Beoordelingen Camping Des Arcades***

23 mei 2013

Des Arcades***
Beoordelingen Camping Des Arcades***
Moulin de Saint Martial, 46800, St. Pantaléon (Lot)
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Des Arcades*** in St. Pantaléon (Lot), maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Des Arcades*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Camping Des Arcades scoort een 8,1 uit 10, op basis van 129 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Des Arcades*** in St. Pantaléon (Lot), maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Des Arcades***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Camping Des Arcades*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 176 vakantiefoto's van Camping Des Arcades*** vinden. Je kunt 5 video's van Camping Des Arcades*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Midi Pyrenees. Vergelijk Camping Des Arcades*** met andere accommodaties in St. Pantaléon (Lot).

123 beoordelingen over Des Arcades***

met jonge kinderen, Aug. 2012
JIMM
1-9-2012 Wij hebben deze vakantie 2 weken in een huurtent doorgebracht op deze camping. Wij zaten op het oude gedeelte, fijne grote plaats met veel schaduw. De huurtent was prima in orde al vonden we het niet heel schoon bij aankomst, terwijl je wel betaald voor de eindschoonmaak.
Het was al wat rustigere op de camping maar dat vonden wij juist heerlijk. Het restaurant vonden wij prima, 2 x thema-avond bijgewoond wat ontzettend leuk was.
Het zwembad is heerlijk, ligstoelen ontbreken, weinig parasols.. Er is voldoende op de camping voor kinderen, animatie, vissen, 2 goede trampolines, 2 tafeltennistafels, volleybalveldje en speeltuin.
De camping ligt aan een drukke weg die je hoort op de camping.
Het sanitair is in goede staat en werd in de periode dat wij er waren 1 x per dag door stagiaires schoongemaakt.. Het schoonmaken zou naar ons idee behoorlijk grondiger moeten gebeuren want na het schoonmaken kon je soms niet zien dat er iets gedaan was.

met jonge kinderen, Aug. 2012
"Topper"
Stephan Hammink
15-4-2013 Inmiddels tegen al onze gewoontes in twee keer hier geweest en dit jaar weer geboekt. Zeer leuke en gemoedelijke kleinschalige camping. Zeer betrokken eigenaars met altijd een vriendelijk woord. Genoeg te doen voor de kleinere kinderen en in de jaren dat wij er waren kwam ook de oudere jeugd aan hun trekken. Wij hebben de nabij gelegenweg nooit gehoord. Is ook zeer rustige weg.

met partner, Aug. 2012
"Geweldig voor kinderen tot 10 jaar"
fam horseman
17-8-2012 Camping des arcades is een geweldig camping waar veel wordt georganiseerd. In de omgeving is niet heel veel te doen maar op de camping maken camping eigenaren Theo en Nicole dat ruimschoots goed. Als je kinderen niet heel veel van uitjes houden maar het liefst op de camping blijven is dit de ideale camping. Hoewel wij zonder kinderen reizen is het ons goed bevallen.

met oudere kinderen, Aug. 2012
"Dit nooit meer!!!!!!!!!!!"
benny & annemie
15-8-2012 De camping is vrij instructie-loos onder de hoede van stagiaires. Het komt allemaal onverzorgd, erg ongeregeld en niet betrokken over. Het sanitair is met regelmaat vies.
De eigenaar onvriendelijk,er kon geen groet vanaf en nauwelijks gezien daar en tegen zijn vrouw altijd vriendelijk. Van de geplande activiteiten op de camping ging zo goed als niks door wegens olympischespelen.
Kortom; deze camping is echt niet zo fantastisch als aangeprezen en wat ons betreft een afrader!

met oudere kinderen, Juli 2012
"Des Arcades: een aanrader..................."
P.Oor
14-10-2012 Bij aankomst meteen met de neus in de boter..... spooktocht, ondanks lange reis, toch meteen genieten. Ruime campingplek, beschutting door middel van eigen tarp. Ondanks late aankomst toch nog mogelijkheden voor ontbijtservice de volgende dag. Montcuq en Cahors op korte afstand om boodschappen te doen. Verkoeling in het zwembad op de camping of naar het meer van Montcuq, ook daar mogelijkheid tot zon en schaduw. Veel activiteiten georganiseerd, voor de jongere kinderen, maar ook voldoende voor de oudere jeugd. In onze periode, grote groep oudere jeugd, die leuk met elkaar om gaan. Veel sportieve activiteiten, zoals kanoen, junglen, en spontaan, op verzoek van meerdere campinggasten, karten in Cahors. Regelmatig thema avonden, die goed bezocht werden, eindelijk na jaren Frankrijk ook eens eend gegeten!!. Veel culturele bezienswaardigheden in de buurt, zoals Cirq de La Popie, Rocamodour enz. Theo & Nicole, we komen terug, zeker voor de Indische avond!!!!

"We come back!"
swartelé luc
29-7-2012 héél mooie camping met ruime plaatsen. Wij hebben een zeer aangename vakantie gehad en de kids vonden het reuze! Zeer kindvriendelijk. Voor herhaling vatbaar. Tot volgend jaar!

Esther
8-8-2012 Voor ons de eerste keer op deze niet al te grote camping, met grote plaatsen in de schaduw of volle zon. Bij het sanitair moet je even door de spinnenwebben en hier en daar kapotte tegeltjes heen kijken, wat verder prima voldoet! Je moet eigen toilet papier mee nemen, misschien wat achterhaald, maar houd de wc nog enigszins schoon. 1 tot 3x toe per dag wordt er door stagiaires schoongemaakt, desondanks was het soms vies. Waarschijnlijk door kinderen zonder ouder begeleiding.
Voor de kinderen werd genoeg georganiseerd, soms ging er zonder mededeling een activiteit niet door, omdat er te weinig aanmeldingen waren.
De plaatsen zijn ruim met of veel zon, of schaduw in het lagere gedeelte.
De barbecue was heerlijk, en voldoende.
Er waren veel bekenden van de eigenaren op de camping, die op zijn beurt altijd voor de gasten klaar staat.
Het zwembad is niet al te groot, maar zo diep dat je er toch heerlijk in kunt zwemmen (met 1,98 lang kan je niet staan in het diepe gedeelte).

met jonge kinderen, Juli 2012
"Leuke en gezellige camping"
Soeterman
13-8-2012 Wij hebben een heerlijke vakantie gehad op deze camping! Kleinschalig met ruime, mooie plekken en netjes verzorgd. Wij hadden een stacaravan gehuurd, welke prima was! Sanitair kunnen we niet echt beoordelen, maar ben er een paar keer geweest en zag er netjes uit. Word vaak schoongemaakt, maar ja als er net daarna iemand met z'n gras voeten in loopt of iem. die naast of op de pot plast, tja dan kan je wel de hele dag iem. bij het sanitair zetten.

De drukke weg die eerder genoemd wordt, daar heb je eigenlijk geen last van. Overdag hoor je het wel, maar dan is er meer geluid en 's avonds hebben we niks gehoord. De kinderen kunnen ook niet zomaar naar de weg toe.

Er worden veel activiteiten georganiseerd voor jong en oud en alles is op de centrale plek bij de bar en het restaurant. Evenals de speeltuin. Lekker overzichtelijk en makkelijk met kinderen.

De aanschuifmenu's en speciale avonden in het restaurant (indische avond) waren ook super! Heerlijk gegeten!

Tot volgend jaar!

pukje
13-8-2012 Pluspunten:
* Gezellige, rustige camping
* Ruime schaduwrijke plekken (linkerdeel van de camping)
* Voldoende wc’s en douches
* Lekker zwembad en peuterbadje
* Elke dag kun je je afval vooraan je plek zetten, dit wordt opgehaald
* Veel NL kinderen, hierdoor maken ze makkelijk contact met elkaar
* Iedere week ligt er een animatie/weekprogramma klaar
* Gezellige live muziekavond
* Fijn meertje met zandstrandje (ongeveer 10 minuten rijden)
* 2 grote supermarkten in de buurt

Minpunten:
* Drukke weg loopt direct langs de camping
* Vuilniswagen komt afval heel vroeg van de camping halen (veel lawaai)
* Speeltoestellen zijn verouderd (komt veiligheid niet te goede)
* WC’s, douches en afwasruimte worden niet goed schoongemaakt
* Eigen toiletpapier meenemen
* Douches hebben geen sterke straal
* Er staan weinig stoeltjes (circa 4) bij het zwembad

"Topper!!"
etiennegommel
13-8-2012 duidzend maal dank voor een fantastische vakantie.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit