Bed and Breakfast Domaine de la Libaudié*** in La Bastide Solages Frankrijk beoordelingen 9.0 | Zoover
1.509.783 beoordelingen - 43.458 bestemmingen - 273.635 accommodaties - 19.796 bezienswaardigheden - 4.254 bezoekers online
Home > Frankrijk > Midi Pyrenees > La Bastide Solages > Bed and Breakfast Domaine de la Libaudié***

Beoordelingen Bed and Breakfast Domaine de la Libaudié***

-9  °C

8 februari 2012

Bed and Breakfast Domaine de la Libaudié*** La Bastide Solages

Bed and Breakfast Domaine de la Libaudié scoort een 9,0 uit 10, op basis van 49 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Bed and Breakfast Domaine de la Libaudié***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Bed and Breakfast Domaine de la Libaudié*** in La Bastide Solages, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 57 vakantiefoto's van Bed and Breakfast Domaine de la Libaudié*** vinden. Je kunt 1 video van Bed and Breakfast Domaine de la Libaudié*** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Frankrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Midi Pyrenees. Vergelijk Bed and Breakfast Domaine de la Libaudié*** met andere accommodaties in La Bastide Solages.

1 2 3 4 5 volgende

43 beoordelingen over Domaine de la Libaudié***

met partner, 2011
Mooie plek!
Joyce en Henk
2-10-2011 Mooie plek en erg veel service voor wat betreft 'dingen doen': leuke quest en mooie foto-puzzeltocht.

Zeer gastvrij en vriendelijk,rustgevend.
Ivonne en Edon
25-9-2011 Bed en breakfast domaine de la libaudié is een fantastische plek waar je tot rust komt maar ook mogelijkheden genoeg heeft om je te vermaken.Vooral Kees is hierin zeer creatief hij doet er alles aan om de gasten te vermaken met wandel- en autoroute's en diverse spellen.Marjo is ook zeer gastvrij en vreindelijk en haar kookkunst is fantastisch,zeker een aanrader om eens mee te eten!Ondanks de afstand zeker de moeite waard om hun eens te bezoeken.

Topmensen op Toplokatie
Harm en Hetty Janse...
17-9-2011 Beste Kees en marjo, we hebben het echt fantastisch gehad bij jullie, zou niet weten wat er nog verbeterd kan worden, het was gewoon af, prachtige omgeving, gezellige kamer en ook een heerlijk bed, ook het eten wat Marjo gekookt heeft was heerlijk, en dat gezamelijk eten was ook zo gezellig, echt leuk om ook steeds weer andere mensen te ontmoeten, nog heel erg bedankt voor alles!!

Gr Harm en Hetty

Mooie en rustige plek
Frans en Gerrie Min...
16-9-2011 Wij hebben van 26-08-11 tot 03-09-11 gekampeerd op de mooiste plek van La Libaudie, met een fantastisch uitzicht over de Tarn vallei. Marjo en Kees zijn prima gast"heren" en het gezamenlijk eten was uitstekend en ook de avonden op het terras waren erg gezellig. Mooie wandelingen gedaan maar ook veel gefietst, (Cannondale E-bike's) werken daar geweldig. Er zijn n.l. hellingen bij tot 16%.
Voor gezinnen met kinderen lijkt me dit wat minder geschikt, maar voor "actieve"volwassenen is het geweldig.

Mooi, rustig maar veel te doen
IJsbrand Visser en ...
14-9-2011 Erg mooie omgeving, rustige camping door het lage aantal staplaatsen. Gastvrouw en -heer zijn zeer vriendelijk en hebben leuke activiteiten bedacht in en rondom de camping/omgeving.
Gezamenlijke activiteiten zijn zeer aan te raden!
Het was erg gezellig en we hebben zeker genoten van onze week!

Een fantastiche plek om op vakantie te gaan!!!!
Mieke en Rob de Gra...
2-9-2011 Wij hebben 10 dagen op deze minicamping (6 plekken) vertoeft, en een ongelooflijk fijne vakantie gehad. Het plekje is schilderachtig, zoals je dat alleen in de boekjes aan treft, met een prachtig uitzicht over het dal van de Tarn. De eigenaren, Marjo en Kees, runnen hun bedrijf op een bijzonder prettige en ontspannen wijze, daar zou je op zich al rustig van worden. 3 x hebben we "met de pot mee" gegeten, Marjo is een uitstekende kokkin die hele lekkere plaatselijke gerechten maakt. Elke avond nog even samen met de overige campinggasten een borreltje op het terras met Kees en Marjo was elke avond vaste prik. Kees heeft ontzettend veel werk gemaakt van het uitzetten van autoroutes, wandeltochten, fietstochten, informatie over de omgeving. Aan de tarn is een eigen strandje en kun je gebruik maken van de campingkano. De prijs van de camping is laag, zeker als je dat vergelijkt met de grotere campings in Frankrijk. Kortom een aanrader, wij hebben er een fantastische tijd gehad.

Prachtige plek, Geen oprechte gastvrij
m_r_w_bijsmans
21-8-2011 Locatie : mooi met veel mogelijkheden die aangeboden worden
Eten : ontbijt als avondeten kan veel beter
Service : teveel regels
Kamers : erg gedateerd en niet schoongemaakt tijdens verblijf (op vuilnisemmer na)

Een superplek om naar toe te gaan
Peet & Miel
27-9-2011 Kees en Marjo zijn twee lieve mensen die weten hoe ze het alle gasten naar de zin kunnen maken. Ze hebben een prachtige domaine met prima wandelmogelijkheden (heel veel routes beschikbaar in de bibliotheek van Kees). Heerlijke gastenkamers, een mooie gite en 6 kampeerplaatsen met heeeel veeeel ruimte op de camping.
Als je op tijd bent om te reserveren moet je niet lang twijfelen.

Wij hebben een heerlijke week gehad,

Peter & Mieleke

Puur genieten
Natasja
29-8-2011 Wij hebben erg genoten van ons verblijf op la Libaudie. La Libaudie ligt in een prachtige omgeving en wordt gerund door de zeer gastvrije Kees en Marjo. We voelden ons deel van een familie. we raden iedereen aan om aan te schuiven bij de Table d'Hotes, we hebben echt heerlijk gegeten. La libaudie is een goede uitvalsbasis om leuke dingen in de nabije omgeving te doen of om gewoon lekker op de camping te blijven, want ook op de camping zelf zijn veel leuke dingen te doen als Wandeltochten, speurtochten, het niet voor watjespad etc.

Gewoonweg super
Wilma en Matthijs
31-7-2011 Fantastische plek om te onthaasten, geweldige natuur, lekker eten.
De eigenaren doen er alles aan om het je naar de zin te maken.
Ook voor kinderen heerlijk, geen animatie, maar terug naar de natuur!

alleenreizend (1)

1 2 3 4 5 volgende