Hotel Solitude-Continental*** in Lourdes (Hauts Pyrenees) Frankrijk beoordelingen 9.1 | Zoover

Beoordelingen Hotel Solitude-Continental***

9,5

29 mei 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Solitude-Continental***

3 Passage St Louis - Bp83, 65103, Lourdes (Hauts Pyrenees)
Hotel Solitude-Continental scoort een 9,1 uit 10, op basis van 7 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Solitude-Continental***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Solitude-Continental*** in Lourdes (Hauts Pyrenees), geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Midi Pyrenees. Vergelijk Hotel Solitude-Continental*** met andere accommodaties in Lourdes (Hauts Pyrenees).

7 beoordelingen over Solitude-Continental***

9,5
alleenreizend
"Prima hotel"
H.Blous
17-11-2009 mooi hotel met zwembad ,rustig terras,
leuk personeel en dichtbij de heilig domen

"Heerlijk hotel"
Marigje,Coby,Annie ...
10-8-2008 Prima ontvangst en begeleiding naar kamers toe,heel vriendelijk en lief personeel.Mooie kamers met balkon.Eten was lekker en goed verzorgt.'s Avonds kon je heerlijk relaxen met een wijntje op mooi terras aan de Gave

met vrienden, Juli 2008
"Prachtig hotel,uitstekende service"
M.M.J.Adriaansen-Cl...
2-8-2008 Mooie kamers,netjes,
groot balkon met zicht op de Gave,heel vriendelijk en lief personeel.Lekkere maaltijden en 's avonds fijn uitrusten met 'n drankje op het mooie terras aan de Gave.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Solitude-Continental*** bij...

met vrienden, Juli 2008
"Aan te bevelen"
Wilma Janssen
15-7-2008 Net terug van 4 dagen Lourdes in La Solitude en ik kan niet anders zeggen dan dat dit een uitstekend hotel is. Hotelkamers zijn helemaal niet gehorig. Familiekamers die wij hadden ( 2 x een 4-persoonskamer) waren top: beide kamers hadden 2 verdiepingen met 2 badkamers, ideaal. Eten was prima, er zijn altijd dingen die je niet graag lust, maar door het personeel werd steeds een alternatief geboden. Voor de kids werd alle moeite gedaan om iets te serveren wat ze lekker vonden. Extra porties waren geen probleem. Zwembad is klein maar prima. Personeel in restaurant is bijzonder aardig. Wij hadden volpension, ook een aanrader. Afstand tot heiligdommen is minimaal, hooguit 5 min. lopen. Ik zal een volgende keer zeker weer voor dit hotel kiezen (N.B. Wij waren er met 4 volwassenen en 4 kinderen in de leeftijd van 6 en 11 jaar)

Harrie Blous
3-1-2008 Dit hotel heeft ook een overdekt zwembad op het dak. En het is naar mijn mening het beste hotel in Lourdes ,goed verzorgt en leuk personeel.
Ook goed van eten en drinken.
En ligt dichtbij het heiligdom (200 meter).
Ook vlak bij museum"s.
Dus alles binnen handbereik.
Totziens in hotel La solitude.

blous
28-10-2007 komen hier al vele jaren.
en het bevalt ons zeer goed
we vinden het beste hotel in lourdes

met vrienden, Sept. 2007
Angela
9-9-2007 Hotel ligt in centrum,zo´n 10 tot 15 min lopen naar de Heiligdommen,via een drukke winkelstraat.Hotel op zich is wel oke,alleen heel erg gehorig.Tevens zijn er geen maaltijden in bufetvorm,en dien je te eten wat je voorgeschoteld wordt.Vaak is dit varkensvlees( waar vetranden nog aan zit),en als voorgerecht overwegend een bordje met sla.Alleen ontbijt is in buffetvorm.Service is oke,kamers zijn schoon.Alleen de prijs-kwaliteitverhouding vind ik niet echt kloppen.(te duur voor soort hotel).Wel een leuk balkon bij de bar beneden,lands de Gave,met uitzicht op de burcht.Zwembad valt erg tegen,erg klein.