voor uitstapjes en wandelingen. Leuke stadjes en badplaatsen in de buurt. Als je het even niet weet omdat het weer je in de steek laat (zoals tijdens onze week) dan hebben ze bij de receptie meer dan voldoende ideeen en tips. Huisje is erg verzorgd, zo zie je het zelden! Bij aankomst staan er 2 flessen rode wijn klaar en er is een uitstekende handdoekenservice. Kortom: voor een heerlijk, rustige week of weekend met veel mogelijkheden en uitstekende service, ben je hier aan het juiste adres!

met jonge kinderen, Sept. 2011
"We komen zeker nog een keertje terug hier!"
M kwaks
Onderkomens
24-9-2011 zoekend naar een vakantiehuisje in NoordFrankrijk, kwam ik op de site van Manoir Fleurie.
Wat een geweldig mooi, goed verzorgd park en huis. Wij verbleven in een nieuw houtenhuisje en dat was zeer goed. Het huis had 3 slaapkamers met 3x 2 pers. bed, waarvan 2 kamers een boxspringmatras heeft. De keukenspullen zijn zeer uitgebreid. De stoomdouche met muziek (!), loopt soms wat moeilijk weg. De bakker zit om de hoek en heeft heerlijk stokbrood. Met de auto ben je in nog geen 5 minuten in Berck waar je hele grote supermarkten hebt. Het strand is ook in Berck en is zeer breed en de parkeerplaatsen zijn gratis.
Het zwembad us leuk. Een beetje koud met omkleden maar de watertemp is goed!
Geen gebruikt van het restaurant omdat het veel dicht was toen wij er waren.
Een zeer prettig verblijf gehad mede door de zeer lieve en behulpzame Petra.
We gaan zeker nog een keer!

"Zeer kindvriendelijk, rustig"
Slinkman
Onderkomens
5-9-2011 We waren er voor de 2 de keer en vonden het nog beter dan de eerste keer. De klantvriendelijk blijft. Petra bij de receptie beheerst zeer veel talen en kan je alles vragen. Er was een speeltuintje bij gekomen en grasveld om te voetballen. Er werd eind van de middag activiteiten georganiseert maar de opkomst daarvan was nihil. De temperatuur in het zwembad was nu heerlijk en de kinderen gingen dagelijks daarheen.
Je zit bij heel dicht bij Berck sur Mer waar beveiligd groot strand is met nog onbetaald parkeren.

De beste prijzen en lastminutes voor Vakantiepark Le Domaine du Manoir...

met oudere kinderen, Juli 2011
"Uitstekend verzorgde huisjes en goede service"
Dick
Onderkomens
25-7-2011 De ontvangst (in het Belgisch) is allerhartelijkst en die sfeer blijft ook aanwezig gedurende de vakantie. Kleinschalig complex met alle voorzieningen dichtbij zoalsBakker, Supermarktje en restaurants op park en in de nabijheid. Gelegen aan de rand van een prachtig natuurgebied. De huisjes worden voor aankomst zeer goed schoongemaakt en zijn van alle gemakken voorzien. Direct boeken en niet twijfelen.
Voor de oudere jeugd is het iets minder gezellig, want er zijn meer jonge kinderen aanwezig.

met oudere kinderen, Juli 2011
"Rustgevend"
Dewilde Filip
11-8-2011 tips:handig als met meer dan 3pers
bent meer ligbedden.in stenen huisjes de stenen tuinmeubels die los komen te zitten(gevaarlijk voor kleine kinderen).en in de Bistro op het domain zelf wat meer snacks op de kaart(vb.lasagne)of dagschotel wat meer variatie!

Anders supper domain!Alles tip top inorde!!Nettjes mooie huisjes!!

Voor de kleinere huisjes aangepaste prijzen a.u.b!!

"Heerlijk ontspannen in prachtig park"
Fam G
Onderkomens
16-7-2011 Zoals de andere beoordelingen al aangeven is Le Domaine du Manoir Fleuri een prachtig vakantiepark dat inmiddels is uitgebreid met behoorlijk wat extra vakantiehuizen die op de dag van ons vertrek voor het eerst in gebruik zouden worden genomen.
De huisjes waren inderdaad superschoon en zeer compleet ingericht. Als we al een verbeterpunt zouden moeten noemen is het het beperkte aantal ligstoelen; een aantal van twee voor een acht persoonhuisje kan leiden tot onenigheid..., en de bedden/matrassen die niet allemaal even comfortabel waren. Maar ach, dat alles wordt ruimschoots gecompenseerd door de overige luxe van het huisje.
Het personeel is buitengewoon vriendelijk en reageert zeer snel op eventuele (kleine) onvolkomenheden of wensen. Tijdens ons verblijf werd een leuke en complete speeltuin geopend. Naast het prachtige overdekte zwembad was dit voor de kinderen een welkome aanvulling. Fietsverhuur (€40,= p/w) en internet (€25,= p/w) behoren tot de mogelijkheden. Kortom: een aanrader!

met jonge kinderen, Juni 2011
"Bijzonder mooie en complete huisjes"
Anja
Onderkomens
27-6-2011 We hebben met 2 kleine kinderen een week in Le Domaine du Manoir Fleuri in Groffliers doorgebracht wat erg goed bevallen is. Bijzonder vriendelijk en proactief personeel, erg mooie en zeer complete, grote huisjes met mooie gesloten tuin.

Op korte termijn komt er volgens het personeel een grote speeltuin wat het park helemaal " af" maakt voor gezinnen met kleine kinderen.

met jonge kinderen, Juni 2011
"Paradijsje"
RvA
Onderkomens
3-7-2011 Wij waren erg aangenaam verrast met deze super mooie accomodatie !! Een lekker ruim huis, zeer proper (zo proper maak je niet vaak mee!) en erg gezellig ingericht. Echt met oog voor detail en het personeel zet zich volledig in om het de gasten naar de zin te maken. Het huis is werkelijk waar van alle gemakken voorzien. Veel berguimte, een garage, voldoende handdoeken, bij aankomst 2 flessen wijn op tafel en zelfs de filterzakjes waren aanwezig. In één woord geweldig. De volledig omheinde tuin is fijn met kleine kindjes. Het zandstrand in Berck sur Mer is super, en met de auto goed bereikbaar. Toen we vertrokken begonnen ze net met het aanleggen van een speeltuintje. Dus daar zullen we voor terug moeten komen.. Maar dat waren we toch al van plan!

met vrienden, Sept. 2010
"Heerlijke onthaastplek!!!"
Math
Onderkomens
6-10-2010 Eind september een weekje in Groffliers in le Domaine du Manoir Fleuri verbleven. Wat opvalt is het bijzonder vriendelijk personeel de de schone en complete vakantiehuizen. Een ideale plek om te onthaasten en te genieten van de rust. In 20 minuten loop je via de Rue Basse naar de duinen en het daarvoor gelegen prachtige brede strand. Groffliers is een rustig dorpje met voornamelijk schitterende vrijstaande huizen, een bakker, een restaurant, een kleine supermarkt en een cafe-tabakzaak. Vertier vind je voornamelijk in de omliggende plaatsen zoals Le Touquet en Berck sur Mer. Bijzonder aan te raden is een bezoekje aan de Moulin de Maintenay, een oude watermolen in een heel rustieke omgeving. Proef het aperitief van de molenaar en eet er een hartige crepe bij... da's genieten!! Kortom, we hebben een heerlijke week gehad ver weg van de besoignes van alledag. We keren gegarandeerd nog terug naar le Domaine de Manoir Fleuri!!!!

met jonge kinderen, Aug. 2010
"Een gezellig en kindvriendelijk park, Super"
richard
Onderkomens
15-8-2010 We hebben last-minute geboekt , en kregen direct de indruk dat het park echt Fleuri is! De huisjes zijn boven verwachting, zeer vriendelijk management, met name Mr en Mrs Noel ! In de omgeving heb je Pretpark Bagatelle, alleen niet op Woensdag bezoeken dan is het in Frankrijk erg druk in de parken. Direct in de omgeving heb je Berck sur Mer een echte aanrader, gezellig strand met veel activiteiten. We zijn ook naar het waterpark Aqualud geweest in Touquet sur Mer, dit is echte AFRADER, Bad issmerig en vies veel kleiner dan verwacht en overvol !!! Wij zouden dit park Manoir de Fleuri zeker nog een keer bezoeken. Supreme !

1 2 3 4 5 6 7 volgende