Vakantie Beoordelingen Salvagnac Cajarc Midi Pyrenees vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Salvagnac Cajarc

28 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe
1 beoordeling

Beoordelingen Salvagnac Cajarc

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Salvagnac Cajarc. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Salvagnac Cajarc. Ben je zelf op vakantie geweest naar Salvagnac Cajarc? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Salvagnac Cajarc scoort een 5,0 uit 10, op basis van 1 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Camping in Salvagnac Cajarc. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Salvagnac Cajarc. Bekijk ook andere accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Midi Pyrenees.
Er zijn helaas nog geen Nederlandse beoordelingen van bestemming Salvagnac Cajarc gegeven. Je kunt wel een beoordeling over bestemming Salvagnac Cajarc achterlaten.

Heb je deze bestemming bezocht?

1 beoordeling van Salvagnac Cajarc

1 beoordeling
met partner, Juni 2010
"Beetje saai en troosteloos"
Els Beerten
Sfeer
15-6-2010 Wij waren deze vakantie in Salvagnac Cajarc en dit viel ons een beetje tegen.
Mooie natuur,maar het gebied is wat achtergebleven.
Stadjes zijn wat troosteloos en er valt niets te beleven. Ook geen goede restaurants gevonden (waarschijnlijk doordat dit zo'n arme streek is).
Meer naar het westen (en westen van Cahors) werd het wel veel mooier, ook qua bouwstijl. Dit gebied was duidelijk meer ontwikkeld (vooral land-en wijnbouw) en had veel meer te bieden.
Onze volgende vakantie zal dus meer in deze laatstse regio plaatsvinden!!