Vakantiehuis A Lasserre in Moncorneil Grazan Frankrijk beoordelingen 9.9 | Zoover

Beoordelingen Vakantiehuis A Lasserre

9,6

29 mei 2012

Vakantiehuis A Lasserre Moncorneil Grazan

Beoordelingen Vakantiehuis A Lasserre

Chemin de la Carère, 32260 , Moncorneil Grazan
Vakantiehuis A Lasserre scoort een 9,9 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiehuis A Lasserre? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiehuis A Lasserre in Moncorneil Grazan, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 4 vakantiefoto's van Vakantiehuis A Lasserre vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Midi Pyrenees. Vergelijk Vakantiehuis A Lasserre met andere accommodaties in Moncorneil Grazan.

3 beoordelingen over A Lasserre

9,8
9,8
"Mooi onderhouden domein met toffe mini-camping"
Pieter Chalmet
2-8-2011 Het domein heeft naast de drie gites ook een zeer toffe mini-camping, gelegen tussen de fruitbomen.

We werden onmiddellijk zeer hartelijk ontvangen door de eigenaars. Ze doen er alles aan om het iedereen naar zijn zin te maken. Alles is zeer goed onderhouden.
Het sanitair is op dit moment eerder aan de kleine kant, maar er zijn wel plannen om dit uit te breiden.

Het was heerlijk om in de tuin te vertoeven en voor de kinderen waren er zeer veel speelmogelijkheden: schommel, zandbak, zwembad, ...

We ontmoetten hier enkele andere Belgische gezinnen die in de gites verbleven en samen hielden we een super gezellige barbeque met een groot kampvuur.
Kortom ... een super toffe reis.

met jonge kinderen, 2011
"Fantastische plek, gastvrije eigenaren"
Fam. de Jong
28-6-2011 Vakantiehuis is veel mooier in het echt dan op de foto's overkomt. Met name de tuin en het zwembad zijn prachtig aangelegd en onderhouden.

Mathy en Mathieu zijn zeer vriendelijk en gastvrij. Ze boden zelfs aan om op onze zoon te passen zodat wij uit eten konden !!!

A lassere is heel leuk voor kleine kinderen (onze zoon is 2.5 jaar) omdat hij in de tuin kon spelen en wij hem vanaf het terras in de gaten konden houden. Hij wilde graag blijven na één week.

Omgeving zelf is prachtig en je kunt er goed en goedkoop uit eten gaan, met name tijdens de luch (rond 14 euro voor een 3 gangen maaltijd, inclusief wijn).

Kortom: een absolute aanrader !!!!!!!!!!!

met jonge kinderen, Aug. 2008
"Geweldige kindvriendelijk vakantiehuis"
Familie van Hoogmoe...
23-12-2008 Enorm genoten van de stilte en de rust in een zeer luxe betaalbaar vakantiehuis. Prima bedden, een culinair restaurant op 50 meter, prachtige natuur en de dorpjes en steden met hun markten die zeker een bezoek waard zijn. De gastheer en zijn vrouw zijn erg gastvrij. Een heerlijke zonnige plek. De omgeving is bijzonder qua natuur en cultuur. Voor de kinderen is er in de tuin, maar ook in de directe omgeving vermaak.