9-4-2012
Wij gaan al jaren naar Les Moustans, eerst zonder kinderen,heerlijk met ons tweetjes, ook na de geboorte van onze eerste zoon zijn we blijven gaan,en nu zoveel jaren later kijken wij, samen met onze twee rakkers , ieder jaar weer uit naar onze jaarlijkse dosis Les Moustans. Steeds anders en verrassend, vervelen bestaat hier niet. Natasja en Chantal geven aan de spreuk " als God in Frankrijk " een unieke invulling. Niets moet, alles kan. De accomodatie is steeds op en top verzorgd, ze staan steeds klaar voor hun gasten. Voor kinderen is er extra aandacht, een reuze speelschuur, spellen en spelen binnen en buiten, zwembaden, En zeg nu zelf; als je zoon van 4 al in augustus vraagt wanneer we weer naar frankrijk gaan, ook niet één dagje, omdat hij de teleurstelling verbijt, wetende dat hij nog ongeveer 330 keer moet slapen, dan moet het toch wel echt goed zijn,... Nietwaar? De waarheid komt immers uit een kindermond.
4-2-2012
Een prachtige locatie, mooie uitzichten, schitterend onderhouden grote tuin met heerlijke fruitbomen en gezellige hoekjes. De gites zijn schoon, netjes ingericht en hebben fijne bedden. 'T is er waanzinnig voor kids: een overdekte, koele speelschuur met pingpongtafel, darts, tv/dvd, knutselspullen, fietjes/auto's, spelletjes, etc.. Of lekker genieten aan een van de picknicktafels onder de mooie, oude boom, spelen in de zandbak, het speelhuisje of de glijbaan/schommel. En als je al denkt dat je dat wel vaker kunt vinden, kom dan proeven, genieten en beleven van de sfeer, service en gastvrijheid van Tas & Thal en de fantastische diners in 't Eethuis (daar kan menig restaurant een puntje aan zuigen!). En dat alles voorzien van lekkere drankjes of wijn van het naastgelegen biologisch/ecologisch wijnchateau. En dit alles voor een hele fijne prijs/kwaliteitsverhouding :-)!