Camping Des Arcades*** in St. Pantaléon (Lot) Frankrijk beoordelingen 8.2 | Zoover
1.516.231 beoordelingen - 43.478 bestemmingen - 273.923 accommodaties - 19.893 bezienswaardigheden - 1.561 bezoekers online
Home > Frankrijk > Midi Pyrenees > St. Pantaléon (Lot) > Camping Des Arcades***

Beoordelingen Camping Des Arcades***

23 februari 2012

Camping Des Arcades*** St. Pantaléon (Lot)

Camping Des Arcades scoort een 8,2 uit 10, op basis van 113 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Des Arcades***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Des Arcades*** in St. Pantaléon (Lot), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 140 vakantiefoto's van Camping Des Arcades*** vinden. Je kunt 4 video's van Camping Des Arcades*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Midi Pyrenees. Vergelijk Camping Des Arcades*** met andere accommodaties in St. Pantaléon (Lot).

108 beoordelingen over Des Arcades***

alleenreizend, Aug. 2011
Wat een mooie septembermaand
van.zweden
19-10-2011 Voor het eerst een hele maand opo Camping Des Arcades geweest.
Prima bevallen met leuke georganiseerde spelen voor ouderen.
Naast de Jeu de Bouleweek hebben we ook mee kunnen doen aan het Jeu de Boulespel en het ganzenbordspel.
Verder hielp natuurlijk het mooie weer hieraan mee met af entie dagen van meer dan 30 graden.
Een knaller is het eten geworden, je kan 's middags voor € 12,50- een uitstekend 5-gangen menu verorberen.
Verder wordt het iedereen natuurlijk naar de zin gemaakt door het gehele team bestaande uit Nicole, Theo, Jos, William en de statiaires.

Leuke gezellige persoonlijke camping
Joost en Simone
24-9-2011 We hebben 2 hele fijne weken gehad op deze camping. De sfeer op de camping is erg gezellig en persoonlijk. Theo en Nicolle doen samen met hun team erg hun best om het de gasten naar de zin te maken.
Normaal gesproken zijn we niet zo van het meedoen aan een animatieprogramma, maar op deze camping wordt erg gekeken naar de wensen van gasten dus we nu hebben we aan veel activiteiten meegedaan.
De wandelingen met Theo zijn een aanrader en het jeu de boulen is erg gezellig.
We hebben erg lekker gegeten tijdens de indische en franse avonden die georganiseerd zijn. Gezellig met een groep mensen samen eten. Het eten was erg goed!
De camping ziet er keurig netjes uit en is goed onderhouden.

Theo, Nicolle en de rest, bedankt voor jullie gastvrijheid en we komen zeker nog eens terug

Fantastisch leuke camping !
Fam. Horeman
20-8-2011 Wij zijn net terug van de camping en hebben het onwijs leuk gehad. We hebben 2 kinderen (4 en 7 jr) die alweer terug willen !! Er is een super animatie team, mooie kampeerplekken, schoon sanitair, een zwembad, een vismeertje en een lekker restaurant. Wat wil de dan nog meer ? Ook op de speeltuin staan degelijke en knappe toestellen waar je vanuit het restaurant goed zicht op hebt. Ook is er nog een leuk meertje in de buurt waar je kunt zwemmen en de markt op 10 km afstand. Wij vonden het een hele leuke camping en hebben het er dus zeer naar ons zin gehad. Theo, Nicole en alle meiden van het animatieteam: bedankt voor de gezellige tijd !! en misschien tot volgend jaar ! Familie Horeman

Leuke gezellige persoonlijke camping
mathijs
26-8-2011 Top tijd gehad. Erg persoonlijke behandeling door de nederlandse camping eigenaren. Mooie grote plekken en een goed restaurant! voor herhaling vatbaar

Superrrrrr vakantie
Jan en Coby de Kok
14-8-2011 Erg leuke week gehad op "Des arcades " met onze twee kinderen.
Veel vermaak en plezier, zowel voor de kinderen als volwassenen.
Een echte aanrader voor iedereen die een leuke vakantie wil in de Lot Regio, er is veel te doen en te bezoeken.

Kortom !!! Helemaal Top
Theo, Nicole, Jos, Maria, Abbie, Marja, William en Stagiere team BEDANKT !!!

met een groep, Juli 2011
We keren zeker nog terug
lefere ringo
30-8-2011 Mooi domein, zeer goed onderhouden, vriendelijke uitbaters die echt hun best doen. Mooie staanplaatsen, ruim en netjes. Sanitair ok.
Spook tocht en muziek quiz zijn een aanrader alsook de shows nu en dan.
Ook de barbecue was lekker en gezellig
Mooie visrijke visvijver met water slangetjes als bijkomende attractie

Gezellige camping......
G.B
19-8-2011 We gingen voor het eerst naar deze camping toe , met de tent. De camping ligt in een mooie omgeving.Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam.Er was een leuk animatie programma voor jong en oud. Ook in de bar was het goed vertoeven. Alleen de uitstapjes zijn niet dicht bij de camping. Voor de rest een aanrader deze camping ook zonder kinderen.

SUPER VAKANTIE
Fam. Bhagwandien
31-7-2011 Wij zijn net terug van 2 weken op de camping Des Arcades in een sta-caravan. We hadden een superleuke vakantie ondanks het mindere weer. Veel leuke activiteiten voor de kinderen en voor onszelf ook. Hele gemoedelijke sfeer. Zwembad is niet zo groot maar dat wisten we van te voren en er is in de buurt een leuke zwemvijver.

De camping is heel netjes verzorgd en wordt dagelijks bijgehouden. De mensen zijn aardig, behulpzaam en gezellig. Dit was voor ons een van de fijnste vakanties die we hebben gehad. De stacaravan was niet de meest luxe en niet groot, maar normaal gesproken ben je heel de dag buiten.

Er is heel veel te zien in de omgeving, maar het meeste is wel min.45 minuten rijden. Aanrader: Roccamadour.

Het is een vakantie voor mensen die houden van een gemoedelijke en gezellige sfeer, en niet van die hele grote campings.
Onze jongens van 8 en 3 jaar hadden de tijd van hun leven en wij ook.

Je moet er wel rekening mee houden dat het een nederlandse camping is.

Geweldig!
Maksymiak
11-8-2011 Wij hebben er twee en een halve week gestaan en hebben ons prima vermaakt! De animatie op de camping is top. Ze werken heel hard om de kleintjes en de oudere bezig te houden met allemaal leuke activiteiten, ook houden ze alles netjes en schoon. Het sanitaire was verzorgd en schoon, en wordt ook als ik het niet verkeerd heb minimaal 2 keer per dag helemaal schoongemaakt. Het restaurant was heerlijk, we hebben er drie keer gegeten in totaal en iedere keer was weer zalig! Er is ook een zwembad, aan de koude kant maar met die volle zon is dat echt heerlijk, en mochten mensen daar niet van houden dan is er 10 min. rijden een prachtig meer! De persoonlijke benadering op de camping is echt een plus punt. Des Arcades, zeker een aanrader!

Mooie camping , hoofdweg is lawaaierig
Pieter Kemper
11-12-2011 De Camping Les Arcades is een mooie kleinschalige camping met sanitair dat goed onderhouden wordt. De plaatsen zijn ruim en mooi met gras "bekleed" iets dat naarmate je zuidelijker in Frankrijk komt, sosm meer leidt tot grindplaatsen, maar hier dus niet. Voor elk wat wils: zon of schaduw al gelang waar je staat. Enige tegenvaller vinden wij de regionale weg die vlak langs de camping leidt en waar vaak 's morgens vroeg al vrachtwagens over denderden die ons uit de slaap haalden. Tip:neem een plaats zover mogelijk van de hoofdweg af.
Montcuq op 10 km is een leuk dorpje met een prima supermarkt: je hoeft er niet voor naar Cahors want deze supermarkt biedt alles. Even ten noorden van Montcuq ligt een Plan d'eau waar je heerlijk kunt zwemmen. De bar is gezellig tijdens het Tour de France seizoen: iedereen komt rond 16.00 uur een biertje drinken. Wij vonden 8 dagen genoeg op deze camping

met een groep (2)
alleenreizend (1)