Camping Le Hounta*** in Luz Ardiden St. Sauveur Frankrijk beoordelingen 8.3 | Zoover

Beoordelingen Camping Le Hounta***

9,6
6,5

30 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Camping Le Hounta***

F-65120, Luz Ardiden St. Sauveur
Camping Le Hounta scoort een 8,3 uit 10, op basis van 4 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Le Hounta***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Le Hounta*** in Luz Ardiden St. Sauveur, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 2 vakantiefoto's van Camping Le Hounta*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Midi Pyrenees. Vergelijk Camping Le Hounta*** met andere accommodaties in Luz Ardiden St. Sauveur.

3 beoordelingen over Le Hounta***

9,7
6,5
met vrienden, Apr. 2012
"Prachtige ligging"
Renée Vercouter
6-5-2012 Wij verbleven er 3 nachten en hadden er liever langer gebleven, maar het rotslechte weer heeft ons tot opstappen gedwongen. Vriendelijke eigenaresse, die ons uitgebreid informeerde over de mogelijke uitstapjes. Het uitzicht vanaf de kampeerplaatsen is heel mooi, overal besneeuwde bergtoppen. Het sanitair wordt zeer goed onderhouden en is heel netjes. Grote staanplaatsen en goed gedraineerd veld (wij kunnen het weten want het heeft er constant geregend. De camping ligt vlakbij Luz St. Sauveur waar alles te verkrijgen is en waar genoeg eetgelegendheden zijn. De omgeving is zeer mooi en indrukwekkend (Tourmalet, Col d'Aspin, die niet open waren wegens nog te veel sneeuw en dus lawinegevaar).Jammer dat wij er niet langer konden blijven want het was er zeer aangenaam.

"Leuke camping"
judith
21-9-2011 Deze camping midden in de pyreneeen, ligt op een hele mooie lokatie. Aan de rand van luz st sauveur. Een hele goede plek om vanuit hier uitstapjes en wandelingen te maken. Camping is niet heel groot. Veel chaletjes om te huren.
Camping heeft grote plaatsen. Onze vouwwagen met luifel kon er makkelijk staan en dan kun je ook nog ruim je auto kwijt. sanitair is schoon alleen mochten er wel wat meer toiletten zijn. Aan de andere kant zijn ook toiletten maar die zijn wel verouderd.
Er isd een klein speeltuintje voor de kinderen, en een pingpong tafel. Alleen jammer dat die helemaal voor bij de slagboom zit.
Vriendelijk personeel, die er moeite voor doen om zich verstaanbaar te maken en jou te verstaan.
Wij komen zeker een keer terug

"Fantastische plek komen zeker terug"
Klaasen
3-8-2011 Vriendelijke beheerders. Schoon toilet gebouw.
Zeer rustige camping vooral geschikt voor stellen met jonge kinderen of senioren.
Luz Saint Saveur met zijn winkels en restaurants op een steenworp afstand.
Mooie omgeving.