Camping Chateau Le Haget in Montesquiou Frankrijk beoordelingen 8.3 | Zoover

Camping Chateau Le Haget Montesquiou

Beoordelingen Camping Chateau Le Haget

Route de Mielan, F-32320, Montesquiou
Camping Chateau Le Haget scoort een 8,3 uit 10, op basis van 24 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Chateau Le Haget? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Chateau Le Haget in Montesquiou, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 15 vakantiefoto's van Camping Chateau Le Haget vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Midi Pyrenees. Vergelijk Camping Chateau Le Haget met andere accommodaties in Montesquiou.

24 beoordelingen over Chateau Le Haget

"Heerlijke camping!"
Jarro
7-2-2012 De camping heeft lekkere grote plaatsen, echt top! Je kan lekker op je eigen plek in zowel de schaduw als de zon zitten, ideaal. Sanitair zit in het oude gebouw van een orangerie en dat heeft wel zijn charme. Het is geen hilton, maar wel schoon. 's Avonds kan je eten in het restaurant en het table d'hôtes is erg gezellig en echt een aanrader voor alle campinggasten!
We zijn hier heerlijk tot rust gekomen.

"Helaas, hier met een nare nasmaak vertrokken"
de lange
24-8-2011 mooie groteschaduwrijke kampeerplaatsen, prijs voor het kamperen is niet te duur.
het aanwezige restaurant hoef je niet naar toe, hier is de prijs voor wat je krijgt te veel, zeker als je door een niet gastvrije ober (hufterig) geholpen wordt.
sanitair wordt je niet vrolijk van, ondanks dat het gelegen is in een orangerie.
douches toiletten en wastafels zijn om en om, niet helemaal fris als je je tanden moet poetsen bij de wastafel die even tevoren is gebruikt door iemand die net naar het toilet is geweest, waterdruk van de douches is op gezette tijden helemaal weg.
dit toiletgebouw heeft een update nodig! zwembad is gedateerd, niet leuk als je 1.50 voor een ijsje moet betalen.
we zijn hier 1 keer geweest, is ook de laatste keer.

"Groen, kasteeltje, rust, kinderen...."
Ilse
2-9-2011 Camping Le Haget is een prachtige, kleine, sfeervolle camping aan de voet van een romantisch kasteeltje. Super mooie ruime plekken, veel groen, privacy en desgewild ook veel schaduw. Zwembad en peuterbad met heerlijke ligbedden. Animatieteam verzorgd elke ochtend een knutselclub voor alle kinderen. Speurtocht, kampvuur, paardrijden, 20uur 's avonds kinderactiviteiten op het speelveldje, etc. Het kasteeltje herbergt een fantastisch restaurant en een barretje. Ronduit heerlijk eten en ook lekkere kindermenu's. Met naam en toenaam wil ik de gastheer/ober noemen (Peter) die met zijn onovertroffen humor elke avond extra allure geeft. Wat een vakman! Heel gezellig als hij er is!
Kortom, een super camping, perfect voor jong en oud.

De beste prijzen en lastminutes voor Camping Chateau Le Haget bij:

"In één woord Geweldig"
Ruud
6-8-2011 Na 3 jaar, tegen alle gewoontes in, weer Le Haget aan gedaan. Het voelde als thuis komen op deze oase van rust. Wat een camping, wat een gastvrijheid. TOP !
Een groot compliment voor de uitbaters en personeel Incl. ober Peter die allen op de achtergrond aanwezig zijn maar perfect aanvoelen wat je wil of niet wil. En inderdaad, het sanitair zou eens gemodeniseerd kunnen worden maar vergeet niet dat deze de charmes van de Orangerie herbergt. Dus geen muziek uit het plafond en marmer maar eenvoudig en schoon. De camping? De mooiste en ruimste plekken die we ooit zagen .
Tot een volgende keer want terug gaan we zeker weer een keer.

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Prachtig"
Familie De Groot
15-8-2010 Schitterende camping - matig sanitair. Enige minpunt matige bediening, een ober die de gastvrijheid van het leuke restaurant toch negatief beinvloedt. Verder: prima.

met oudere kinderen
"TOPPER"
Gezellig
9-9-2009 Mooie plaatsen en lekker rustig op de camping gaan zeker terug

met oudere kinderen
"Prachtig"
christine
7-9-2009 Mooi landgoed en kasteel, overal veel bomen waardoor alle campingplaatsen en chaletjes veel schaduw hebben.
Hele vriendelijke behulpzame beheerders en elke morgen vers brood.
Mooi zwembad.
Fijne plek voor uitstapjes naar leuke dorpjes of wat verder naar Lourdes of de Pyreneen.
Een zee van rust ... hele fijne tijd gehad!

"Voor wie rust, ruimte en gastvrijheid zoekt!"
Van den Boogaard
4-9-2009 Vanwege de aanwezigheid van een enthousiast animatieteam (in het hoogseizoen) een perfekte camping voor mensen met (kleine) kinderen. Door de zeer ruime opzet van de camping (met echt grote plaatsen) zullen ook mensen zonder kinderen (zoals ik) er evengoed een rustige vakantie hebben. Gastvrijheid gecombineerd met een sfeervolle entourage staan garant voor genieten op een heerlijk terras. Tijdens mijn verblijf was er ook een gezellige barbeque-avond met een geweldige dixieland band. Ik ga beslist weer terug!

met jonge kinderen, Aug. 2009
"Prachtige stek"
Ron Wuijster
26-5-2010 Deze camping ligt echt prachtig. Middelpunt is het mooie kasteel, met daarin de receptie, restaurant en winkeltje. Aardige eigenaren. Hele grote plekken, nog nooit zoiets meegemaakt. Restaurant is super. Ligging echt mooi, omgeving is niet echt heel veel te doen, maar als je voor de rust kom zit je hier prima. Ook met kinderen is hier op de camping genoeg te doen. Er is ook een heel leuk animatieteam aanwezig.

met oudere kinderen, Aug. 2009
"Prachtig gelegen en heerlijk rustig"
fam. Joosse
7-9-2009 Op een prachtige plek gelegen. Heel veel bos op het hele landgoed, dus overal veel schaduw, zowel op het campinggedeelte als bij de chaletjes. Wij hadden een chaletje aan de achterkant van het kasteel met een werkelijk geweldig uitzicht. En het is overal heerlijk rustig. Heel vriendelijke mensen die erg behulpzaam zijn. Zwembad is ook erg mooi.
Wij kwamen aan op 22 augustus en dat was eigenlijk het einde van het seizoen waardoor het restaurant niet meer open was, maar we hebben elders wel lekker gegeten. Wel konden we elke morgen verse broodjes bestellen.
In de omgeving veel mooie dorpjes met leuke marktjes. Ook leuk om bijv. Lourdes en de Pyreneen te bezoeken.
Voor wie van rust houdt is dit perfect. We hebben het er erg fijn gehad.