Vakantiepark Souillac Country Club**** in Souillac (Dordogne) Frankrijk beoordelingen 8.2 | Zoover

Beoordelingen Vakantiepark Souillac Country Club****

28 mei 2012

Vakantiepark Souillac Country Club**** Souillac (Dordogne)

Beoordelingen Vakantiepark Souillac Country Club****

Le Mas Del Teil, 46200, Souillac (Dordogne)
Vakantiepark Souillac Country Club scoort een 8,2 uit 10, op basis van 23 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Souillac Country Club****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Souillac Country Club**** in Souillac (Dordogne), geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 18 vakantiefoto's van Vakantiepark Souillac Country Club**** vinden. Je kunt 1 video van Vakantiepark Souillac Country Club**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Midi Pyrenees. Vergelijk Vakantiepark Souillac Country Club**** met andere accommodaties in Souillac (Dordogne).

15 beoordelingen over Souillac Country Club****

6,1
"Leuk huisje aan een schitterende golfbaan"
Peter
Onderkomens
16-11-2011 In kleine groepjes verzamelde houten bungalows. De bungalow die wij hadden was van alles voorzien en goed schoongemaakt. Door de ligging konden wij lekker rustig op het terras zitten met uitzicht op de green van de 12e hole. Ook de golfbaan is goed onderhouden en uitdagend om te spelen. Door het geaccidenteerde terrein was een buggy wel erg prettig.

"Fijne vakantie gehad in Souillac!"
Sandra
Onderkomens
16-8-2011 Mooie huisjes met alles erop en eraan in het bos gelegen. Onze badkamer was het enige wat tegenviel bij aankomst want die was zwart van de schimmel. Douche kop deed het ook niet goed. Volgende dag gemeld bij de receptie en dezelfde dag werd schimmel verwijderd en de hele douche opnieuw gekit. Was zeer onder de indruk want alles zag er als nieuw uit. Goede kwaliteit handoeken en lakens, beter dan in hotels. Verse croissants & brood service erg handing, want Souillac is toch zeker 10 min rijden. Zwembaden zien er goed uit, alleen zijn niet echt warm maar goed het zijn buitenbaden en de temperatuur was niet hoog (rond 22C) Pingpong tafels en trampoline leuk voor de kinderen. Wat heel jammer is dat het restaurant alleen een vast 3 gangen menu aanbiedt. Een pizzeria zou hier veel meer succes hebben, want nu zat er niemand. S´avonds is er niets te doen maar dat stoorde ons niet. Prachtige omgeving met heel veel te zien, chateaux, grotten, kano varen en schitterende dorpjes.Aanrader!

"Zeer goede vakantie gehad"
Familie Evens
Onderkomens
19-7-2011 Wij logeerden in een ruim en (redelijk)net huisje. Zwembad was vlakbij. Zeer goede ligging om bezoekjes te brengen aan bv. Rocamadour of Sarlat. Vriendelijke ontvangst, rustig (behalve in de tweede week, waar er een stel zeer luidruchtige Ieren naast ons logeerden)
Speeltuin is niet veel soeps, enkel geschikt voor erg kleine kinderen

"Mooie rustige plek, mooie omgevening"
wilfried
Onderkomens
17-7-2011 Mooi rustig park. Mooie accomodaties. Mooie omgeving waar veel te zien en te doen is.

"Tof, gezellig verzorgd vakantiepark"
Griet
1-8-2011 Afgelopen maand 10 dagen doorgebracht. Mooie, verzorgde chalets met voldoende ruimte. Prima in orde! Bedden opgemaakt bij aankomst en handdoeken en keukenhanddoeken aanwezig. Zwembad per 10 huisjes. Rustige ligging. Je moet wel voor alles je wagen hebben. De receptie biedt de mogelijkheid om brood te bestellen, maar stokbrood is niet lekker, heel hard. De dichtbijzijnde winkel is toch zo'n 10tal minuten rijden. Wel een goede uitvalsbasis voor uitstapjes naar Rocamadour, Sarlat, Castelnaud, ... Waterpretpark in het dorp, super voor kinderen! Ook mogelijkheid om touwenparcours in de buurt te doen. Kortom, voor ieder wat !

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Country club is een uitstekende accomedatie"
twanvdrijt
Onderkomens
7-9-2010 leuk en net park zeer mooie en ruime huizen en schoon. wij hadden uitstekende bedden. leuk zwembad. park is wel wat afgelegen.
restaurant op park is goed met vriendelijke bediening. we hebben er lekker gegeten en betaalbaar. ook een paar keer de koffie en biertje gratis gehad na het eten.
er zaten dan wel wespen maar wij hebben daar niet zo veel last van gehad.
voordeel er zat geen een mug

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Leuk park, wel afgelegen"
eindhoven
Onderkomens
6-9-2010 Grote huizen (type 400) met komplete inventaris en goede bedden. We hadden het goed getroffen met het weer.Uitvalsbasis voor bezoeken aan dorpjes, kastelen, grotten, kanoen etc, maar wel alles via 2 baanswegen. 's avonds was er niets te doen in het park. Geupdate Tomtom had moeite het park te vinden en liet het een paar keer af weten tijden ritten in de omgeving. Juiste adres is Souillac, Mas del Teil.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Prima uitvalsbasis voor verkennen regio"
Boerkamp
Onderkomens
4-8-2010 Goede, volledig ingerichte huisjes (tot espressomachine toe). Ons huisje had zelfs spelletjes voor de kinderen,(Engelstalige) boeken en boodschappentassen. Zwembad letterlijk voor de deur, de kinderen konden zwemmen en we konden ze vanaf het terras in de gaten houden. Ook groot grasveld voor voetbal e.d. in de buurt. Park was toen wij er waren goed bezet maar bleef rustig. Met NLse baanpermissie gebruik gemaakt van golfbaan, Greenfee € 40 (hs), huur 1/2 set clubs € 10. Minpuntjes: bedden waren niet top, extra ventilator voor slaapverdieping geen luxe.

met jonge kinderen, Juli 2010
"Prachtig huisje, maar vreselijke wespenplaag!!"
Jan en Mieke
Onderkomens
1-8-2010 Wij waren blij verrast door het mooie huisje. Het is enorm ruim en luxe ingericht. Er is zelfs een wasmachine en een vaatwasser. Om het huisje heen is veel ruimte.

De zwembaden zijn enorm koud en hier en daar een beetje verwaarloosd. Het kinderspeeltuintje is een aanfluiting: een rommelig stukje grond met wat oude speeltoestellen.

Op het terras kun je eenvoudig, "basic"" food krijgen. Dat smaakt op zich prima.
Er ontbreekt helaas een winkeltje en er is heel af en toe wat muziek op het terras, (Maar ook niet altijd)

Een heel groot nadeel is de wespenplaag! Je kunt vrijwel niet ontspannen bij je huisje, zwembad of op het terras zitten. Overal zijn wespen en ze zijn nog enorm agressief ook!! Dat alleen al is een reden voor ons om nooit meer terug te komen. Het park doet niks aan deze wespenplaag. Onze zoon is al flink gestoken. We moeten binnen ontbijten en eten. Buiten kun je niet rustig zitten. Erg jammer, want ook het terrasje bij het huis is erg luxe met ligbedden etc.

met jonge kinderen
"Mooie vakantieplek"
Erwin
10-8-2009 Deze zomer 2 weken in juli doorgebracht op de SCC. Prima naar ons zin gehad. Chalets zijn ruim en goed ingericht. Ook bij temperaturen boven de 30 blijft het beneden onder de 24 graden. Airco niet gemist. Chalets liggen aan de golfbaan, hetgeen voor de golfer prettig is. Golfbaan OK. Goed onderhouden en redelijk uitdagend (omhoog/omlaag), speelt wel kort. Zwembaden netjes. Er zijn er 7 waarvan 4 met kinderbad. Restaurant kan meer doen met lokale specialiteiten, maar is voor de kids prima (frites aanwezig), dus ook voor ons. Verder vriendelijk personeel en ook een kinderclub (geen gebruik van gemaakt) met nederlandse begeleiding. Tevens broodservice. Met een paar kleine aanpassingen zou het totaal hoger zijn uitgekomen, maar mooie score!